Newsec Egeskov & Lindquist A/S - 2017-08-09

DATEA og Newsec går sammen for at styrke deres Asset Management aktiviteter på det danske marked

Newsec er nået til enighed med DADES om at købe alle aktier i DATEA. I fremtiden leveres Property Asset Management services på det danske marked under Newsec-brandet som Newsec DATEA og Flemming B. Engelhardt vil være direktør for dette selskab, som vil operere sideløbende med Newsec Egeskov & Lindquist A/S.

Dette giver DATEA større muligheder for at vækste på nye områder og investere mere i kolleger og kunder. For Newsec er det et strategisk træk for at konsolidere sin position på det nordiske marked og indtage en position inden for Property Asset Management i Danmark.

Med tilføjelsen af DATEA, vil Newsec være med til at underskrive lejekontrakter på 600.000 kvadratmeter, håndtere overførsler for mere end SEK 30 milliarder og vurdere ejendomme til en værdi af mere end SEK 1000 milliarder om året.

At være tæt på markedet og forstå vores kunders behov er det, som begge selskaber har bygget deres kundeværdi op omkring, og det vil også give det nye selskab succes.

Newsec Egeskov & Lindquist - business as usual

Det danske selskab Newsec Egeskov & Lindquist A/S er fortsat ejet af fire danske partnere og overtagelsen af DATEA har hverken økonomisk eller operationel betydning. Newsec Egeskov & Lindquist og det kommende Newsec DATEA er ikke konkurrerende virksomheder.

Newsec Egeskov & Lindquist opererer inden for Advisory og vil fortsat yde services for alle vores kunder inden for ejendomsrådgivning, mens Newsec DATEA udelukkende fokuserer på direkte Investering og Property Asset Management for egne kunder, ligesom de udelukkende vil varetage udlejningsopgaver for egne kunder.

Henrik Lyngskjold

Adm. direktør, seniorpartner, MRICS,
Cand.merc., ejendomsmægler, MDE
Silkegade 8, 1113 København K

Kontaktdata Klik her, hvis jeg skal kontakte dig
Kontakt os
Jeg kontakter dig
x

Kontakt os

Henrik Lyngskjold

+45 26 12 13 90 henrik.lyngskjold@newsec.dk

Jeg kontakter dig

Oplys dine kontaktdata og jeg kontakter dig inden for 48 timer.