Newsec Erhvervsejendomme

Kvartalsmagasin

Newsec Ejendomme

Er du på udkig efter kontor, butik, lager eller generelt lokaler til leje? Så klik her og bliv stillet videre til alle lejemålene. Søger du derimod ejendomme til salg eller vil du gerne se alle vores investeringsejendomme, så kan du dette her. Ellers kan du hente inspiration i vores kvartalsmagasin nedenfor, hvor du også kan se alle vores aktuelle erhvervsejendomme. Har du behov for rådgivning og vejledning, så kan du på bunden af siden se kontaktoplysninger på alle vores medarbejdere, alt du skal gøre er at vælge den relevante afdelig/person, alt efter hvilken erhvervsejendom du søger og hvem du vil snakke med.

  • Newsec Advisory +45 33 14 50 70
  • Skriv til os info@newsec.dk
  • Adresse Silkegade 8, 1113 Købehavn
  • Newsec – the Full Service Property House

Velkommen til vores kvartalsmagasin om markedet for erhvervsejendomme, Newsec Ejendomme. I tillæg til et stort udvalg af ejendomme til salg og udlejning inden for Kontor, Produktion, Detail, Lager & Logistik, kan du også læse om nye tal og tendenser samt relevante temaartikler. Vi håber, at magasinet og indholdet falder i din smag. Hvis du har spørgsmål eller forslag til emner, vi skal belyse, er du meget velkommen til at kontakte os.

God læselyst!

Læs også

Rapporter Læs mere >>
Markedskommentar Læs mere >>
Newsec Advisory Kontakt os >>
Nyhedsbrev Tilmeld >>

Ejendomsstrategi

For alle erhvervsejendomme er fundamentet for ejendomsrådgivning en velfunderet ejendomsstrategi, der analyserer og vurderer alle relevante parametre og omkostninger ved din erhvervsejendom. Vores mangeårige markedsindsigt og store viden i Danmark samt internationalt sikrer dig den optimale ejendomsstrategi. Vi arbejder altid ud fra en velfunderet strategisk rådgivning, der er uafhængig af interesser. Vi er kendt for at være din nære rådgiver og partner, der bistår med det optimale set-up for din portefølje af erhvervsejendomme, både i Danmark og internationalt, så den altid matcher den overordnede forretningsstrategi for virksomheden.

 

Salg af erhvervsejendomme

Har du en erhvervsejendom eller en portefølje af erhvervsejendomme kan vi hjælpe dig i mål med et godt salg inden for aftalt tid og scope. Vi sørger for at identificere og værdiansætte alle ejendommens værdier, herunder også elementer, du ikke selv har tidligere har tillagt væsentlig betydning. Dermed er du sikret den optimale pris for din ejendom. Inden igangsættelsen af et salg har vi altid udarbejdet en analyse over optimeringsmulighederne for ejendommen, da et grundigt kendskab til ejendommens potentiale sikrer en hurtigere proces og en bedre værdi.