Nyheder

Nyheder & nyhedsbreve


Newsec i Aarhus sælger stor detail-ejendom

CAPITAL MARKETS: Ejendommen på Graham Bells vej 13 i Skejby, der huser de to store forretninger JYSK og ILVA, er, efter en kort struktureret proces, solgt.

Læs mere

Ejendomsbranchen bliver virtuel

Forestil dig, at du på nettet har udset dig drømmehuset ved eksempelvis Roskilde Fjord, og din bedre halvdel er på konference i New York. Hvad gør man så, når tiden kan være en afgørende faktor? Det er intet problem med et par Virtual Reality-briller, som man kobler sin smartphone til for derefter at træde ind i huset og besigtige det sammen fra hvert sit kontinent.

Læs mere

Nye online markedsrapporter

Newsec har lanceret en ny online portal med dybdegående markedsrapporter og transaktionslister.

Læs mere

Markedet for industri- og logistikejendomme fortsætter med at være efterspurgt

I Danmark har vi registreret ca. 103,5 mio. kvadratmeter (pr. 1. juli 2017), som er udlagt til industri- og logistikformål. Arealet er siden 2010 øget med ca. 4 mio. kvadratmeter men som følge af en positiv udvikling i den danske økonomi, herunder industri- og handelsproduktionen, er den registrerede tomgang faldet fra lidt over 4% i 2010 til nu kun at ligge på ca. 2,5% på landsplan.

Læs mere

Industriejendom med enestående havudsigt går fra Tata til Tækker

Vores kunde, TATA Steel, der er en del af Indiens største konglomerat, besluttede i 2014 at flytte hele den danske produktion af stålplader fra Ebeltoft til Halmstad i Sydsverige, da de her kunne samle fabrikationen for Norden og samtidig sikre en optimal distribution til de nordiske lande. Newsec fik først til opgave at værdiansætte ejendommen for dernæst at sælge den.

Læs mere