Relationsskabende Account Manager - Newsec Maps

 

Om jobbet

Brænder du for at arbejde med digitale produkter? Interesserer du dig for IT og salg af softwareløsninger? Kan du hurtigt sætte dig ind i kundens forretning og se mulighederne i en ny SaaS løsning? Kan du oversætte produkt-features til kundefordele og kommunikere mulighederne overfor kunden?

Newsec Advisory søger en Account Manager til at varetage salget af analyseplatformen Newsec Maps i Danmark. Newsec Maps er en digital platform, der præsenterer ejendomsdata og markedsdata til brug den professionelle ejendomsbranche, og har været tilgængelig på det norske marked siden 2018 og skal nu lanceres i Danmark med dig i spidsen.

Du bliver en del af et tværgående nordisk team, som arbejder med udvikling af software til understøttelse af ejendomsbranchen. Du får en bred kontaktflade til kolleger på tværs af den nordiske organisation og skal trives godt med bredt teamsamarbejde. Stillingen refererer til CEO, Morten Jensen

Arbejdsopgaver

Du skal være med til at udvikle vores go-to-market og salgsstrategi i Danmark, og du får ligeledes det overordnede ansvar for implementeringen af salgsprocesser og metodikker på det danske marked dvs. selvstændigt at identificere, kvalificere og close kunder.

Du vil være kundernes talerør i forbindelse med teknologi- og forretningsudvikling af platformen.

Salgsmøder - Du tager til fysiske salgsmøder, afholder online salgsmøder. Du sikrer, sammen med supportteamet, en god onboarding og customer-succes ved løbende dialog og opfølgning med kunden.

 

Hvad vi leder efter:

Du er proaktiv og selvstændig. Du arbejder struktureret og målrettet og går efter at skabe en god relation med kunderne.
Du er kreativ, tålmodig og vedholdende. En salgscyklus i vores segment varierer fra hurtige beslutninger til lidt længere processer. Du nyder dialogen med kunderne og formår give en medrivende og engageret præsentation.

Du har en kommerciel baggrund fra IT-branchen med minimum 2-3 års erfaring inden for softwaresalg til mellemstore/store virksomheder.
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.

Vi tilbyder

En spændende, international arbejdsplads. Vi er ambitiøse og målrettede, samtidig med at vi prioriterer at have det godt og sjovt med hinanden. Der er travle perioder, men høj grad af fleksibilitet.

En konkurrencedygtig løn som afspejler gode salgsresultater.
Vi bor i inspirerende omgivelser i centrum af København, lige ved Strøget og Kgs. Nytorv.

Newsec – the Full Service Property House in Northern Europe - tilbyder ejendomsejere, investorer og lejere et komplet udvalg af tjenester inden for ejendomsforvaltning og rådgivning.  

Hos Newsec er vores værdigrundlag "Passion for colleagues and clients" – i denne rækkefølge. Ved at sætte vores medarbejdere først sikrer vi et stærkt samarbejde, som skaber engagement til vores kunder. Derudover består vores underliggende kerneværdier af excellence, integrity og innovation.Hvis vi kan skabe en kultur, hvor alle medarbejdere føler sig godt tilpas og værdsatte, skabes en helt særlig kundeoplevelse. Og vores succes er et resultat af vores kunders succes.

Morten Jensen Seniorpartner, adm. direktør, Head of Advisory Denmark +45 51 68 78 88