Projektudvikling

Vil du projektudvikle ineffektive ejendomme?

Optimering af ejendomsværdien

En spidskompetence hos Newsec Advisory i Danmark er rådgivning i forbindelse med projektudvikling af fast ejendom, hvor vi både rådgiver investorer, developere og lejere.

Med Newsec som rådgiver får du adgang til et solidt netværk inden for byggebranchen, bestående af developere, arkitekter og ingeniører, samt et omfattende kontaktnet af potentielle investorer, ejendomsbesiddere og lejere af erhvervsejendomme på den anden side.

Disse netværk, kombineret med Newsec i Norden og BNP Paribas Real Estate, betyder, at du med os som partner altid er ajour med markedstendenser og -udvikling i Danmark såvel som internationalt.

Derfor har vi ekspertisen til at yde solid bygherrerådgivning, når du som politisk beslutningstager, grundejer, developer eller investor vil projektudvikle dine ineffektive ejendomme og optimere dine aktiver.

Det samme gælder, når I som virksomhed for eksempel skal planlægge placeringen af jeres domicil og har brug for rådgivning omkring hvilke udviklingsområder, der har potentiale for netop jeres branche og ejendom.

Derudover er vi vant til at håndtere mange forskelligartede problemstillinger som for eksempel spørgsmål omkring jordforureningsloven, og hvad man som investor stiller op, hvis man ønsker at købe og udvikle en projektejendom eller grund, hvor der er mistanke om forurening. Inden for sådanne nicher allierer vi os altid med de mest kompetente eksperter på området. Har du behov for rådgivning i forbindelse med ejendomsudvikling?

  • Kontakt Newsec Advisory +45 33 14 50 70 / info@newsec.dk
  • Bygherrerådgivning Vi rådgiver bygherrer om udvikling, udlejning og evaluering af byggeprojekter, samt hjælper virksomheder med at realisere deres ejendomsprojekter og strategier.
  • Solid track record I årenes løb har vi opbygget en uforlignelig track record på denne type sager og har således i det seneste årti løst flere projektudviklingsopgaver end nogen anden dansk ejendomsrådgiver.
  • Skræddersyede løsninger I alle tilfælde udarbejder vi skræddersyede løsninger og yder udstrakt kundeservice

Kontakt

Brian Tretow-Loof Head of Large Cap +45 40 20 78 70

Udførte opgaver

0 +
Investorer
0 +
CM Investorer (N)
0 +
Transaktioner

Vil du vide mere?

Capital Markets Læs mere >>
Vurdering Se mere>>
Rapporter Læs mere >>
Solgte / udlejede ejendomme Se cases >>