Frederiks-
berggade 19

Cases


Opgave, løsning & resultat

På vegne af Ejendomsselskabet CASA A/S har Newsec Egeskov & Lindquist netop formidlet salget af en investeringsejendom på Strøget, som bl.a. er udlejet til skoforretningen Havana Shoes, til Jorcks Ejendomsselskab.

I hjertet af København, på strøget mellem Rådhuspladsen og Gammel Torv, ligger denne ejendom fra 1907 i fire etager.

Stueetagen og 1. salen benyttes i dag som butikslokale og lager for skoforretningen Havana Shoes. Etagerne herover bruges i øjeblikket som lager, men kan forventeligt konverteres til andet formål.

Ejendommen var Ejendomsselskabet Casas eneste resterende investeringsejendom i København. Eftersom man fremadrettet udelukkende ønskede at fokusere på jyske ejendomme i porteføljen og herudover Københavnske udviklingsopgaver, blev Newsec Egeskov & Lindquist valgt til at finde den rette investor. I salgsprocessen var Newsec Egeskov & Lindquist i dialog med markedets relevante såvel danske som udenlandske aktører.

Den rette investor viste sig at være Jorcks Ejendomsselskab, der også ejer naboejendommen Frederiksberggade 21, hvorfra der bl.a. drives en Lagkagehuset-forretning. I forbindelse med en forestående renovering af Frederiksberggade 21 kan Frederiksborggade 19 indgå og være med til at generere en række synergier, særligt i forhold til de eksisterende gårdmiljøer. Ejendommen er dermed en naturlig tilføjelse til den eksisterende portefølje.

Jorcks Ejendomsselskab er ét af Danmarks ældste og mest succesfulde ejendomsselskaber, som i mere end 100 år har arbejdet professionelt og dedikeret med opkøb, renovering og udlejning af 1. klasses kontor- og butikslejemål i arkitektonisk flotte erhvervsejendomme til leje i indre København.

Med salget af ejendommen har Newsec Egeskov & Lindquist igen formidlet en profilejendom i Købehavn til en ny ejer, der fremadrettet vil kunne tilføre såvel ejendommen som området værdi.

Fakta

Kunde: CASA A/S
Geografi: København K
Størrelse/segment: 4 etager detail/kontor
År: 2015

Henrik Lyngskjold

Adm. direktør, seniorpartner, MRICS,
Cand.merc., ejendomsmægler, MDE
Silkegade 8, 1113 København K

Kontaktdata Klik her, hvis jeg skal kontakte dig
Kontakt os
Jeg kontakter dig
x

Kontakt os

Henrik Lyngskjold

+45 26 12 13 90 henrik.lyngskjold@newsec.dk

Jeg kontakter dig

Oplys dine kontaktdata og jeg kontakter dig inden for 48 timer.

Lignende Cases