Nyheder

Nyheder & nyhedsbreve


Fortsat stærkt transaktionsmarked

Den danske transaktionsvolumen i første kvartal af 2018 steg med næsten 20% i forhold til samme kvartal året før. Den store aktivitet inden for investeringsejendomme er således fortsat i 2018, hvor det igen, som i 2017, er udenlandske investorer, der dominerer på markedet.

Læs mere

Outlook: Renters indflydelse på ejendomsafkast

Mange markedsaktører forventer rentestigninger inden for de kommende år, hvilket kan få indvirkning på ejendomsinvesteringsaktiviteten. Derfor sætter vi, i denne artikel, fokus på renters indflydelse på ejendomsafkast.

Læs mere

Københavns grønne byudvikling

Dagens byudviklere, som for eksempel Solstra, Skanska og Carlsberg Byen der er portrætteret i ovenstående artikel "Vi udvikler byen sammen", har et stort fokus på bæredygtighed og grønne byrum, men grundtanken om at gøre plads til rekreative områder i Storkøbenhavns og Københavns byudvikling har eksisteret i mange år.

Læs mere

Det danske ejendomsmarked - er godt gearet til 2018

Newsec Advisory præsenterede i går rapporten om det danske ejendomsmarked, hvori vi gør status og samtidig kaster et blik på udsigterne for fremtiden. I forbindelse med de forventede rentestigninger, sætter vi i denne udgave fokus på renters indflydelse på ejendomsafkast.

Læs mere

Markedet skriger på industriejendomme og byggejord – særligt i Storkøbenhavn

Tiden kan ikke være bedre end nu til at sælge din industriejendom eller -grund. På landsplan ligger tomgangen på historisk lave 2,3%, og i Storkøbenhavn ligger den på 4,1%. Udbuddet er derfor lavt samtidig med, at efterspørgslen er stor og renterne lave, hvilket gør det oplagt at sælge, eftersom priserne presses op af et utålmodigt marked.

Læs mere