STRATEGISK ANALYSE

Skræddersyede analyser

En af vores målsætninger er at skabe større gennemsigtighed i ejendomsmarkederne, lokalt såvel som globalt, gennem forskellige analyser.

Derfor får du hos Newsec Advisory adgang til en lang række frit tilgængelige markedsanalyser om ejendomsmarkedet. Gennem vores publikationer har du mulighed for at følge markedsudviklingen på de forskellige ejendomsmarkeder samt den generelle udvikling for erhvervs- og investeringsejendomme.

Læs for eksempel vores rapport Det Danske Ejendomsmarked, som består af en større analyse af de forskellige segmenter på det danske erhvervsejendomsmarked samt redaktionelt indhold om aktuelle emner og tendenser i ejendomsbranchen. De nordiske og europæiske ejendomsmarkeder indgår ligeledes i rapporten, der udarbejdes hvert år i foråret med en mindre omfattende opdatering i efteråret. Har du behov for en skræddersyet analyse?

  • Solid rådgivning Vi tilbyder en lang række markedsanalyser og specialrådgivning i mange aspekter af ejendomssektoren
  • Markedsrapporter Vi producerer en bred palette af markedsrapporter, hvoraf mange skræddersys til den enkelte kundes behov
  • Newsec Property Outlook Siden 2001 har Newsec udgivet rapporten Newsec Property Outlook, som er en gennemgribende analyse af de nordeuropæiske ejendomsmarkeder – rapporten kan downloades gratis

Kontakt

Morten Jensen Seniorpartner, adm. direktør, Head of Advisory Denmark +45 51 68 78 88
Robin Rich Associate director, Head of Research +45 20 60 57 37

Få analyser på mail

Tilmeld dig seneste nyt fra ejendomsmarkedet.

Ved at tilmelde dig takker du ja til at vi sender artikler, baseret på de seneste udviklinger og kommende tendenser i ejendomsmarkedet.  

Derudover kan du forvente at modtage links til rapporter, invitationer til events og meget mere, men kun materiale relateret til investeringsmarkedet for erhvervsejendomme.

Har du spørgsmål eller interesse i at modtage nyheder om specifikke emner så kontakt os gerne her.

 

0
Nordiske kolleger
0 #
I Norden
0
Rapporttyper
Capital Markets Læs mere >>
Vurdering Se mere>>
Salg og udlejning Læs mere >>
Corporate Real Estate Læs mere >>
Projektudvikling Læs mere
Rapporter Læs mere >>
Ejendomme til salg / leje Søg ejendomme>>
Newsec Advisory Kontakt os >>