Nyheder

Nyheder & nyhedsbreve


Newsec rådgiver Bygningsstyrelsen i milliardkøb

Bygningsstyrelsen har købt det 55.000 kvadratmeter store EY-kontorkompleks ved Flintholm på Frederiksberg med henblik på at flytte statslige arbejdspladser ind i bygningen. Newsec har rådgivet køber i handlen, som andrager over 1 milliard kr.

Læs mere

Scanport - Skandinaviens mest centrale beliggenhed

Scanport er en ny bydel langs Amagers kyst, der er ved at tage form. Visionen er at udvikle et internationalt kontorområde med arkitektur og infrastruktur i verdensklasse.Blandingen af historie, kultur, aktiviteter og kontorer giver et unikt område, hvor arbejdsliv og fritid let smelter sammen.

Læs mere

Newsec har taget temperaturen på investeringslysten i det danske ejendomsmarked

På trods af global, politisk ustabilitet i kølvandet på Trump og Brexit, viser en dugfrisk måling, at dansk økonomi og ejendomsmarkedet er relativt upåvirkede. Et godt investeringsklima, i form af lave rentesatser, driver fortsat den stigende transaktionsvolumen inden for køb og salg af fast ejendom.

Læs mere

Det trækker fra Vest

Eksklusive skønhedsbutikker, som Atelier Rebul, nyskabende restauranter, som Cofoco og hippe bryggerier, som Mikkeller, har alle fundet deres vej til kontrasternes bydel.

Læs mere

Hurtigt salg af kompleks investeringsejendom i Storkøbenhavn

KONTOR: Newsec sælger stor, kompleks investeringsejendom i Brøndby meget tæt på udbudsprisen – trods få oplagte købere.

Læs mere