Nyheder

Nyheder & nyhedsbreve


Tankestregerne bag Bellakvarter

Når man træder ind ad døren hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter, fornemmer man, hvordan stedet er fuldt af streger – kreative tankestreger, blyantsstreger og skitsetegninger. Her har vi sat de to hovedarkitekter bag Bellakvarters masterplan stævne. De fortæller i denne artikel om tankerne bag masterplanen for Bellakvarter, og hvordan de i tæt samarbejde med bygherre Solstra Development har lagt fundamentet for et enestående, internationalt bykvarter i smørhullet mellem København City, den vilde natur og Lufthavnen.

Læs mere

Trefoldigt og prisbelønnet domicil i Søborg kan nu blive jeres

På Knud Højgaards Vej 2 ligger en helt speciel kontorejendom fra 2001, hvor løsningerne er alt andet end firkantede. Bygningen har derimod en unik trekantet facon. Huset har i alle årene fungeret som koncernhovedsæde for Danske Trælast (Stark), der flytter derfra i år for at komme tættere på sin forretningsenhed. Derfor er der nu en enestående mulighed for en kommende domicillejer, der ønsker eksklusivitet og førsteklasses kontorer tæt på København City.

Læs mere

Det danske ejendomsmarked - er godt gearet til 2018

Newsec Advisory præsenterede i går rapporten om det danske ejendomsmarked, hvori vi gør status og samtidig kaster et blik på udsigterne for fremtiden. I forbindelse med de forventede rentestigninger, sætter vi i denne udgave fokus på renters indflydelse på ejendomsafkast.

Læs mere

Markedet skriger på industriejendomme og byggejord – særligt i Storkøbenhavn

Tiden kan ikke være bedre end nu til at sælge din industriejendom eller -grund. På landsplan ligger tomgangen på historisk lave 2,3%, og i Storkøbenhavn ligger den på 4,1%. Udbuddet er derfor lavt samtidig med, at efterspørgslen er stor og renterne lave, hvilket gør det oplagt at sælge, eftersom priserne presses op af et utålmodigt marked.

Læs mere

Bliv en del af et spændende bymiljø i Bella Business

I masterplanen for Bellakvarter har man lagt sig i selen for at fordele sol og måne optimalt i forhold til at skabe en mangfoldig og livlig bydel – ikke kun i boligområderne, men i lige så høj grad også i erhvervsområdet Bella Business. Det nye erhvervsområde bliver en del af et levende bykvarter og et sjældent potpourri af forskelligartede boliger, erhverv, handel, hotel- og konferencefaciliteter. Området omkring Bella Business tiltrækker årligt enormt mange mennesker, og med et kontor her bliver din virksomhed en del af et interessant og internationalt byliv, der også lever efter endt arbejdstid.

Læs mere