Newsec vil styrke nye løsninger til kunder

19. marts 2020

Newsec Property Asset Management Denmark A/S kom positivt ud af 2019 med et overskud på 3,8 mio. kr. efter skat, og har dermed skabt et godt afsæt til at tilbyde de nye løsninger, som er vigtige for ejendomsforvalterens kunder.

Newsecs årsrapport for 2019 viser et stigende aktivitetsniveau med en nettoomsætning, der steg med 30 mio. kr. til 377 mio. kr. Årets resultat endte med et overskud på 4,9 mio. kr. før skat og 3,8 mio. kr. efter skat.

”2019 blev et rigtig godt år for Newsec. Ud over et positivt årsresultat kunne vi byde velkommen til PKA og Sampension som nye kunder, og i vores nordiske koncern indtog vi pladsen som den næststørste ejendomsforvalter i Europa målt på kvadratmeter under forvaltning,” siger administrerende direktør i Newsec, Thomas Kempf, og fortsætter:

”Vi er lykkedes med de nødvendige justeringer i kursen, og vi står med en forretning i fin stand og med en markant stigning i medarbejdertilfredsheden. Så på flere områder har vi det helt rette afsæt til at hjælpe vores kunder med de udfordringer, der bliver stadig vigtigere for dem – ikke mindst inden for bæredygtighed og digitalisering,”

Hjælpe kunder med at nå klimamål

For Thomas Kempf er det ambitionen at vise kunderne værdien af de samlede løsninger som det største Full Service ejendomsforvaltningsselskab på det nordiske marked med alt fra administration og asset management til projekt og drift. Men særligt to områder kommer i fokus, når coronakrisens udfordringer forhåbentligt inden længe bliver trængt i baggrunden.

”Vi ser en ejendomsforvaltning, som er under forandring, og derfor investerer vi også i at være på forkant og intensiverer digitalisering og automatisering af vores ydelser og processer. Men særligt i forhold til at løfte vores kunders bæredygtighedsmål og ESG-dagsorden, ser jeg en særlig rolle for os. Vi kender vores kunders ejendomme bedre end nogen andre, og vi vil være det naturlige valg, når det handler om at gøre vores kunders bæredygtighedsstrategier håndgribelige og målbare med data og CO2-målinger fra ejendommene,” siger Thomas Kempf.

”Kombinerer vi vores viden om ejendommene, vores driftslederes lokale tilstedeværelse og digitale rapporteringsløsninger, kan vi bringe værdifulde løsninger til bordet, der vil hjælpe vores kunder med at nedbringe klimabelastningen fra deres ejendomme,” slutter han.

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe - tilbyder ejendomsejere, investorer og lejere et komplet udvalg af services inden for ejendomsrådgivning og ejendomsforvaltning. Newsec blev grundlagt i 1994 og er i dag et partnerejet selskab med ca. 1.800 medarbejdere fordelt på de syv nordiske og baltiske markeder. I 2018 åbnede Newsec et kontor i London for at assistere internationale investorer med interesse i Norden og Baltikum.

Newsec har ca. EUR 53 mia. under forvaltning og tegner årligt lejeaftaler på ca. 1 mio. kvadratmeter, formidler transaktioner for ca. EUR 3,3 mia. og vurderer ejendomme til en værdi af EUR 165 mia. Takket være en stor volumen og lokal tilstedeværelse kombineret med dyb indsigt i en række brancher, har Newsec en unik ekspertise på ejendomsmarkedet i Nordeuropa.

Markedsrapporten Newsec Property Outlook er udgivet siden 2001. Download den seneste udgave på www.newsec.dk/npo

Martin Bekker Bauer Kommunikationschef Direkte +45 45 26 01 97 Mobil +45 26 15 50 52