Nyheder

Nyheder og artikler

 • 2018 blev det næstbedste investeringsår nogensinde

  16. januar 2018, Newsec Advisory A/S Der er fortsat høj aktivitet på ejendomsinvesteringsmarkedet trods et mindre fald i forhold til året før. Det vurderer Newsec Advisorys ejendomsrådgivere på baggrund af transaktionsvolumen for 2018. Den samlede omsætning for året landede på 72-76 mia. kr.
 • Detail 2019 - 4 tendenser der har afgørende betydning for detailbranchen

  15. januar 2018, Newsec Advisory A/S På tærsklen til et nyt årti, befinder detailmarkedet sig i en hidtil uset transformationstid, hvor teknologi og nye, innovative aktører disrupter forbrugsmønstre og baner vejen for en helt ny shoppeadfærd. Forbrugernes forventninger til brands og retailere er konstant stigende, og i en tid hvor onlinehandel og click & collect har vundet indpas på at være nemt og bekvemmeligt, er det butikkernes fornemmeste opgave at integrere det digitale univers og gøre det fysiske møde mellem forbruger, produkt og service til en særlig god oplevelse – for der vil fortsat være brug for fysiske butikker. Vi sætter her fokus på fire tendenser, der ruller ind over detailmarkedet.
 • Iværksætterkultur og projektansættelser øger behovet for co-work

  4. december 2018, Newsec Advisory A/S Kontorhoteller og coworking spaces er i eksplosiv vækst og indtager en stadigt større bid af kontormarkedet. Den danske iværksætterkultur og stigende fokus på projektansættelser, samt behov for fællesskaber og fleksibilitet er nøgleordene til at forstå udviklingen.
 • Fortsat stor efterspørgsel på kontormarkedet

  30. november 2018, Newsec Advisory A/S Alt fra store domiciler over klassiske kontorlokaler for små og mellemstore virksomheder til kontorhoteller og co-working områder, er i høj kurs for erhvervslivet, og efterspørgslen efter alle typer af kontorlokaler har været voksende i takt med den økonomiske fremgang og det øgede antal arbejdspladser de sidste par år.
 • Newsec Advisory formidler salget af 89.000 m² Silvan-portefølje

  27. november 2018, Newsec Advisory A/S Newsec Advisory blev i starten af 2018 udpeget til at rådgive den tidligere ejer af DT Group, Ferguson Nordic Holdings, om værdioptimering og exitstrategi for deres ejendomsportefølje i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Newsec har gennem sin grænseoverskridende platform, og med støtte fra alliance-partner BNP Paribas Real Estate, gennemført salget af 40 individuelle ejendomme. De forskellige transaktioner er gennemført inden for de sidste otte måneder, hvoraf den danske portefølje af Silvan byggemarkeder udgør den sidste større transaktion af Fergusons skandinaviske aktiver.
 • Logistikvirksomheder vil gerne ligge tæt på de større byer

  26. november 2018, Newsec Advisory A/S Adgang og tilgængelighed er vigtigt for produktionslogistik og lagerfaciliteter. Store logistikejendomme, tæt på de større byer, er i høj efterspørgsel.
 • Underholdning, gode oplevelser og kvalitet skal sikre detailbranchen

  21. november 2018, Newsec Advisory A/S Oplevelser, underholdning og kvalitet er tre faktorer, der skal sikre detailejendommes overlevelse. Den voksende turisme kombineret med økonomisk højkonjunktur og stigende privatforbrug giver vækst blandt restauranter, caféer og shoppingcentre, og klassiske butikker der satser på kvalitet og service vokser faktisk i et ellers presset detailmarked.
 • Få nøglen til Rukos velholdte domicil

  12. november 2018, Newsec Advisory A/S Ruko, der er ejet af ASSA ABLOY, har siden 1930 lagt navn til de fleste danskeres hovednøgle. Grundet centralisering, flytter Rukos produktion af halvfabrikata fra Marielundvej 20 i Herlev, hvor virksomheden har haft til huse siden 1960.
 • Nu er det første P-hus i Bellakvarter åbnet

  12. november 2018, Newsec Advisory A/S Bellakvarters første P-hus, som ligger ud mod Ørestads Boulevard, er åbnet 1. november 2018 – med indkørsel fra den nye Dea Trier Mørchs vej i Bellakvarter og senere også med indkørsel fra Ørestads Boulevard. Parkeringshuset vil, udover at være offentligt tilgængeligt, servicere Bellakvarter og det nye erhvervsområde Bella Business, som Newsec Advisory skal udleje.
 • Newsec Datea er Danmarks største foreningsadministrator

  5. november 2018, Newsec Datea A/S Newsec Datea får stadig flere foreningskunder og står i dag for administrationen af 1.300 andels- og ejerforeninger.