Nyheder

Nyheder & nyhedsbreve


Film om jordforurening

Hvad stiller man op, hvis man, som investor, ønsker at købe eller sælge en ejendom eller grund, hvor der er mistanke om forurening? Se markedschef i NIRAS, Søren Helt Jessen, kort fortælle om, hvordan du bedst får vendt problemet fra mareridt til mulighed

Læs mere

Jordforurening - mareridt eller mulighed?

Jordforurening er en showstopper. Så længe forureningen ikke er undersøgt, skaber den usikkerhed og kan lamme enhver købs- eller salgsproces. But the show must go on, og med den rette rådgiver ved sin side, kan mødet med jordforurening ofte gå fra at være negativt til at blive positivt.

Læs mere

Velkommen i stuen

Hvad sker der, når man åbner sin stueetage op for offentligheden? Det ved man reelt set ikke, men ikke desto mindre er det en tendens, vi ser i kontormarkedet blandt de større virksom-heder, og trenden lader til at føre mange positive effekter med sig. Microsofts domicil i Lyngby er et eksempel på en virksomhed, der ikke bare skaber et aktivitetsbaseret kontormiljø for deres medarbejdere men også inviterer folk ind fra gaden – hvad enten det er for at købe en kaffe i caféen eller prøve nogle af Microsofts produkter. Blandt de mindre virksomheder ser vi, i Newsec, et voksende kontormarked for flerbrugerejendomme, hvor man kan tilbyde medarbejderne flere eftertragtede faciliteter.

Læs mere

Fra ejer til lejer i nybyggeri

Foodservice Danmark, der ejes af Dagrofa, valgte forrige år at gå fra at være ejer af deres domicil på Avedøre Holme til at leje sig ind i et bestilt nybyggeri. Det var en optimal måde for Foodservice Danmark at få løst et nyopstået pladsproblem på samtidig med, at virksomheden fik frigivet kapital og nye skræddersyede forhold. Newsec, der bistår Foodservice Danmark med at udleje og sælge domicilet på Avedøre Holme, ser deres case som et klassisk eksempel på tendensen omkring nybyggeri inden for industri- og logistikvirksomheder. Der er dog flere faktorer, som har en hæmmende effekt på tendensen og gør, at den ikke er udbredt i stor skala.

Læs mere

Det RIGTIGE lejemål frem for lejerabatter

Et godt indeklima, fleksibilitet i lejekontrakten og en god beliggenhed, tak! Det er primært de ting, der står øverst på virksomhedernes top 3 tjekliste, når de søger efter et nyt lejemål. Økonomien spiller naturligvis en stor rolle, da det økonomiske råderum er afgørende for, hvad der i sidste ende kan blive råd til. I Newsec oplever vi alligevel, at vores lejerkunder er mere fokuserede på de ”bløde” værdier som f.eks. den gode arbejdsplads, hvor medarbejderne kan trives og være effektive. Derudover bliver mange virksomheder overraskede over, hvor vigtig en lejerrådgiver er i forbindelse med forhandlinger med udlejer – og ikke mindst hvor mange penge de sparer.

Læs mere