Information om coronavirus

Vi står i en ekstraordinær situation i Danmark, hvor en stor del af det offentlige liv frem til den 13. april er lukket ned for at begrænse udbredelsen af coronasmitten.

Som investeringskunde, foreningskunde og lejer vil du her på siden og via vores sociale medier kunne holde dig orienteret om den seneste status samt de tiltag og foranstaltninger, vi i Newsec har taget i forhold til COVID-19-situationen i Danmark.

Vi sikrer driften af jeres ejendom

Vores primære fokus er sikre en så normal administration og drift af vores kunders ejendomme som muligt. Vi har foretaget en række tiltag, så vi kan fortsætte driften med så få forstyrrelser som muligt under de ekstraordinære omstændigheder, der påvirker os alle. Samtidig har vi i Newsec taget en række tiltag til at sikre vores medarbejderes sundhed og minimere risikoen for smitte, blandt andet ved at lade flest mulige af vores medarbejdere arbejde hjemmefra og afholde møder virtuelt.

Vi følger myndighedernes udmeldinger og reagere omgående, hvis der kommer nye anvisninger eller påbud, der påvirker vores arbejdsopgaver, ligesom vi vil sikre en tæt kommunikation med vores kunder, lejere og leverandører om situationen. 

Her kan du læse vores særlige informationer til:

 

Investeringskunder