STRATEGISK ANALYSE

En af vores målsætninger er at skabe større gennemsigtighed i ejendomsmarkederne, lokalt såvel som globalt, gennem forskellige analyser.

Derfor får du hos Newsec Advisory adgang til en lang række frit tilgængelige markedsanalyser om ejendomsmarkedet. Gennem vores publikationer har du mulighed for at følge markedsudviklingen på de forskellige ejendomsmarkeder samt den generelle udvikling for erhvervs- og investeringsejendomme.

Læs for eksempel vores rapport Det Danske Ejendomsmarked, som består af en større analyse af de forskellige segmenter på det danske erhvervsejendomsmarked samt redaktionelt indhold om aktuelle emner og tendenser i ejendomsbranchen. De nordiske og europæiske ejendomsmarkeder indgår ligeledes i rapporten, der udarbejdes hvert år i foråret med en mindre omfattende opdatering i efteråret. 

  • Solid rådgivning Vi tilbyder en lang række markedsanalyser og specialrådgivning i mange aspekter af ejendomssektoren
  • Markedsrapporter Vi producerer en bred palette af markedsrapporter, hvoraf mange skræddersys til den enkelte kundes behov
  • Newsec Property Outlook Siden 2001 har Newsec udgivet rapporten Newsec Property Outlook, som er en gennemgribende analyse af de nordeuropæiske ejendomsmarkeder – rapporten kan downloades gratis
0
Nordiske kolleger
0 #
I Norden
0
Rapporttyper

Kontakt

Morten Jensen Adm. direktør, Seniorpartner, MRICS Registered Valuer, E-MBA, Statsaut. revisor +45 51 68 78 88
Capital Markets Læs mere >>
Vurdering Læs mere
Salg og udlejning Læs mere >>
Corporate Real Estate - rådgivning Læs mere
Projektudvikling Læs mere
Rapporter Læs mere >>
Ejendomme til salg / leje Søg ejendomme>>
Newsec Advisory Kontakt os >>