Sticks'n'sushi flytter in på Kanalvej

Newsec Datea udlejer nye restaurantlokaler til Sticks'n'Sushi i Kanalvejshusene i Kgs. Lyngby.

14. maj 2018, Newsec Datea A/S

Newsec Datea præsenterede for få måneder siden boligprojektet Kanalvejshusene på Kanalvej i Kgs. Lyngby med 145 stilfulde lejligheder og plads til restauranter og butikker i stueetagen. 
De første beboere er allerede flyttet ind, og nu kan Newsec Datea løfte sløret for den første restaurant i de nybyggede ejendomme i det centrale Kgs. Lyngby. 

Det er Sticks'n'Sushi, som lejer sig ind på Kanalvej 3 og etablerer en ny, 550 kvm restaurant med tilhørende solrig terrasse ud mod det nye torv på Kanalvej. Restauranten indrettes i højloftede lokaler i stuetagen med store vinduespartier ud mod torvet og gode parkeringsmuligheder i ejendommens p-kælder.

Flytter fra Lyngby Hovedgade

Den nye restaurant åbner i starten af 2019 og erstatter den nuværende Sticks'n'Sushi-restaurant i forbindelse med Magasin i Kgs. Lyngby. Sticks'n'Sushi har drevet restaurant i Kgs. Lyngby siden 2008 og har et stort publikum blandt beboere, virksomheder og besøgende i handelsbyen. 
Sticks'n'Sushi driver i dag 12 restauranter i Storkøbenhavn samt syv i Storbritannien og én i Berlin. Man har siden starten i 1994 lagt vægt på at skabe restauranter med forskellige designs og respekt for det lokale miljø, så gæsterne kommer til at holde af deres "egen" Sticks'n'Sushi.

Udeservering i grønne omgivelser

I de smukke Kanalvejshuse, som er tegnet af Henning Larsen Achitects, vil Sticks’n’Sushi skabe en restaurant med take away, bar og udeservering til glæde for de trofaste gæster i og omkring Lyngby. 

”Vi får mulighed for at give vores gæster en endnu bedre oplevelse, når de besøger Sticks’n’Sushi. Vi får blandt andet en dejlig stor udeservering med sol hele dagen, og vi glæder os til, at hele området er genetableret med kanal og et endnu mere parklignende grønt område,” siger Thor Andersen, co-founder i Sticks’n’Sushi.

Fortsat ledige erhvervslejemål

Kanalvejshusene er opført og ejet af Danica Ejendomme og tegnet af Henning Larsen Achitects. Tegnestuen står også bag naboejendommen, der huser Microsofts nye danske domicil. 

De tre boligejendomme rummer lejligheder fra 64 til 173 kvadratmeter, heraf de fleste med altan. I erhvervslokalerne i stueetagerne, hvor der fortsat er ledige erhvervslejemål, er det planen at etablere både restauranter, dagligvarebutik og fitnesscenter.