Nyheder

Nyheder & nyhedsbreve


Ejendom med lange lån blev både udlejet og solgt betinget

Newsec fik til opdrag at sælge ejendommen, Bjarkesvej 5 i Allerød, da lejeren, North Sails, ønskede at flytte sin produktion af sejl til England og dermed fik brug for mindre plads. Til trods for en udfordrende opgave med lange lån og manglende cashflow endte vi med et meget tilfredsstillende resultat for alle parter.

Læs mere

Kaffemøde forhindrer en potentiel tomgang

I forbindelse med et møde med Friheden Gruppen, som bl.a. har udviklet og ejer ejendommen i Herlev, erfarede vi, at en af deres lejere var på vej til at fraflytte nogle af lagerarealerne. Da vi, i Newsec, arbejdede med ejendommen Bjarkesvej 5, Allerød, var vi opmærksomme på, at lejeren i denne ejendom (North Sails) ønskede en mindre lokation til reparation af sejl, og vi forelagde Friheden Gruppen, at vi muligvis allerede havde en ny lejer til dem.

Læs mere

Ejendom med kort uopsigelighed sælges med god markedsføring

Ejendommen, Ejby Industrivej 26 i Glostrup, har i mange år været hovedsæde for virksomheden Granzow A/S, der er leverandør af trykluft anlæg. I forbindelse med et salg af virksomheden mange år tilbage valgte familien at beholde ejendommen. Ejeren af ejendommen, et medlem af Granzow familien, ønskede, efter et skifte i investeringsstrategien for sit private investeringsselskab, at undersøge mulighederne for et frasalg af ejendommen.

Læs mere

Gedigen køberrådgivning og forhandlingsstrategi førte til en fornuftig handel

Newsec har tidligere solgt den store industriejendom, Ullerup Skovvej 1 i Hundested, på vegne af en amerikansk virksomhed, der fremstillede produkter til lægemiddelbranchen. Vi havde derfor et indgående kendskab til ejendommens forhold, da vi fik opdraget om at yde rådgivning for en potentiel køber til ejendommen.

Læs mere

Nye online markedsrapporter

Newsec har lanceret en ny online portal med dybdegående markedsrapporter og transaktionslister.

Læs mere