CORPORATE Real Estate

Har I brug for lejerrådgivning?

Hvad enten I har brug for mere eller mindre plads, hjælp til bedre pladsudnyttelse og kontorindretning eller ønsker en mere optimal beliggenhed og bedre lejevilkår, så kan vi hjælpe jer med det hele. Vi vil gerne sikre, at I bor det rigtige sted med den rette størrelse, de rigtige lejebetingelser - og ikke mindst til den rigtige pris.

Vores afdeling Corporate Real Estate tilbyder uvildig lejerrådgivning og kan hjælpe jer med både at spare penge, finde et nyt lejemål og forhandle jeres lejekontrakt.

Via en grundig gennemgang af jeres lejekontrakt samt behovsafdækning og analyse af virksomhedens fremtidige arealbehov, finder vi frem til de mest optimale muligheder for jer. Det kalder vi en stay-or-go-analyse. Vil du vide mere?

Kontakt os 

  • Lejerrådgivning Vores team hjælper jer med at finde nye lokaler, tilpasse lejemålsstørelse og indretning eller at genforhandle jeres lejekontrakt
  • Holistisk analyse Vi arbejder med alle stadier fra analyse til implementering baseret på jeres forretningsstrategi og behov
  • Dygtigt team Sammen med jeres og egne rådgivere, arkitekter og advokater hjælper vi jer med at nå jeres mål

Seneste nyt

Tilmelding til seneste nyt på ejendomsmarkedet

Tilmeld dig vores nyheder og modtag seneste nyt, relateret til ejendomsmarkedet. 

Du vil bl.a. få seneste udviklinger tilsendt, i korte opsummerende punkter, som gør det let og overskueligt for dig at danne et overblik over de seneste tendenser på markedet.

Alt du skal gøre er at oplyse navn og mail, hvorefter du vil få en bekræftelse på at du er tilmeldt. Derefter vil du med jævnlige mellemrum modtage seneste udviklinger på markedet.

Hent seneste Newsec Property Outlook (2021 forår) rapport her:

 

 

 

0
Nordiske kolleger
0 Int.
Kunder
0 #
I Norden

Events, webinarer og seminarer

Her på siden kan du tilmelde dig Newsec Advisorys planlagte events, webinarer og seminarer relateret til de seneste tendenser i ejendomsmarkedet. Du har også mulighed for at se eller gense afholdte webinarer.

Vil du vide mere?

Capital Markets Læs mere >>
Analyser Læs mere>>
Solgte / udlejede ejendomme. Se cases >>
Vurdering Se mere>>

Kontakt

Morten Jensen Adm. direktør, Seniorpartner, MRICS Registered Valuer, E-MBA, Statsaut. revisor +45 51 68 78 88
Liza Jessen Head of Corporate Real Estate, Seniorrådgiver, Cand. Merc, HD Org., Diplom i Vurdering +45 28 45 50 44
Søren Voss Newsec Advisory
Søren Voss Seniorrådgiver +45 61 33 61 87