Newsec
Ejendomme

publikationer


Newsec Ejendomme - september 2017

Velkommen til september-udgaven af vores kvartalsmagasin om markedet for erhvervsejendomme, Newsec Ejendomme. I tillæg til et stort udvalg af ejendomme til salg og udlejning inden for Kontor, Produktion, Lager & Logistik og Detail, kan du i denne udgave læse om:

Det trækker fra Vest
Vesterbro er som en magnet på både mennesker, virksomheder og kulturliv – og ikke mindst mangfoldighed. Det skaber positive ringe i vandet, som breder sig over flere brancher og giver et tydeligt udslag i udlejningsaktiviteten på Vesterbro og i Carlsberg Byen. Newsec udlejer Danmarks største kontorkompleks.

Bygningsstyrelsen køber EY’s kontorkompleks på Flintholm
Bygningsstyrelsen har købt det 55.000 m² store kontorhus på Flintholm ved Frederiksberg af EY med henblik på at flytte statslige arbejdspladser ind i bygningen på sigt. Newsec har rådgivet køber i handlen, som andrager en totalsum på ca. 1 milliard kr.

Newsec sælger tidligere Sydhavnscampus for UCC
Et år efter Professionshøjskolen UCC indviede den nybyggede campus i Carlsberg Byen, har Newsec Egeskov & Lindquist formået at afhænde næsten alle bygninger, der udgjorde den tidligere spredte og eklektiske campus i Københavnsområdet.

Område i udvikling – Aalborg
Den gamle industriby er i udvikling og efterspørgslen på boliger er stigende. Aalborg er med sine 110.000 indbyggere for mange kendt som værende en gammel industriby. Kommunen er dog i gang med en transformation heraf og vil være en videns- og uddannelses by. Tiltagende vokser, og senest er musikkens hus blevet opført, og området ved havnefronten er i stor udvikling.

Det Københavnske Boligmarked
Høje boligpriser, prisstigninger, bygge- og babyboom er alle ord, som beskriver det Københavnske boligmarked, men hvad er årsagerne og ikke mindst konsekvenserne? Læs med herunder, hvor vi giver vores bidrag til debatten.

Vi håber, at magasinet og indholdet falder i din smag. Hvis du har spørgsmål eller forslag til emner, vi skal belyse, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.

God læselyst!

Mette-Louise Meng

Associeret partner, marketingchef, cand.ling.merc.
Silkegade 8, 1113 København K

Kontaktdata Klik her, hvis jeg skal kontakte dig
Kontakt os
Jeg kontakter dig
x

Kontakt os

Mette-Louise Meng

+45 27 83 84 36 mette.meng@newsec.dk

Jeg kontakter dig

Oplys dine kontaktdata og jeg kontakter dig inden for 48 timer.