Vurdering

Vurdering af ejendomme

Newsec Advisory vurderer alle typer ejendomsaktiver – fra det traditionelle til det unikke. Vi vurderer både porteføljer, individuelle ejendomme og grundarealer til brug for eksempelvis regnskabsaflæggelse, finansiering, køb og salg.

Newsec er Nordeuropas største inden for ejendomsvurdering. Det betyder, at vi har et stort erfaringsgrundlag – både lokalt og globalt. Hovedparten af Newsec Advisorys vurderingsrådgivere er RICS-certificerede, hvilket sikrer en meget høj kvalitet i vores vurderingsrapporter.

Vi har bred erfaring og indgående kendskab til alle typer af beliggenheder og ejendomme. Derudover laver vi også flere ejendomsvurderinger af offentlige bygninger - lige fra sundhedscentre, politistationer, universiteter, svømmehaller og ministerielle bygninger samt vurderinger af andelsboliger og andelsboligforeninger. Skal du have hjælp til ejendomsvurdering?

  • Stort team Newsec har Nordeuropas største vurderingsteam, hvilgiver os adgang til mere information og data end nogen anden aktør i markedet
  • Skræddersyede produkter og services Vi leverer ejendomsvurderinger til alle typer situationer, inklusiv køb, årsregnskaber eller finansiering
  • Dyb markedsviden Vores team har mangeårig erfaring og bred svel som dyb viden om alle typer af erhvervs- og investerings-ejendomme – sammen med specialister i vores netværk udvikler vi markedets mest omfattende prognoser

Kontakt

Morten Jensen Seniorpartner, adm. direktør, Head of Advisory Denmark +45 51 68 78 88
Lars Gormsen Associate director, Vurdering +45 27 83 84 30
Philip Andersen Seniorrådgiver, Vurdering +45 81 40 07 02
Beinta Julianna Magnussen Rådgiver, Vurdering +45 28 44 02 29
Christian Abou-Rjeily Rådgiver, Vurdering +45 27 79 20 50
0
Nordiske Kolleger
0 +
Mia. kr. vurderet
0 #
I Norden

Vil du vide mere?

Solgte / udlejede ejendomme Se cases >>
Analyser Læs mere>>
Newsec Advisory Kontakt os >>
Events Læs mere

Vurdering af erhvervsejendomme

Når vi vurderer din erhvervsejendom, giver vi dig en værdiansættelse til brug for årsregnskabet eller markedsleje- og bankvurderinger. Som valuarer er vi uddannede ejendomsmæglere med speciale i vurderinger af erhvervsejendomme, og vores store brancheerfaring sikrer dig en grunding vurdering baseret på mange års ekspertise. En valuarvurdering tager altid udgangspunkt i en grundig gennemgang af udgifter og indtægter for ejendommen, samt en meget fyldestgørende besigtigelse af ejendommen ude og inde. Det giver det bedste fundament for korrekte værdiansættelser.

Kend den korrekte værdi af dine ejendomme 

Korrekt vurdering af erhvervsejendomme, er nok den mest betydningsfulde faktor i at afgøre, om ikke at medtage i din investeringsportefølje. Evnen til præcist at evaluere erhvervsejendomme er en færdighed, som enhver seriøs erhvervsejendomsinvestor skal kende til, du kan simpelthen ikke lykkes i denne verden uden evnen til at bestemme markedsværdien af en ejendom. 

Uanset om du er en rookie eller en erfaren investor, så er det vigtigt at have en solid forståelse for værdiansættelsesmetoder brugt til at vurderer erhvervsejendomme. At kende den korrekte værdi af ejendommen åbner op for en verden af muligheder og kan hjælpe dig med at identificere diamanter, blandt uslebne sten, som du kan erhverve, leje eller videresælge- for at generere din ideelle ROI.

Værdiansættelse af erhvervsejendomme hjælper også med at beskytte dig mod at blive involveret med tabsfremkaldende ejendomme, eller overpris aktiver, hvorfor det også er vigtigt at du får en forståelse af de reelle omkostninger i forbindelse med erhvervelse og ejerskab af en erhvervsejendom.

Vi bruger en grundig testet tilgang til evaluering af erhvervsejendomme og gør brug af metoder, som sikrer de mest nøjagtige resultater. Kontakt os her.