Nørrebro-ejendom

Cases


opgave, løsning & resultat

Newsec Egeskov & Lindquist hjalp en privat investor med salget af en tom boligudlejningsejendom på Nørrebro i København. Køberen, som er en af vores mangeårige kunder, går nu i gang med en omfattende istandsættelse inden genudlejning.

Ejendommen ligger på det ydre Nørrebro tæt på både S-togstationen, Nørrebro Bycenter og den kommende metrostation. I stueetagen er der detailhandel og mulighed for at nyde en kop kaffe med kage i en kombineret bager/café.

 Sælgeren har sørget for, at alle lejlighederne i den attraktivt beliggende ejendom blev ledige inden salget. Det giver køberen mulighed for en gennemgribende istandsættelse af samtlige boliger på én gang - frem for en mere omkostningstung fremgangsmåde, hvor det sker i takt med udskiftningen af beboerne. Moderniseringen betyder, at den nye ejer kan opnå en væsentligt højere leje end den, der tidligere har været gældende.

 Newsec Egeskov & Lindquist kender køberen gennem et nært og årelangt kundeforhold og er bekendt med, at denne tidligere har købt, istandsat og nyindrettet ældre ejendomme i København. Det var derfor oplagt at tage kontakten, da ejendommen skulle udbydes.

Lejlighederne har tre eller fire værelser, og håndværkerne er allerede godt i gang med at opgradere dem til den høje standard, som er gældende i den nye ejers øvrige ejendomme.

Tagetagen indeholder i dag loftrum mv. til beboerne, men giver mulighed for at indrette yderligere 3 lejligheder på samme størrelse som de nuværende.

Fakta

Kunde: Privat investor
Geografi: København N
Størrelse/Segment: 2.150 m² boligudlejning
År: 2016

Henrik Lyngskjold

Adm. direktør, seniorpartner, MRICS,
Cand.merc., ejendomsmægler, MDE
Silkegade 8, 1113 København K

Kontaktdata Klik her, hvis jeg skal kontakte dig
Kontakt os
Jeg kontakter dig
x

Kontakt os

Henrik Lyngskjold

+45 26 12 13 90 henrik.lyngskjold@newsec.dk

Jeg kontakter dig

Oplys dine kontaktdata og jeg kontakter dig inden for 48 timer.

Lignende Cases