Cookies


Cookie- og privatlivspolitik

Hos Newsec Egeskov & Lindquist ønsker vi at give dig en god personlig oplevelse. For at kunne gøre dette benytter vi cookies til at gemme relevant information på din computer. Ved besøg på en af Newsec Egeskov & Lindquists hjemmesider accepterer du denne cookie- og privatlivspolitik.

1. Generelt  

Når du klikker dig ind på Newsec Egeskov & Lindquist hjemmeside indsamler Newsec Egeskov & Lindquist oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Newsec Egeskov & Lindquist indsamler oplysninger om dig på to måder:   - Ved brug af cookies   - Ved at du selv afgiver oplysninger

2. Cookies

2.1. Hvad er cookies?  

Første gang du besøger Newsec Egeskov & Lindquist hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er eksempelvis en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, hver gang du kommer på besøg.

2.2. Hvad bruger vi cookies til?  

Cookies er med til at fortælle Newsec Egeskov & Lindquist om dit besøg og din adfærd på vores hjemmeside og øvrige digitale platforme.

For at fastlægge, hvem der besøger Newsec Egeskov & Lindquists hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke og hvor mange sider, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre osv. Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af Newsec Egeskov & Lindquist.

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?  

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på Newsec Egeskov & Lindquists hjemmeside. Hver gang du genbesøger hjemmesiden, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

2.4. Hvordan undgår du cookies?  

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

2.5. Cookies fra vores samarbejdspartnere

Newsec Egeskov & Lindquist har også en række samarbejdspartnere, som sætter cookies -såkaldte tredjeparts-cookies. Det kan være vores mediebureauer, annoncenetværk og andre tjenester (såsom LinkedIn og Google), som sætter disse cookies.

Formålet med sådanne cookies er at sikre levering af målrettede online-annoncer, samt gøre det muligt at logge ind og dele eksempelvis artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider.

2.6. Cookies fra Google (trafikmålinger)

Newsec Egeskov & Lindquist benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering. Formålet med disse cookies er at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke sider, der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til tredjeparter i samlet form.

Oplysningerne videregives kun til tredjeparter, herunder Newsec Egeskov & Lindquist samarbejdspartnere, i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på hjemmesiden og det danske marked generelt. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af lovgivning.

Du kan fravælge at indgå i Googlemålingen her.

3. Personoplysninger

3.1. Hvad er personoplysninger?

Newsec Egeskov & Lindquist beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du tilmelder dig nyhedsbreve m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail og telefonnummer, men kan også være oplysninger om interesser osv. I forbindelse med tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med tilmelding til en service er frivilligt.

3.2. Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Når du køber tjenester på en hjemmeside har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata hos Newsec Egeskov & Lindquist.

Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., eller har du i øvrigt givet samtykke til, at vi bruger dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.

3.3. Hvad bruger vi personoplysninger til?  

De personoplysninger, vi indsamler om dig, når du f.eks. tilmelder dig et nyhedsbrev bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af Newsec og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger. 

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk at enhver oplysning du afgiver – inklusiv personlig identificerbar information – i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Newsec Egeskov & Lindquist at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

3.4. Samkøring af data

Når du giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail, sms, mms, videobeskeder, pop-ups m.v.) samkører vi de oplysninger, du indtaster, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette nyheder og tilbud til dig. Newsec Egeskov & Lindquist benytter cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på hjemmesiden og andre digitale platforme tilhørende Newsec Egeskov & Lindquist og samarbejdspartnere, jf. punkt 2 ovenfor.

3.5. Beskyttelse af personoplysninger  

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.6. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

4. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Newsec Egeskov & Lindquist, skal du rette henvendelse på info@newsec.dk eller telefon 33 14 50 70. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Sidst rettet 15. august 2016