Newsec Egeskov & Lindquist - 2017-12-22

Salg & Udlejning

Kaffemøde forhindrer en potentiel tomgang

I forbindelse med et møde med Friheden Gruppen, som bl.a. har udviklet og ejer ejendommen i Herlev, erfarede vi, at en af deres lejere var på vej til at fraflytte nogle af lagerarealerne. Da vi, i Newsec, arbejdede med ejendommen Bjarkesvej 5, Allerød, var vi opmærksomme på, at lejeren i denne ejendom (North Sails) ønskede en mindre lokation til reparation af sejl, og vi forelagde Friheden Gruppen, at vi muligvis allerede havde en ny lejer til dem.

Vi præsenterede North Sails for Lyskær 10, som viste sig at være det helt rette for dem. I lejekontraktsforhandlingerne med lejer og udlejer nåede man til enighed om en aftale, hvor udlejer istandsatte lejemålet efter North Sails’ ønsker og derved fik et pænt markedslejeniveau.

I Newsec arbejder vi med lange relationer, og herigennem opnår vi et indgående kendskab til vores kunders aktuelle situation; er der ejendomme de overvejer at sælge eller at købe, lejemål som snart bliver ledige, flytning af lejere i en given ejendom, m.m. Dette indgående kendskab kan fra tid til anden sikre et hurtigt salg eller køb (ofte udenom markedet) eller at vi kan hjælpe med at flytte en lejer til et kommende ledigt lejemål. 

Casen med Lyskær 10 er et godt eksempel på, hvordan kendskabet via én kunde kan føre til en hurtigt løst sag hos en anden – til begge parters tilfredsstillelse.

Henrik Lyngskjold

Adm. direktør, seniorpartner, MRICS,
Cand.merc., ejendomsmægler, MDE
Silkegade 8, 1113 København K

Kontaktdata Klik her, hvis jeg skal kontakte dig
Kontakt os
Jeg kontakter dig
x

Kontakt os

Henrik Lyngskjold

+45 26 12 13 90 henrik.lyngskjold@newsec.dk

Jeg kontakter dig

Oplys dine kontaktdata og jeg kontakter dig inden for 48 timer.