Nyheder

Nyheder & nyhedsbreve


Nyt kontorkoncept åbner i Købke Hus

Det globale kontorfællesskab, Spaces, har forelsket sig i Carlsberg Byen og glæder sig til at flytte ind i Købke Hus til efteråret. Vi har talt med Spaces om, hvad det unikke ved deres koncept er, hvordan det spiller med Carlsberg Byen – og ikke mindst deres bud på kontormarkedets fremtidige udvikling.

Læs mere

Kontoret vil helst bo på hotel

Kontorhoteller og coworking spaces er i eksplosiv vækst og indtager en stadigt større bid af kontormarkedet – og både globalt og i Danmark tyder alt på, at trenden kun vil vokse i fremtiden. Hvorfor? Dét ser vi nærmere på i denne artikel, hvor deleøkonomi og behov for fællesskaber og fleksibilitet er nøgleordene til at forstå udviklingen.

Læs mere

Voksende e-handel driver markedet for industri- og logistikejendomme

Produktionsindekset er steget støt siden 2013, hvilket har skabt vækst for en række produktions- og industrivirksomheder. Ejendomsmarkedet for netop produktions- og industrivirksomheder har nydt gavn af udviklingen i produktionsindekset og den økonomiske vækst generelt, hvilket blandt andet har resulteret i lav tomgang for især Storkøbenhavn.

Læs mere

Privatforbruget driver detailejendomme

Forbrugertilliden i Danmark er voksende efter, at husholdningernes økonomi er i bedring. Den seneste forbrugertillidsundersøgelse fra Danmarks Statistik viser, hvordan forbrugerne i Danmark oplever en bedre økonomi i dag end samme tidspunkt sidste år, og de forventer en bedre økonomisk situation om 12 måneder. Højere forbrugertillid giver ofte indikationer om en stigning i privatforbruget i fremtiden.

Læs mere

Stærkt kontormarked

Den stærke vækst i økonomien og erhvervslivet i Danmark har givet medvind til kontormarkedet. Efterspørgslen efter kontorlokaler er vokset markant de sidste par år, hvilket skaber et attraktivt marked for erhvervslokaler blandt både brugere og investorer.

Læs mere