Nyheder

Nyheder & nyhedsbreve


Fortsat stærkt transaktionsmarked

Den danske transaktionsvolumen i første kvartal af 2018 steg med næsten 20% i forhold til samme kvartal året før. Den store aktivitet inden for investeringsejendomme er således fortsat i 2018, hvor det igen, som i 2017, er udenlandske investorer, der dominerer på markedet.

Læs mere

Outlook: Renters indflydelse på ejendomsafkast

Mange markedsaktører forventer rentestigninger inden for de kommende år, hvilket kan få indvirkning på ejendomsinvesteringsaktiviteten. Derfor sætter vi, i denne artikel, fokus på renters indflydelse på ejendomsafkast.

Læs mere

Har du ejendommen, så har vi køberen

Dampen står højt på investeringsmarkedet for tiden. Hos Newsec Advisory har vi mange købere, der søger investeringsejendomme, og ejendommen på Nordre Fasanvej 148, som vi netop har solgt off-market på bare 14 dage, var ingen undtagelse – også her var der flere investorer om buddet. Derfor er vi lige nu på udkig efter lignende investeringsejendomme.

Læs mere

Vi udvikler byen sammen

København boomer, og byen er ved at falde over sig selv med kraner og byggeprojekter mange steder. I Newsec Advisory har vi fornøjelsen af at se bykvarterer blive til på nært hold. Vi samarbejder med tre forskellige byudviklere om at udleje erhvervsområderne i deres nye bykvarterer, og i denne artikel stiller vi skarpt på tankerne bag de tre forskellige masterplaner og hvilke magiske ingredienser, der skal til for at skabe en velfungerende bydel.

Læs mere

Københavns grønne byudvikling

Dagens byudviklere, som for eksempel Solstra, Skanska og Carlsberg Byen der er portrætteret i ovenstående artikel "Vi udvikler byen sammen", har et stort fokus på bæredygtighed og grønne byrum, men grundtanken om at gøre plads til rekreative områder i Storkøbenhavns og Københavns byudvikling har eksisteret i mange år.

Læs mere