Nyheder

Nyheder & nyhedsbreve


McDonald’s i Norden vælger Newsec som nordisk partner

Tidligere i år meddelte Guy Hands, development licensee for McDonald’s i Sverige, Danmark, Finland og Norge, og hans team at de har planer om en historisk ekspansion i Norden. Planen er at vokse med 100 nye restauranter på fem år og 200 indenfor de næste ti år. For at realisere vækstplanerne, er Newsec valgt som strategisk partner til at lede den fremtidige ekspansion og udvikling.

Læs mere

Nyt kontorkoncept åbner i Købke Hus

Det globale kontorfællesskab, Spaces, har forelsket sig i Carlsberg Byen og glæder sig til at flytte ind i Købke Hus til efteråret. Vi har talt med Spaces om, hvad det unikke ved deres koncept er, hvordan det spiller med Carlsberg Byen – og ikke mindst deres bud på kontormarkedets fremtidige udvikling.

Læs mere

Kontoret vil helst bo på hotel

Kontorhoteller og coworking spaces er i eksplosiv vækst og indtager en stadigt større bid af kontormarkedet – og både globalt og i Danmark tyder alt på, at trenden kun vil vokse i fremtiden. Hvorfor? Dét ser vi nærmere på i denne artikel, hvor deleøkonomi og behov for fællesskaber og fleksibilitet er nøgleordene til at forstå udviklingen.

Læs mere

Newsec Advisory formidler et af de sidste større udviklingsarealer i Aarhus midtby

Der er fuldt kog under kedlerne i byggebranchen i Aarhus, og nu er ét af de sidste store arealer i Aarhus midtby solgt. Sælger er Ferguson Nordic Holdings, som Newsec har rådgivet under hele processen.

Læs mere

Christianshavnerejendom udbydes på vegne af Human Act

Har du en forkærlighed for Christianshavn og historiske bygninger, er denne investeringsejendom på Torvegade 14-22 uden tvivl et besøg værd.

Læs mere