Frue Kirkeplads 1

Cases


Opgave, Løsning & resultat

Advokatfirmaet Bech-Bruun havde i mange år været den primære lejer i den smukke og markante ejendom beliggende Frue Kirkeplads 4/ Vestergade 8, Aarhus C på i alt ca. 6.000 m².

For et par år siden besluttede Bech-Bruun sig for at flytte til en nyopført og moderne kontorejendom et andet sted i byen, hvorfor de opsagde deres lejemål i ejendommen. Efter nærmere overvejelser i ejerkredsen blev ejendommen sat til salg hos Newsec.

Newsec afsøgte grundigt markedet for køberemner til denne ældre og charmerende ejendom beliggende i hjertet af Aarhus. Dette skabte stor opmærksomhed om ejendommen, der afstedkom prisindikationer og bud fra flere køberemner- såvel formuende private investorer, ejendomsselskaber og pensionskasser samt projektudviklere.

Efter et forhandlingsforløb stod det klart, at den højeste salgspris for ejendommen kunne opnås ved salg med henblik på ombygning af størstedelen af ejendommen fra kontor til ejerboliger. Der blev indgået en betinget købsaftale med en erfaren projektudvikler og ejendomsinvestor, der fik boligprojektet myndighedsgodkendt. Efter mindre tilpasning af projektet i forhold til krav fra myndighederne blev ejendommen endeligt solgt til en anden kendt projektudvikler, som gennemførte det  spændende boligprojekt.

Fakta

Kunde: Ejendomsselskabet Engholm A/S og E. Munch Andersen
Geografi: Aarhus C
År: 2015
Grund m²: 1.277
Kontor: 4.587 m²
Butik: 509 m²
Bolig: 668 m²
Opførelsesår: 1909 m. ombyg. i 1984

Henrik Lyngskjold

Adm. direktør, seniorpartner, MRICS,
Cand.merc., ejendomsmægler, MDE
Silkegade 8, 1113 København K

Kontaktdata Klik her, hvis jeg skal kontakte dig
Kontakt os
Jeg kontakter dig
x

Kontakt os

Henrik Lyngskjold

+45 26 12 13 90 henrik.lyngskjold@newsec.dk

Jeg kontakter dig

Oplys dine kontaktdata og jeg kontakter dig inden for 48 timer.

Lignende Cases