Energi og indeklima

Vi rådgiver om energioptimering og forbedringer af indeklimaet i jeres ejendom

Når vi udfører drifts- og vedligeholdelsesopgaver, vælger vi de energirigtige løsninger i samarbejde med kunden.

Hvis I ønsker det, kan vores afdeling for energi og indeklima bistå med særligt fokus på ejendommens fremtidige energimæssige tilstand, arbejdsmiljø og bæredygtighed.

Investeringer i energiforbedringer, indeklima og miljøtiltag skal give et positivt økonomisk afkast både på kort og lang sigt. Newsec tilbyder rådgivning inden for disse områder med fokus på at opnå de størst mulige besparelser på bundlinjen og gevinster på toplinjen.

Energiløsninger til den rigtige pris

Den øgede liberalisering af energimarkedet giver øget fokus på indkøb af energirigtige løsninger og leverancer. Vi arbejder dagligt med indkøb af energiløsninger og som kunde hos Newsec, bliver du en del af Danmarks største professionelle database for sammenligning af forbrugstal.

Vi kan løbende overvåge og sammenligne forbrugstallene for dine ejendomme med tilsvarende ejendomme på markedet.

Vi beskæftiger os med:

  • Indeklimaforbedring og energioptimering
  • Energiledelse af indeklima og energiforbrug
  • Projektrådgivning vedrørende tekniske installationer
  • Indkøb af energi
  • ”Real-time” overvågning af indeklima - eksempelvis varme, CO2 og støj.

Newsec har indgående erfaring med udvikling, administration og vedligeholdelse af ejendomme. Når vi arbejder med energi og indeklima, kombinerer vi disse erfaringer og løser opgaverne ud fra et helhedsperspektiv – lige fra det indledende koncept til den færdige overdragelse af et projekt.

  • Positivt økonomisk afkast Newsec rådgiver med fokus på at opnå den størst mulig besparelse på bundlinjen og største gevinster på toplinjen.
  • ’Real-time’ overvågning af indeklima Vi overvåger varmeudvikling, CO2-udledning og støjniveauer.
  • Få energiløsninger til den rigtige pris Vi arbejder dagligt med indkøb af energiløsninger og sørger for, at du får den bedste pris.

Kontakt mig