Nyheder

Nyheder og artikler

 • Interessen for logistikejendomme udvides til Jylland

  17. juni 2019 Adgang og tilgængelighed er vigtigt for produktions-, logistik- og lagerfaciliteter. Store logistikejendomme, tæt på de større byer, er højt efterspurgte. Ejendomme med kort afstand fra lageret til kunden, uanset om det er B2B eller B2C, gør det muligt for virksomheder at tilpasse sig hurtigt til forandrede forbrugsmønstre og krav. Her ser vi igen, at e-handel er den vigtigste drivkraft for logistik- og lagermarkedet, da online handel fortsat vokser og giver incitament til investeringer i smarte og moderne løsninger, der matcher kravene til virksomhedernes behov.
 • E-handel tordner frem og giver nye muligheder

  12. juni 2019 Den økonomiske højkonjunktur og et stigende privatforbrug er sammen med en voksende turisme tre elementer, der taler for en positiv udvikling af detailhandlen. Alligevel ser vi et detailhandelsmarked, der er presset, og som står foran fundamentale ændringer.
 • Newsec styrker sit ejerskab i danske Newsec Advisory

  11. juni 2019 Svenske Newsec AB køber sig til aktiemajoriteten i Newsec Advisory i Danmark og kommer til at sidde med lidt over halvdelen af ejerskabet.
 • Domicil transformeret til flerbrugerhus

  7. juni 2019 Newsec Advisory har netop udlejet det sidste lejemål i Castellum-ejendom, der oprindelig var en produktionsejendom, og som i dag er blevet til et multifunktionelt flerbrugerhus med showroom i fællesarealer.
 • CC Property bliver en del af Newsec Advisory

  3. juni 2019 Newsec Advisory A/S har pr. 1. juni 2019 erhvervet aktiviteterne i CC Property A/S. CC Propertys ni medarbejdere inklusiv partnere bliver en del af Newsec Advisory.
 • Tre erhvervsmæglerselskaber går sammen om salg af Høje Taastrup C

  27. maj 2019 CC Property, Newsec Advisory og Colliers International indgår et nyt samarbejde om salget af byggeretter på i alt 262.000 kvadratmeter i Høje Taastrups nye bydel – Høje Taastrup C.
 • Danmark er et godt land til ejendomsinvesteringer

  24. maj 2019 Der er en stadig stor interesse for ejendomsinvesteringer blandt både danske og udenlandske investorer.
 • Ejendomsrådgivning hjælper McDonald’s med nordisk vækstplan

  15. maj 2019 I midten af 2018 indgik Food Folk et strategisk partnerskab med Newsec Advisory om udvidelsen af fastfoodgiganten med over 200 nye McDonald’s restauranter i Norden.
 • Nordisk darling i London

  14. maj 2019 Newsec Advisory er med til at slå et slag for det danske ejendomsmarked ved Business Arena London, der samler internationale investorer med interesse for investering i fast ejendom i Norden.
 • Stor interesse for EjendomDanmarks hovedsæde

  29. april 2019 Udviklings- og anvendelsesmulighederne for EjendomDanmarks netop solgte hovedkontor var mange, hvorfor Newsec Advisory anbefalede at udbyde ejendommen i en åben salgsproces.