SALG & UDLEJNING

I Newsec hjælper vi med at finde lejere til dine tomme lokaler eller en køber til hele erhvervsejendommen.

I kraft af vores 360 graders rådgivning inden for alle aspekter af ejendomsbranchen, hvor vi beskæftiger os med både udlejere, investorer, virksomhedsejere og -lejere, besidder vi både en bred kontaktflade og en dyb specialviden.

Det betyder, at vi ligger inde med alle relevante data og således kan sikre, at formidlingen af din ejendom eller dine erhvervslokaler bliver til den rigtige pris/leje på optimale vilkår og en smidig proces. Vi kender de mange variabler, såsom lejeniveau, uopsigelighed, lejevilkår, indretning, beliggenhed og vedligeholdelse, og hvordan de alle ændrer sig, når blot du skruer på én af dem.

Vores direkte kontakt til investorer på højeste niveau, potentielle købere af bruger- og domicilejendomme og virksomheder, som er på udkig efter nye lejemål, sikrer, at markedskendskabet altid er opdateret.

  • Høj kvalitet En kvalitetssikret og faseopdelt proces sikrer, at vi kan finde den ideelle køber eller lejer
  • Værdiskabelse Ved at inddrage markedsanalyser, strategi og profilering, værdioptimerer vi din ejendom
  • Høj markedstilstedeværelse Vores høje grad af tilstedeværelse i markedet betyder, at vi kan tilbyde dig bred viden om virksomheder, som søger nye ejendomme eller lejemål

Kontor

Salg og udlejning af kontorlokaler og domicilejendomme

Kontorejendomme er en af Newsecs spidskompetencer. Vi formidler salg og udlejning af dine tomme kontorlokaler – og det gælder alt fra mindre kontorlejemål til flerbrugerhuse og store domiciler.

Industri & Logistik

Formidling af lager-, industri og logistikejendomme

Vi formidler salg og udlejning af lager- og produktionslokaler samt logistik- og industriejendomme i hele landet, ligesom vi har et tæt samarbejde med vores kolleger i Norden og Baltikum. 

0
Nordiske kolleger
0
Salg/udlejning, år
0 +
Kontrakter

Kontakt

Investering & Capital Markets Læs mere
Vurdering Læs mere
Strategisk Analyse Læs mere
Projektrådgivning Læs mere
Vores presserum Læs mere
Case studies Læs mere
Newsec Ejendomme Læs mere
Newsec Ejendomstillæg Læs mere