Nyheder

Nyheder & nyhedsbreve


Fortsat stor efterspørgsel på kontormarkedet

Den økonomiske højkonjunktur og høje beskæftigelse skaber vækst for kontormarkedet i både de primære områder, som København og Aarhus, og sekundære beliggenheder, hvor der opleves stigende efterspørgsel efter virksomheders varer og tjenesteydelser. Det betyder blandt andet stigende lejeniveauer og faldende forrentningskrav – særligt i de store byers primære områder.

Læs mere

Newsec vokser i Danmark igennem yderligere opkøb

Den 1. oktober bliver Salling Ejendomsadministration en del af Newsec Property Asset Management i Danmark (Newsec Datea) og vokser dermed med godt 400 kunder og omtrent 40 medarbejdere. Salling har kontorer i Aarhus og København og en ligelig fordeling mellem investerings- og foreningskunder.

Læs mere

En nordisk kærlighedshistorie

Det seneste nummer af Newsec Property Outlook analyserer data om nordiske og internationale investorer. Dataene viser tydeligt, at indenlandske investorer oplever stigende konkurrence fra deres nabolande.

Læs mere

Newsec åbner kontor i London med tidligere JLL-direktør i spidsen

Newsec udvider den nordisk-baltiske familie med et London-kontor. Efter en hurtig ekspansion i Norden og Baltikum i løbet af de sidste to år, er turen kommet til London, hvor man ønsker at etablere en britisk tilstedeværelse.

Læs mere

Euromoney kårer Newsec til bedste ejendomsrådgiver i Norden og Baltikum

Det internationale finansmagasin Euromoney rangerer, i sin årlige undersøgelse, Newsec på toppen som det bedste rådgivningsfirma i Norden og Baltikum.

Læs mere