Bella Business

Et nyt, markant erhvervsområde i Bellakvarter

Bellakvarter – bliv en del af et nyt, grønt erhvervsområde i København

I Bellakvarter er et nyt, internationalt orienteret erhvervsområde på vej med Bella Center Copenhagen, som det dynamiske magnetfelt, der tiltrækker folk fra nær og fjern. 130.000 m2 planlagt til kontor og erhverv i området. Det nye erhvervsområde har, det prisvindende designhotel AC Hotel Bella Sky til nabo, hvor virksomheder både kan indlogere deres forretningsforbindelser og invitere på en himmelsk middag i Sukaibas Sky Bar.

Egen parkering i parkeringshuse og -kældre

Kontorejendommene i Bellakvarter etableres med tilhørende parkering i parkeringskældre eller i parkeringshuse. Derudover etableres der op til 1.300 ekstra parkeringspladser til Bella Center Copenhagen. Det giver Bellakvarter en særlig høj parkeringskapacitet, som sikrer det nødvendige antal parkeringspladser.

Levende og internationalt erhvervsmiljø

Bellakvarter er hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF og den internationale kunstmesse Code Art Fair, som begge har kontor i Bella Center Copenhagen. Samtidig besøges erhvervsområdet af topledere fra hele verden, når der afholdes messer, konferencer og kongresser i Bella Center Copenhagen.

Tæt på Københavns centrum, motorvej og lufthavn

Bellakvarter er unikt og centralt placeret tæt på Københavns centrum og resten af verden. Med metro kan du komme til Nørreport på 10 minutter. Er du i bil, kommer du til CPH Lufthavn på 6 minutter, til Sverige eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og videre til Københavns centrum.

Der er mange muligheder for din virksomhed i Bellakvarter.

  Se alle erhvervsejendomme i Bellakvarter HER >>

  • Egen parkering i parkeringshuse og -kældre Kontorejendommene i Bellakvarter etableres med tilhørende parkering i parkeringskældre eller i parkeringshuse. Derudover etableres der op til 2.300 ekstra parkeringspladser til Bella Center Copenhagen.
  • Levende og internationalt erhvervsmiljø Bellakvarter er hovedkvarter for Danmarks største modemesse CIFF og den internationale kunstmesse Code Art Fair, som begge har hovedsæde i Bella Center Copenhagen.
  • Adgang til møde-, hotel- og konferencefaciliteter samt fitness, spa m.m. Som nabo til Bella Center Copenhagen, AC Hotel Bella Sky og Comwell Conference Center får du adgang til en række in-house services fx renseri- og vaskeservice, leje af hotelværelser, mødelokaler, auditorier og konferencefaciliteter, fitness og spa samt shuttleservice til og fra lufthavnen.
  • Tæt på Københavns centrum, motorvej og lufthavn Bellakvarter er placeret tæt på Københavns centrum og lufthavnen, som begge kan nås med metro. Er du i bil, kan du komme til Sverige eller resten af Danmark. Og er du på cykel, kan du på ingen tid bevæge dig i naturrige omgivelser gennem Amager Fælled til Islands Brygge og videre til Københavns centrum.

Erhvervsbrochure

Bella Business - Københavns nye erhvervsområde

 - Skræddersy dit eget kontordomicil
 - Lavenergibyggeri med godt indeklima
 - Egen parkering i parkeringskældre og -huse
 - Socialt-, miljømæssigt-, og økonomisk bæredygtigt byggeri
 - Lokalt bymiljø og pulserende erhvervsliv
 - En frodig bydel hvor naturen er nærværende
 - Dynamisk samspil mellem kontormiljøer og byliv
 - Internationalt erhvervsmiljø

Bellakvarter

Bykvalitet. Nærværende natur. Tæt på verden.

Bellakvarter er et nyt københavnsk bykvarter, som vokser frem rundt om Bella Center Copenhagen. Inden for få år vil kvarteret være fuldt udbygget med rækkehuse, boligkarréer, butikker, caféer, byrum og grønne parker.

Med rødder i Københavns unikke tilgang til arkitektur, design og livsstil viser Bellakvarter, hvordan et nyt københavnsk bykvarter kan spille sammen med et dynamisk, internationalt konferencecenter med besøgende fra hele verden.

 

 

Guld i bæredygtighed

Bella - en del af et bæredygtigt kvarter.

Bellakvarterets erhvervslejere kan se frem til kvarterets bæredygtige tiltag. Læs mere om hvad det vil sige at være en del at et bæredygtigt kvarter, hvilken en forskel det gør, at opføre et bæredygtigt kontordomicil og hvordan bæredygtighed påvirker medarbejdertrivslen.

Bella satser på grøn energi, som kan udvindes fra Bellakvarters vindmølle, dermed er det også gjordt muligt at håndtere affald gennem det underjordiske centralsug. Er du interesseret i området og den bæredygtige sammenhæng?

 

Kontakt

Brian Tretow-Loof Direktør, Seniorpartner, HD, MDE, MRICS +45 40 20 78 70