Salg og udlejning

Skal vi sælge eller udleje din erhvervsejendom?

Salg / udlejning af erhvervsejendomme

Uanset om du er ejer af et kontor, butik, lager eller en udlejningsejendom m.v., så finder vi lejere til dine tomme lokaler eller købere til din erhvervsejendom.

Vi tilbyder vores ekspertise og sikrer dig en professionel tilgang, støttet af vores store netværk, gennemgribende kendskab til ejendomsbrachen og et reelt indblik i hvad lejere og købere efterspørger.

Derudover rådgiver vi inden for alle aspekter af ejendomsbranchen, og beskæftiger os med både udlejere, investorer, virksomhedsejere og -lejere. Vi har både en bred kontaktflade og en dyb specialviden. Vi sikrer at, formidlingen af dit erhvervslejemål og dine erhvervsejendomme er til den rigtige pris, på optimale vilkår. Har du brug for hjælp til at sælge / udleje din erhvervsejendom?

  • Høj kvalitet En kvalitetssikret og faseopdelt proces sikrer, at vi finder den ideelle køber eller lejer
  • Værdiskabelse Ved brug af markedsanalyser, strategi og profilering, værdioptimerer vi din ejendom
  • Høj markedstilstedeværelse Vores høje grad af tilstedeværelse i markedet betyder, at vi kan tilbyde dig viden om virksomheder, som søger nye ejendomme eller lejemål

Kontakt

Brian Tretow-Loof Senior Partner, Head of Large Cap +45 40 20 78 70
Louis Kjærgaard Senior Partner, MidCap +45 23 73 40 33
Aqleema Waseem Asher Associate Director, Head of Leasing +45 53 57 56 71
David Stuhr Madsen Commercial Advisor, Leasing +45 25 38 34 06

Seneste nyt

 

Opgradér din viden med seneste nyt inden for salg og udlejning

 

Vil du gerne sælge/udleje din ejendom, på bedst mulige vilkår? Så er det  en god idé at følge tendenserne i markedet.

Du vil efter tilmelding modtage relevanter nyheder, som giver dig et overblik over kommende tendenser på en overskuelig og opsummerende måde. Derudover vil du modtage invitationer til vores gratis webinarer, seminarer og andre events.

Hvis du har lyst til at læse mere om markedet på nuværende tidspunkt, så er du velkommen til at downloade vores seneste rapport her.

 

0
Nordiske kolleger
0
Salg/udlejning, år
0 +
Kontrakter

Vil du vide mere?

Solgte / udlejede ejendomme Se cases >>
Analyser Læs mere>>
Events Læs mere
Ejendomme til salg / leje Søg ejendomme>>

Vi kan hjælpe dig med at spare tid og penge...

... ved at bruge vores netværk og grundige markedskendskab, viden indenfor skattesystemet og ejendomsrelaterede love samt erfarne rådgivere med stærke forhandlingsevner. Vores direkte kontakt til investorer og virksomheder, som er på udkig efter nye erhvervslejemål / erhvervsejendomme, sikrer, at markedskendskabet altid er på et højt niveau.