Newsec Erhvervsejendomme

Newsec Ejendomme

Er du på udkig efter kontor, butik, lager eller generelt lokaler til leje? Så klik her  Søger du ejendomme til salg eller vil du gerne se alle vores investeringsejendomme, så kan du dette her. Ellers kan du hente inspiration i vores closed cases nedenfor. Har du behov for rådgivning og vejledning, så kan kontakte os direkte.

  • Newsec Advisory +45 33 14 50 70
  • Skriv til os info@newsec.dk
  • Adresse Silkegade 8, 1113 Købehavn
  • Newsec – the Full Service Property House

Læs også

Rapporter Læs mere >>
Markedskommentar Læs mere >>
Newsec Advisory Kontakt os >>
Nyhedsbrev Tilmeld >>

Ejendomsstrategi

For alle erhvervsejendomme er fundamentet for ejendomsrådgivning en velfunderet ejendomsstrategi, der analyserer og vurderer alle relevante parametre og omkostninger ved din erhvervsejendom. Vores mangeårige markedsindsigt og store viden i Danmark samt internationalt sikrer dig den optimale ejendomsstrategi. Vi arbejder altid ud fra en velfunderet strategisk rådgivning, der er uafhængig af interesser. Vi er kendt for at være din nære rådgiver og partner, der bistår med det optimale set-up for din portefølje af erhvervsejendomme, både i Danmark og internationalt, så den altid matcher den overordnede forretningsstrategi for virksomheden.

 

Salg af erhvervsejendomme

Har du en erhvervsejendom eller en portefølje af erhvervsejendomme kan vi hjælpe dig i mål med et godt salg inden for aftalt tid og scope. Vi sørger for at identificere og værdiansætte alle ejendommens værdier, herunder også elementer, du ikke selv har tidligere har tillagt væsentlig betydning. Dermed er du sikret den optimale pris for din ejendom. Inden igangsættelsen af et salg har vi altid udarbejdet en analyse over optimeringsmulighederne for ejendommen, da et grundigt kendskab til ejendommens potentiale sikrer en hurtigere proces og en bedre værdi.