CORPORATE Real Estate

Har I brug for lejerrådgivning?

Ønsker I en optimal beliggenhed og bedre lejevilkår, så kan vi hjælpe jer med det hele. Vi vil gerne sikre, at I bor det rigtige sted med den rette størrelse, de rigtige lejebetingelser - og ikke mindst til den rigtige pris.

Vores afdeling Corporate Real Estate tilbyder uvildig lejerrådgivning og kan hjælpe jer med både at spare penge, finde et nyt lejemål og forhandle jeres lejekontrakt. Derudover tilbyder vi exit-forhandlinger, hvis du skal ud af et lejemål billigst muligt, kan vi hjælpe med forhandling af retableringspligtens størrelse, resthusleje m.m..

Via en grundig gennemgang af jeres lejekontrakt samt behovsafdækning og analyse af virksomhedens fremtidige arealbehov, finder vi frem til de mest optimale muligheder for jer. 

  • Lejerrådgivning Vores team hjælper jer med at finde nye lokaler, genforhandle jeres lejekontrakt og hjælper jer hvis I vil ud af et lejemål billigst muligt.
  • Holistisk analyse Vi arbejder med alle stadier fra analyse til implementering baseret på jeres forretningsstrategi og behov
  • Dygtigt team Sammen med jeres og egne rådgivere, arkitekter og advokater hjælper vi jer med at nå jeres mål

Kontakt

Liza Jessen Associate director, Head of Corporate Real Estate +45 28 45 50 44
Søren Voss Newsec Advisory
Søren Voss Seniorrådgiver, Corporate Real Estate +45 61 33 61 87
Bahar Hacivelioglu Rådgiver, Corporate Real Estate +45 33 14 50 70
Rana Seval Salievski Rådgiver, Corporate Real Estate +45 27 78 96 45

Seneste nyt

 

 

 

 

0
Nordiske kolleger
0 Int.
Kunder
0 #
I Norden

Events, webinarer og seminarer

Her på siden kan du tilmelde dig Newsec Advisorys planlagte events, webinarer og seminarer relateret til de seneste tendenser i ejendomsmarkedet. Du har også mulighed for at se eller gense afholdte webinarer.

Vil du vide mere?

Capital Markets Læs mere >>
Analyser Læs mere>>
Solgte / udlejede ejendomme Se cases >>
Vurdering Se mere>>