Erhvervsejendomme til salg og leje

Hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi finder lejere til dine tomme lokaler eller en køber til dine erhvervsejendomme. Vi rådgiver inden for alle aspekter af ejendomsbranchen, og beskæftiger os med både udlejere, investorer, virksomhedsejere og -lejere. Vi har både en bred kontaktflade og en dyb specialviden.

Vi sikrer at, formidlingen af dit erhvervslejmål og dine erhvervsejendomme er til den rigtige pris/leje på optimale vilkår. Vi kender de mange variable: lejeniveau- og vilkår, uopsigelighed, indretning, beliggenhed og vedligeholdelse, og hvordan dette ændres, når der justéres på én.

  • Høj kvalitet En kvalitetssikret og faseopdelt proces sikrer, at vi finder den ideelle køber eller lejer
  • Værdiskabelse Ved brug af markedsanalyser, strategi og profilering, værdioptimerer vi din ejendom
  • Høj markedstilstedeværelse Vores høje grad af tilstedeværelse i markedet betyder, at vi kan tilbyde dig viden om virksomheder, som søger nye ejendomme eller lejemål

Mange rådgivere og opdateret markedskendskab

Vores direkte kontakt til investorer, potentielle købere af bruger- og domicilejendomme samt til virksomheder, som er på udkig efter nye lejemål, sikrer, at markedskendskabet altid er opdateret. Skal vi hjælpe dig med at finde erhvervsejendomme til salg? Eller købere til din ejendom?

0
Nordiske kolleger
0
Salg/udlejning, år
0 +
Kontrakter

Vil du vide mere?

Solgte / udlejede ejendomme og lejemål. Se flere >>
Analyser Se flere>>
Events Læs mere
Newsec Ejendomme Læs mere

Kontor

Salg og udlejning af kontorlokaler og domicilejendomme

Kontorejendomme er en af Newsecs spidskompetencer. Vi formidler salg og udlejning af dine tomme kontorlokaler – og det gælder alt fra mindre kontorlejemål til flerbrugerhuse og store domiciler.

Industri & Logistik

Formidling af lager-, industri og logistikejendomme

Vi formidler salg og udlejning af lager- og produktionslokaler samt logistik- og industriejendomme i hele landet, ligesom vi har et tæt samarbejde med vores kolleger i Norden og Baltikum. 

Kontakt

Brian Tretow-Loof Direktør, Seniorpartner, HD, MDE, MRICS +45 40 20 78 70
Klaus Ulrik Malmstrøm-Østerballe Seniorrådgiver, HD(F), Ejendomsmægler, MDE +45 27 78 96 39
Louis Kjærgaard Seniorpartner, MRICS, Ejendomsmægler, Valuar, MDE +45 23 73 40 33
Lars Westall Partner, Seniorrådgiver, Cand.jur. +45 26 14 33 81
Oliver Hansen Rådgiver, Cand.merc.jur. +45 28 43 53 13
Henrik Højfeldt Flittner Ejendomsmægler, MDE +45 30 52 19 45
Dan Honoré Rådgiver, Ejendomsmægler, MDE, Prof.bach., finans +45 28 44 02 29

Erhvervsejendomme til salg og erhvervslejemål til leje

Erhvervsejendomme til salg

Skal din erhvervsejendom som er sat til salg, forbedres for at kunne leve op til nye krav om indretning og kvalitet? Skal dine lokaler opdeles for at blive tilpasset efterspørgslen. Eller kan din ejendom omdannes, så den kan bruges til et helt andet formål end nu?

Det er afgørende at have kendskab til de gældende regler på forskellige områder når din erhvervsejendom, udgør blandet bolig og erhverv. For boligejendomme gælder ikke de samme regler for udlejning, som når erhvervslokaler er indblandet. 

Her træder Newsec Advisory ind i billedet. Vi er eksperter inden for en række specialer som retail, kontor, investering og udvikling. Kontakt os gerne, for en uforpligtende snak.

Erhvervejendomme er en bred betegnelse, men dækker over alle lokaler, der er beregnet til erhvervsformål. Dette kan bl.a. være butikker, restauranter, kontorer etc. 

 

Vores arbejdsområder

Som erhvervsmæglere arbejder vi med salg, udlejning, vurdering og rådgivning indenfor større sager med erhvervsejendomme, erhvervslokaler, erhvervslejemål og investeringsejendomme i Danmark.

Newsec Advisory kan løse kundernes behov for klassiske erhvervsmæglerydelser som salg, udlejning, vurdering og rådgivning omkring alle typer erhvervsejendomme og -lokaler. 

Newsec Advisory er blandt landets førende rådgivere inden for salg af erhvervs- og investeringsejendomme , lige fra lager, logistik, kontorer og domiciler til produktionslokaler, butikker, cafeer og restauranter. Når du skal sælge din erhvervsejendom, udarbejder vi en analyse af ejendommen og afdækker de optimale anvendelsesmuligheder. Vores grundige gennemgang af ejendommens kvaliteter og muligheder sikrer, at vi sætter den rigtige salgspris og giver dig den rette rådgivning.

Erhvervslejemål til leje

At leje et kontor eller en erhvervsejendom har en række fordele, både for store, men også for mindre virksomheder. En af de mest bemærkelsesværdige lyspunkter er, at du kan leje dig ind på en ejendom eller et kontor og dermed prioritere din produktion, markedsføring og generalt fokusere på tiltag og områder, der i sidste ende kan medvirke til at skabe vækst i din virksomhed.

Hvis en virksomhed oplever stor fremgang på kort tid, kan et kontor hurtigt blive for småt og trængt, hvorfor man må flytte sin forretning og igen lede efter erhvervslejemål til leje. Her er det en klar fordel ikke at skulle ud at sælge sin ejendom, men blot opsige sin lejekontrakt.

I Newsec lægger vi vægt på de lange relationer og altid med det mål, at du oplever os som din rådgiver i forløbet. Vores tilbundsgående markedsresearch og solide netværk i ejendomsbranchen betyder, at du, med os som rådgiver altid er ajour med den aktuelle efterspørgsel, markedstendenser og -udvikling i Danmark såvel som internationalt - hvad enten det drejer sig om erhvervslejemål til leje eller erhvervsejendomme til salg.

Investeringsejendomme

Hvad er en investeringsejendom? Hvilke områder falder ind under begrebet?Hvilken salgs investeringsejendom, som er sat til salg er du interesseret i? Vi har flere typer af erhvervsejendomme til salg. De seneste år er markedet for investeringsejendomme vokset, hvilket gør udbuddet af investeringsejendomme til salg endnu større, når du skal vælge den rette ejendom for dig. 

En investeringsejendom er en ejendom, der er købt med henblik på at få en indtægt ud af ejendommen. Det vil sige, at en investeringsejendom er en ejendom, som du køber for derefter at leje den ud eller sælge den igen. 

Hvis du synes det ville være bedst at købe en kommerciel erhvervsejendom med henblik på at sælge den videre eller udleje den, så kontakt os (se oplysninger ovenfor).