Nyheder

Nyheder & nyhedsbreve


Newsec i Aarhus sælger stor detail-ejendom

CAPITAL MARKETS: Ejendommen på Graham Bells vej 13 i Skejby, der huser de to store forretninger JYSK og ILVA, er, efter en kort struktureret proces, solgt.

Læs mere

Ejendomsbranchen bliver virtuel

Forestil dig, at du på nettet har udset dig drømmehuset ved eksempelvis Roskilde Fjord, og din bedre halvdel er på konference i New York. Hvad gør man så, når tiden kan være en afgørende faktor? Det er intet problem med et par Virtual Reality-briller, som man kobler sin smartphone til for derefter at træde ind i huset og besigtige det sammen fra hvert sit kontinent.

Læs mere

Newsec hjælper SKAGEN Fondene

CORPORATE SOLUTIONS: SKAGEN Fondene er en skandinavisk kapitalforvalter med speciale i aktie- og obligationsfonde. Indtil for nylig havde virksomheden dansk hovedkontor på Kongens Nytorv i København. Lokalerne her var ikke længere optimale i forhold til virksomhedens behov og fremtidige strategi, hvilket var problematisk, da lejemålet var uopsigeligt et godt stykke ind i 2018. SKAGEN betroede derfor Newsecs Corporate Solutions at hjælpe med at finde en løsning.

Læs mere

Ejendom med lange lån blev både udlejet og solgt betinget

Newsec fik til opdrag at sælge ejendommen, Bjarkesvej 5 i Allerød, da lejeren, North Sails, ønskede at flytte sin produktion af sejl til England og dermed fik brug for mindre plads. Til trods for en udfordrende opgave med lange lån og manglende cashflow endte vi med et meget tilfredsstillende resultat for alle parter.

Læs mere

Kaffemøde forhindrer en potentiel tomgang

I forbindelse med et møde med Friheden Gruppen, som bl.a. har udviklet og ejer ejendommen i Herlev, erfarede vi, at en af deres lejere var på vej til at fraflytte nogle af lagerarealerne. Da vi, i Newsec, arbejdede med ejendommen Bjarkesvej 5, Allerød, var vi opmærksomme på, at lejeren i denne ejendom (North Sails) ønskede en mindre lokation til reparation af sejl, og vi forelagde Friheden Gruppen, at vi muligvis allerede havde en ny lejer til dem.

Læs mere