CORPORATE SOLUTIONS

Har I brug for lejerrådgivning?

Hvad enten I har brug for mere eller mindre plads, hjælp til bedre pladsudnyttelse og kontorindretning eller ønsker en mere optimal beliggenhed og bedre lejevilkår, så kan vi hjælpe jer med det hele. Vi vil gerne sikre, at I bor det rigtige sted med den rette størrelse, de rigtige lejebetingelser - og ikke mindst til den rigtige pris.

Se vores aktuelle ejendomme her>>

Vores afdeling Corporate Solutions tilbyder uvildig lejerrådgivning og kan hjælpe jer med både at spare penge, finde et nyt lejemål og forhandle jeres lejekontrakt.

Via en grundig gennemgang af jeres lejekontrakt samt behovsafdækning og analyse af virksomhedens fremtidige arealbehov, finder vi frem til de mest optimale muligheder for jer. Det kalder vi en stay-or-go-analyse.

  • Lejerrådgivning Vores team hjælper jer med at finde nye lokaler, tilpasse lejemålsstørelse og indretning eller at genforhandle jeres lejekontrakt
  • Holistisk analyse Vi arbejder med alle stadier fra analyse til implementering baseret på jeres forretningsstrategi og behov
  • Dygtigt team Sammen med jeres og egne rådgivere, arkitekter og advokater hjælper vi jer med at nå jeres mål
0
Nordiske kolleger
0 Int.
Kunder
0 #
I Norden

Professionel køberrådgivning til din ejendomsinvestering

Hos Newsec Advisory får du professionel køberrådgivning. Vi tilbyder rådgivning og prisfastsættelse baseret på et solidt markeds- og investorkendskab, og når du ønsker at købe eller sælge investeringsejendomme, rådgiver vi dig gennem hele processen. Det gælder både ved handel med enkeltstående ejendomme og større ejendomsporteføljer.

Fundamentet for vores rådgivning er altid en grundig gennemgang af såvel juridiske som fysiske forhold, hvilket sikrer dig et korrekt og realistisk prisbillede.

Vi giver dig integreret global ejendomsinvesterings- og finansieringsrådgivning, og vi er altid opdateret på nye markeder og produkter samt kan hjælpe med fremskaffelse af kapital. Vores rådgivere finder innovative løsninger til at hjælpe dig med at sælge/købe og succesfuldt optimere afkastene af dine ejendomsinvesteringer.

Lange samarbejdsrelationer har vores højeste prioritet, og vi har opbygget partnerskaber med nogle af Danmarks største ejendomsinvestorer. Med os som samarbejdspartner til din ejendomsinvestering er du sikret værdiskabende, strategisk rådgivning om markeder og produkter samt fremskaffelse af kapital.

Kontakt

Morten Jensen Adm. direktør, Seniorpartner, MRICS Registered Valuer, E-MBA, Statsaut. revisor +45 51 68 78 88
Alvilde Bengtsson Rådgiver, Cand.merc.(psyk), Diplom i vurdering og ejendomsinvestering +45 61 33 61 87

Vil du vide mere?

Investeringsrådgivning Læs mere >>
Analyser Se flere>>
Solgte / udlejede ejendomme og lejemål. Se flere >>
Vurdering Læs mere