Nyheder

Nyheder og artikler

 • Danmark er et godt land til ejendomsinvesteringer

  24. maj 2019 Der er en stadig stor interesse for ejendomsinvesteringer blandt både danske og udenlandske investorer. For de primært beliggende ejendomme i de største byer er der særlig stor efterspørgsel, og konkurrencen fra især tyske, svenske og amerikanske investorer er massiv. Udbuddet er stadig relativt begrænset i forhold til i vores nabolande, og da priserne samtidig er steget en del de sidste par år, tager købs- og salgsprocessen længere tid i dag end for blot 12 måneder siden.
 • Ejendomsrådgivning hjælper McDonald’s med nordisk vækstplan

  15. maj 2019 I midten af 2018 indgik Food Folk et strategisk partnerskab med Newsec Advisory om udvidelsen af fastfoodgiganten med over 200 nye McDonald’s restauranter i Norden. Med Newsecs tilstedeværelse i de nordiske lande kan rådgivningsvirksomheden tilbyde en totalløsning på tværs af landegrænser.
 • Nordisk darling i London

  14. maj 2019 Newsec Advisory er med til at slå et slag for det danske ejendomsmarked ved Business Arena London, der samler internationale investorer med interesse for investering i fast ejendom i Norden. Kongressen bliver afholdt den 23. maj syd for Themsen i London.
 • Stor interesse for EjendomDanmarks hovedsæde

  29. april 2019 Udviklings- og anvendelsesmulighederne for EjendomDanmarks netop solgte hovedkontor var mange, hvorfor Newsec Advisory anbefalede at udbyde ejendommen i en åben salgsproces.
 • Unik erhvervsmulighed i Københavns nye bydel

  10. april 2019 Ørestad har været under stærk udvikling siden bydelen kom til København i 1990’erne. Det seneste skud på stammen er byområdet Bellakvarter med rækkehuse, lejlighedskarréer, erhvervsdomiciler og butikker. Erhvervsområdet, Bella Business, som ligger i den nordlige del af Bellakvarter, vil i de kommende år skyde op med attraktive og inspirerende erhvervsejendomme klods op ad vild natur og kun fem kilometer fra Københavns centrum.
 • Historisk ejendom midt på Frederiksberg til salg

  5. april 2019 I takt med at flere og flere fortsat vælger at handle på internettet, stiger antallet af pakkeudleveringssteder. Senest har PostNord oprustet med 500 nye udleveringssteder i hele landet. Men de er ikke alene – flere transportører kæmper om leveringen af pakkerne, og det betyder bedre service for forbrugerne og ændringer i bybilledet.
 • Posthusene vender tilbage i ny form

  19. marts 2019 I takt med at flere og flere fortsat vælger at handle på internettet, stiger antallet af pakkeudleveringssteder. Senest har PostNord oprustet med 500 nye udleveringssteder i hele landet. Men de er ikke alene – flere transportører kæmper om leveringen af pakkerne, og det betyder bedre service for forbrugerne og ændringer i bybilledet.
 • Er kontorfællesskaber den nye måde at arbejde på?

  14. marts 2019 Newsec er netop udkommet med den nye udgave af Newsec Property Outlook om udviklingen på det nordiske ejendomsmarked. Rapporten zoomer ind på kontorfællesskaber, der er vokset markant de seneste par år.
 • Kontormarkedet er historisk stærkt

  Historisk høj erhvervsfrekvens i den danske arbejdsstyrke, historisk lav arbejdsløshed og økonomisk vækst giver efterspørgsel efter kontorer. Alt fra store domiciler over klassiske kontorlokaler for små og mellemstore virksomheder til kontorhoteller og co-working områder, er i høj kurs for erhvervslivet, og efterspørgslen efter alle typer af kontorlokaler har været voksende de sidste par år.
 • Hovedstaden inviterer industrien indenfor igen

  Regeringens og Hvidovre Kommunes nylige plan om at give plads til industrien i hovedstadsområdet, med ni kunstige øer ud for Avedøre Holme, er som sendt fra himlen til et marked, der skriger på københavnske industri- og logistikgrunde.