Boligudlejningsejendomme på 9.675 m² solgt til Danica

De to familieejede ejendomme blev erhvervet  1940’erne, og har været i samme families eje lige siden. 

04. maj 2021

Der er tale om to markante boligudlejningsejendomme på hhv. 4.550 m²og 5.125 m², med beliggenhed på Frederiksberg og Charlottenlund. Ejendommene var udbudt off-market af Newsec Advisory og solgt samlet i niveauet kr. 250 mio.

Ejendommene er beliggende Bag Søndermarken 1B - 11, 2000 Frederiksberg og Ordrup Jagtvej 93 – 109, 2920 Charlottenlund og indeholder i alt 122 lejligheder. Danica Ejendomme overtager ejendommene d. 1. maj 2021.

”Interessen for ejendommene var stor, særligt taget i betragtning af det nye regelsæt i boligreguleringslovens §5, stk. 2, som disse ejendomme er omfattet af. I Newsec  er vi meget tilfredse med at være blevet betroet denne spændende opgave af de nu tidligere ejere og ikke mindst, at vi er lykkedes med at bringe parterne sammen,” siger Brian Tretow-Loof, der er executive director i Newsec Advisory og leder af Capital Markets teamet i Danmark.

De to familieejede ejendomme blev erhvervet  1940’erne, og har været i samme families eje lige siden.  I forbindelse med et generationsskifte besluttede familien at afsøge mulighederne for et salg og. efter et grundigt analysearbejde, samt værdivurderinger udarbejdet af Newsec, besluttede familien sig for at afhænde ejendommene. Udbuddet og gennemførelse af transaktionen, der bl.a. omfattede den lovfæstede tilbudspligt overfor lejerne, blev i Newsec håndteret af seniorpartner Louis Kjærgaard og associate director Thomas Grauslund Nielsen.

I forbindelse med handelen, udtaler sælgerfamilien: ”Familien har i over 3 generationer ejet ejendommen, og efter et generationsskifte i 2018 har vi sammen besluttet, at det er tid til, at en anden ejer skulle træde til. Det har ligget os meget på sinde, at køberen af ejendommen er en solid dansk virksomhed, som har et ønske om at videreføre ejendommen og udvikle den på et højt niveau. Og netop sådan en køber, har vi via en professionel gennemført struktureret proces, udført af Newsec Advisory, fundet i Danica ejendomme”.

Vil du vide mere?

Investeringsteam Kontakt os >>
Ejendomme til salg / leje Søg ejendomme>>
Salg og udlejning Læs mere >>
Solgte / udlejede ejendomme Se cases >>

Kontakt

Brian Tretow-Loof Senior Partner, Head of Large Cap +45 40 20 78 70
Thomas Grauslund Nielsen Partner, Head of Institutional Investors, Capital Markets +45 28 92 23 27
Louis Kjærgaard Senior Partner, MidCap +45 23 73 40 33