Information om coronavirus-situationen

Som investeringskunde, foreningskunde og lejer vil du her på newsec.dk og via vores nyhedsbreve kunne holde dig orienteret om den seneste status samt de tiltag og foranstaltninger, vi i Newsec har taget i forhold til COVID-19-situationen i Danmark. 

Vi sikrer driften af jeres ejendom

Vores primære fokus er sikre en normal administration og drift af ejendommene for vores kunder og lejere. Vi har foretaget en række tiltag, så vi kan fortsætte driften med så få forstyrrelser som muligt under de ekstraordinære omstændigheder, der påvirker os alle.

Samtidig har vi, internt i Newsec, iværksat en række tiltag til at sikre vores medarbejderes sundhed og minimere risikoen for smitte, blandt andet ved at lade alle medarbejde, der ikke varertager en kritisk funktion eller kun kan udføre sit arbejde ved fysisk tilstedeværelse på kontor eller ejendom, arbejde hjemmefra og afholde møder virtuelt.

Vi følger myndighedernes udmeldinger og reagerer omgående, hvis der kommer nye anvisninger eller påbud, der påvirker vores arbejdsopgaver, ligesom vi vil sikre en god kommunikation med vores kunder, lejere og leverandører om situationen.

 

Særlig relevant information for:

Investeringskunder

Foreninger

ERHVERVSLEJERE

BOLIGLEJERE