Bella Business

Et nyt, markant erhvervsområde i Bellakvarter

Bella Business – et nyt, markant erhvervsområde i Bellakvarter

I den nordlige ende af Bellakvarter er et nyt, internationalt orienteret erhvervsområde på vej med Bella Center Copenhagen, som det dynamiske magnetfelt, der tiltrækker folk fra nær og fjern. På den måde bliver Bella Center Copenhagen drivkraften for det pulserende liv i det kommende Bella Business, som er 130.000 m2 planlagt til kontor og erhverv i områdets nordlige ende. Det nye erhvervsområde får, meget oplagt, det prisvindende designhotel AC Hotel Bella Sky til nabo, hvor virksomheder både kan indlogere deres internationale forretningsforbindelser og invitere på en himmelsk middag i Sky Bar.

Egen parkering i parkeringshuse og -kældre

Kontorejendommene i Bella Business etableres med tilhørende parkering i parkeringskældre eller i parkeringshuse. Derudover etableres der op til 1.300 ekstra parkeringspladser til Bella Center Copenhagen. Det giver Bellakvarter en særlig høj parkeringskapacitet, som sikrer det nødvendige antal parkeringspladser.

Levende og internationalt erhvervsmiljø

Bella Business er hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF og den internationale kunstmesse Code Art Fair, som begge har kontor i Bella Center Copenhagen. Samtidig besøges erhvervsområdet af topledere fra hele verden, når der afholdes messer, konferencer og kongresser i Bella Center Copenhagen.

Tæt på Københavns centrum, motorvej og lufthavn

Bella Business er unikt og centralt placeret tæt på Københavns centrum og resten af verden. Med metro kan du komme til Nørreport på 10 minutter. Er du i bil, kan motorvejen føre dig til CPH Lufthavn på 6 minutter, til Sverige eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og videre til Københavns centrum.

  • Egen parkering i parkeringshuse og -kældre Kontorejendommene i Bella Business etableres med tilhørende parkering i parkeringskældre eller i parkeringshuse. Derudover etableres der op til 2.300 ekstra parkeringspladser til Bella Center Copenhagen. Det giver Bellakvarter en særlig høj parkeringskapacitet, som sikrer det nødvendige antal parkeringspladser.
  • Levende og internationalt erhvervsmiljø Bella Business er hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF og den internationale kunstmesse Code Art Fair, som begge har hovedsæde i Bella Center Copenhagen. Samtidig besøges erhvervsområdet af topledere fra hele verden, når der afholdes messer, konferencer og kongresser i Bella Center Copenhagen.
  • Unikke møde-, hotel-, og konferencefaciliteter Som nabo til Bella Center Copenhagen, AC Hotel Bella Sky og Comwell Conference Center får du adgang til en række unikke in-house services. Ydelserne dækker blandt andet renseri- og vaskeservice, leje af hotelværelser, mødelokaler, auditorier og konferencefaciliteter, fitness og spa samt shuttleservice til og fra lufthavnen.
  • Tæt på Københavns centrum, motorvej og lufthavn Bella Business er unikt og centralt placeret tæt på Københavns centrum og resten af verden. Med metro kan du komme til Nørreport på 10 minutter og til Lufthavnen på 15 minutter. Er du i bil, kan motorvejen føre dig til Sverige eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og videre til Københavns centrum.

Erhvervsbrochure

Bella Business - Københavns nye erhvervsområde

 - Skræddersy dit eget kontordomicil
 - Lavenergibyggeri med godt indeklima
 - Egen parkering i parkeringskældre og -huse
 - Socialt-, miljømæssigt-, og økonomisk bæredygtigt byggeri
 - Lokalt bymiljø og pulserende erhvervsliv
 - En frodig bydel hvor naturen er nærværende
 - Dynamisk samspil mellem kontormiljøer og byliv
 - Internationalt erhvervsmiljø

Bellakvarter

Bykvalitet. Nærværende natur. Tæt på verden.

Bellakvarter er et nyt københavnsk bykvarter, som vokser frem rundt om Bella Center Copenhagen. Inden for få år vil kvarteret være fuldt udbygget med rækkehuse, boligkarréer, butikker, caféer, byrum og grønne parker.

Med rødder i Københavns unikke tilgang til arkitektur, design og livsstil viser Bellakvarter, hvordan et nyt københavnsk bykvarter kan spille sammen med et dynamisk, internationalt konferencecenter med besøgende fra hele verden.

Kontakt

Anders Hornskov Jakobsen Partner, Seniorrådgiver, MRICS Cand.polyt. +45 28 92 23 27
Louis Kjærgaard Seniorpartner, MRICS, ejendomsmægler, valuar, MDE +45 23 73 40 33
Henrik Lyngskjold Seniorpartner, MRICS, cand.merc. +45 26 12 13 90
Katrine Wunsch (på barsel) Rådgiver, AU Finansiel Rådgivning, ejendomsmægler, MDE +45 27 78 20 61