Nyheder

Nyheder & nyhedsbreve


Newsec Advisory formidler et af de sidste større udviklingsarealer i Aarhus midtby

Der er fuldt kog under kedlerne i byggebranchen i Aarhus, og nu er ét af de sidste store arealer i Aarhus midtby solgt. Sælger er Ferguson Nordic Holdings, som Newsec har rådgivet under hele processen.

Læs mere

Christianshavnerejendom udbydes på vegne af Human Act

Har du en forkærlighed for Christianshavn og historiske bygninger, er denne investeringsejendom på Torvegade 14-22 uden tvivl et besøg værd.

Læs mere

Få himmelske naboer i Bella Business

Bella Business er Københavns nye erhvervsområde og ligger i det nye Bellakvarter, centreret omkring Bella Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky. Lige nu byder der sig en enestående mulighed for at få et skræddersyet domicil i et allerede eksisterende internationalt erhvervsmiljø – få minutter fra både Københavns centrum og Lufthavnen. Marketingdirektør hos BC Hospitality Group, Morten Jensen, fortæller her om de helt særlige faciliteter for virksomhederne i kvarteret.

Læs mere

Newsec Advisory udlejer Købke Hus i Carlsberg Byen

I Newsec Advisory er vi stolte af endnu engang at have bistået Carlsberg Byen P/S i en større udlejningssag. Købke Hus i Carlsberg Byen bliver fuldt af liv, når det hollandske kontorfællesskab Spaces rykker til Danmark og lejer sig ind på alle fem etager fra september. Kontorkonceptet bliver således den nyeste lejer i bykvarteret med den fantastiske stemning og historie – og ikke mindst beliggenhed i smørhullet mellem Valby Bakke, Frederiksberg og Vesterbro.

Læs mere

Voksende e-handel driver markedet for industri- og logistikejendomme

Produktionsindekset er steget støt siden 2013, hvilket har skabt vækst for en række produktions- og industrivirksomheder. Ejendomsmarkedet for netop produktions- og industrivirksomheder har nydt gavn af udviklingen i produktionsindekset og den økonomiske vækst generelt, hvilket blandt andet har resulteret i lav tomgang for især Storkøbenhavn.

Læs mere