Nyheder

Nyheder og artikler

 • Unik erhvervsmulighed i Københavns nye bydel

  10. april 2019 Ørestad har været under stærk udvikling siden bydelen kom til København i 1990’erne. Det seneste skud på stammen er byområdet Bellakvarter med rækkehuse, lejlighedskarréer, erhvervsdomiciler og butikker. Erhvervsområdet, Bella Business, som ligger i den nordlige del af Bellakvarter, vil i de kommende år skyde op med attraktive og inspirerende erhvervsejendomme klods op ad vild natur og kun fem kilometer fra Københavns centrum.
 • Historisk ejendom midt på Frederiksberg til salg

  5. april 2019 I takt med at flere og flere fortsat vælger at handle på internettet, stiger antallet af pakkeudleveringssteder. Senest har PostNord oprustet med 500 nye udleveringssteder i hele landet. Men de er ikke alene – flere transportører kæmper om leveringen af pakkerne, og det betyder bedre service for forbrugerne og ændringer i bybilledet.
 • Posthusene vender tilbage i ny form

  19. marts 2019 I takt med at flere og flere fortsat vælger at handle på internettet, stiger antallet af pakkeudleveringssteder. Senest har PostNord oprustet med 500 nye udleveringssteder i hele landet. Men de er ikke alene – flere transportører kæmper om leveringen af pakkerne, og det betyder bedre service for forbrugerne og ændringer i bybilledet.
 • Er kontorfællesskaber den nye måde at arbejde på?

  14. marts 2019 Newsec er netop udkommet med den nye udgave af Newsec Property Outlook om udviklingen på det nordiske ejendomsmarked. Rapporten zoomer ind på kontorfællesskaber, der er vokset markant de seneste par år.
 • Kontormarkedet er historisk stærkt

  Historisk høj erhvervsfrekvens i den danske arbejdsstyrke, historisk lav arbejdsløshed og økonomisk vækst giver efterspørgsel efter kontorer. Alt fra store domiciler over klassiske kontorlokaler for små og mellemstore virksomheder til kontorhoteller og co-working områder, er i høj kurs for erhvervslivet, og efterspørgslen efter alle typer af kontorlokaler har været voksende de sidste par år.
 • Hovedstaden inviterer industrien indenfor igen

  Regeringens og Hvidovre Kommunes nylige plan om at give plads til industrien i hovedstadsområdet, med ni kunstige øer ud for Avedøre Holme, er som sendt fra himlen til et marked, der skriger på københavnske industri- og logistikgrunde.
 • Newsec klar med kundevendt kurs og vækstambitioner

  7. marts 2019, Newsec A/S For Newsec bød 2018 på et kursskifte med ny ledelse, en stærkere kundeorientering og fokus på samlede løsninger til markedet.
 • Skal vi blive eller flytte? - Overvejelser inden virksomheden flytter

  Når en virksomhed først har besluttet at flytte, er der som regel ønske om, at det skal gå hurtigt. Men i dagens marked, hvor vi har lav tomgang og høj efterspørgsel, undervurderer de fleste virksomheder ofte, hvor lang tid processen tager. Her giver vi et indblik i de forskellige trin i en stay-or-go-overvejelse, og hvilke muligheder en virksomhed har for at opnå de optimale vilkår og samtidig spare omkostninger.
 • Morten Jensen udnævnt til ny adm. direktør for Newsec Advisory

  Morten Jensen er udnævnt til administrerende direktør for Newsec Advisory i Danmark. Han er tiltrådt pr. 1. marts 2019 og erstatter dermed Henrik Lyngskjold, der efter 12 succesfulde år har ønsket at forlade sin stilling.
 • Newsec byder velkommen til MIPIM 2019

  Når MIPIM snart løber af stablen, er det 30. gang, at verdens største ejendomsmesse afholdes i Cannes – denne gang med temaet Engaging the future, hvor de næste 30 år er i centrum med fokus på bæredygtig udvikling og stabil økonomisk vækst. Newsec deltager naturligvis også i år sammen med nogle af de mest indflydelsesrige personer fra den internationale ejendomsbranche.