INVESTERING & CAPITAL MARKETS

Newsec Advisory tilbyder dig professionel rådgivning inden for ejendomsinvestering og formidling af investeringsejendomme. Vores hold af specialister opererer på tværs af sektorer med specialviden inden for kontor-, detail-, industri-, logistik-, leisure- og boligudlejningsejendomme, blandede ejendomme og ejendomsprojekter.

Vi har derfor en bred erfaring med alle ejendomstyper og –størrelser, lokalt såvel som internationalt. I Danmark har vi et tæt samarbejde mellem vores afdelinger i Aarhus og København parallelt med et tæt tværnordisk samarbejde i Newsec Advisory, hvilket sikrer vores kunder en solid og omfattende rådgiverplatform.

Køb og salg af investeringsejendomme kræver detaljeret markedsindsigt – også uden for landets grænser. Og på det nuværende ejendomsmarked, hvor 2/3 af alle handler involverer internationale investorer, stiller det nye, komplekse krav til både håndteringen og samarbejdet omkring ejendomstransaktionerne.

I kraft af Newsecs position som Nordeuropas største ejendomsrådgiver, har vores capital markets teams i Norden løbende kontakt med de 650 største og mest aktive investorer på de nordiske markeder. Vi er derfor altid garant for et stærkt internationalt team og netværk, som kommer kunderne til gode.

  • Dedikeret team Vi tilbyder et stærkt samarbejde, høj medarbejderfastholdelse og en kombination af erfarne eksperter og unge talenter.
  • Stort netværk På grund af vores solide markedskendskab og et stort netværk, både nationalt og internationalt, kan vi være din partner gennem hele investeringscyklusen
  • 360 graders rådgivning Vi rådgiver dig gennem hele købs- eller salgsprocessen. Det gælder både ved handel med enkeltejendomme og større porteføljer

Professionel køberrådgivning til din ejendomsinvestering

Hos Newsec Advisory får du professionel køberrådgivning. Vi tilbyder rådgivning og prisfastsættelse baseret på et solidt markeds- og investorkendskab, og når du ønsker at købe eller sælge investeringsejendomme, rådgiver vi dig gennem hele processen. Det gælder både ved handel med enkeltstående ejendomme og større ejendomsporteføljer.

Fundamentet for vores rådgivning er altid en grundig gennemgang af såvel juridiske som fysiske forhold, hvilket sikrer dig et korrekt og realistisk prisbillede.

Vi giver dig integreret global ejendomsinvesterings- og finansieringsrådgivning, og vi er altid opdateret på nye markeder og produkter samt kan hjælpe med fremskaffelse af kapital. Vores rådgivere finder innovative løsninger til at hjælpe dig med at sælge/købe og succesfuldt optimere afkastene af dine ejendomsinvesteringer.

Lange samarbejdsrelationer har vores højeste prioritet, og vi har opbygget partnerskaber med nogle af Danmarks største ejendomsinvestorer. Med os som samarbejdspartner til din ejendomsinvestering er du sikret værdiskabende, strategisk rådgivning om markeder og produkter samt fremskaffelse af kapital.

0 +
Investorer
0 +
CM investorer (N)
0 +
Transaktioner

Kontakt

Brian Tretow-Loof Direktør, Seniorpartner, HD, MDE, MRICS +45 40 20 78 70
Vurdering Læs mere
Strategisk Analyse Læs mere
Salg & udlejning Læs mere
Projektrådgivning Læs mere
Corporate Solutions / lejerrådgivning Læs mere
Vores presserum Læs mere
Rapporter Læs mere
Case studies Læs mere

Newsec Advisory Datarum

Log ind i Newsec Advisorys datarum