INVESTERING & Capital Markets

INVESTERING i ejendomme 

Newsec Advisory tilbyder professionel rådgivning ift. investering i ejendomme og formidling af investeringsejendomme. Vores specialister opererer på tværs af sektorer med specialviden inden for kontor-, detail-, industri-, logistik-, leisure- og boligudlejningsejendomme, blandede ejendomme og ejendomsprojekter.

Vi har bred erfaring med alle ejendomstyper og –størrelser, lokalt og internationalt. I Danmark arbejder vi tæt sammen mellem vores afdelinger i Aarhus og København parallelt med et tæt tværnordisk samarbejde i Newsec Advisory, hvilket sikrer vores kunder en solid og omfattende rådgiverplatform.

Newsec er Nordeuropas største ejendomsrådgiver, og vores capital markets teams i Norden har kontakt med de 650 største og mest aktive investorer på de nordiske markeder. Vi har et stærkt internationalt team og netværk, som kommer kunderne til gode.

  • Dedikeret team Vi tilbyder et stærkt samarbejde, høj medarbejderfastholdelse og en kombination af erfarne eksperter og unge talenter.
  • Stort netværk På grund af vores solide markedskendskab og et stort netværk, både nationalt og internationalt, kan vi være din partner gennem hele investeringscyklusen
  • 360 graders rådgivning Vi rådgiver dig gennem hele købs- eller salgsprocessen. Det gælder både ved handel med enkeltejendomme og større porteføljer

De største ejendomstransaktioner på nordisk plan

0 +
Investorer
0 +
CM investorer (N)
0 +
Transaktioner

Professionel køberrådgivning til din ejendomsinvestering

Hos Newsec Advisory får du professionel køberrådgivning. Vi tilbyder rådgivning og prisfastsættelse baseret på et solidt markeds- og investorkendskab, og når du ønsker at købe eller sælge investeringsejendomme, rådgiver vi dig gennem hele processen. Det gælder både ved handel med enkeltstående ejendomme og større ejendomsporteføljer.

Fundamentet for vores rådgivning er altid en grundig gennemgang af såvel juridiske som fysiske forhold, hvilket sikrer dig et korrekt og realistisk prisbillede.

Vi giver dig integreret global ejendomsinvesterings- og finansieringsrådgivning, og vi er altid opdateret på nye markeder og produkter samt kan hjælpe med fremskaffelse af kapital. Vores rådgivere finder innovative løsninger til at hjælpe dig med at sælge/købe og succesfuldt optimere afkastene af dine ejendomsinvesteringer.

Lange samarbejdsrelationer har vores højeste prioritet, og vi har opbygget partnerskaber med nogle af Danmarks største ejendomsinvestorer. Med os som samarbejdspartner til din ejendomsinvestering er du sikret værdiskabende, strategisk rådgivning om markeder og produkter samt fremskaffelse af kapital.

Vil du vide mere?

Solgte / udlejede ejendomme og lejemål. Se flere >>
Events Læs mere
Newsec Advisory Kontakt os >>
Analyser Se flere>>

Kontakt

Brian Tretow-Loof Direktør, Seniorpartner, HD, MDE, MRICS +45 40 20 78 70
Birger Grubbe Partner, Ejendomsmægler, MDE, Cand.polit. +45 27 51 25 34
Peter Mahony Partner, MRICS, SIOR, MDE, Ejendomsmægler, Valuar, Cand.geom. +45 91 11 14 45
Thomas Grauslund Nielsen Investeringsrådgiver, cand.merc.fir., MRICS +4528922327
Henrik Frost Sørensen Associeret partner, Seniorrådgiver, Cand.merc.jur, Ejendomsmægler +45 27 83 84 39
Louis Kjærgaard Seniorpartner, MRICS, Ejendomsmægler, Valuar, MDE +45 23 73 40 33
Casper Schougaard Senior Investeringsrådgiver, Associate Director, MDE +45 28 12 73 65
Michael Niebuhr Hosbjerg Christensen Rådgiver, Finansøkonom AK, Ejendomsmægler, MDE +45 28 10 97 00
Mikael Jonassen Senior Investeringsrådgiver, Associate Ejendomsmægler, Valuar, MDE +45 53701524
Mikkel Martini Investeringsrådgiver, Cand.merc.AEF +45 53 77 26 29
Henrik Lumholdt Partner, Urban Strategy and Planning Property Development, Cand.arch +45 26 29 46 60
Niels Oustrup Associate Director, Ejendomsmægler, Valuar, MDE +45 40 77 87 07