Lad os stå for jeres lejemål

Fokusér på det vigtigste

Hos Newsec tilbyder vi administration set fra lejerens perspektiv. Her administrerer vi for jer som lejer – i Newsec kalder vi det ’Indleje’. 

Lejer jeres virksomhed sig ind i mange forskellige lejemål, hvor I har flere afdelinger, butikker eller filialer, så kan Newsec hjælpe med at administrere disse. På den måde kan I fokusere på jeres primære forretningsområde og lade os om at administrere rammerne for udviklingen af jeres forretning.

En all-round løsning

Hvad indebærer vores service, når vi siger administration? Vi håndterer og rådgiver om alt der udspiller sig i forhold til lejekontrakten – og mere til. Eksempler på dette kan være:

 • Betaling af leje samt evt. andre ydelser
 • Kontrol af leje, reguleringer samt forbrugs- og fællesregnskaber
 • Håndtering af energiafgifter
 • Systemisk opbevaring af kontraktdata
 • Dataudtræk
 • Indsigt og rapportering (f.eks. til IFRS-16)
 • Service på ejendommen
 • Ind- og fraflytningssyn

Alle disse services er blot et udpluk af de ydelser og opgaver, som vi kan håndtere og løse, så I slipper for det.

Viden og ekspertise

Hos Newsec har vi bred viden og stor erfaring inden for alle aspekter af ejendomsforvaltning. Det er igennem vores størrelse og mange kompetencer, at vi kan tilbyde jer en professionel og sikker varetagelse af jeres lejemål og lejevilkår.

Det betyder også, at vi kan skræddersy en række løsninger til jer, der tilser, at I altid vil have de optimale forhold til jeres forretning. Vi kan bl.a. hjælpe med juridisk rådgivning, stå for vurdering af lejeniveauer, afsøge mulighederne for nye lokationer i Danmark eller udlandet samt varetage den daglige drift på ejendommene.

Lovgivning og data

Om jeres lejemål er i Danmark eller udlandet, så har vi erfaring med at administrere og være ajour med den gældende lovgivning på tværs af landegrænser bl.a. gennem vores tilstedeværelse i hele Norden. 

Data er et af vores vigtigste redskaber. Vores systematisering af data betyder, at vi hurtigt kan hente, behandle og videregive informationer og oplysninger.

Rapporteringen kan understøttes af vores online rapporteringsværktøj Newsec Analytics, hvor I kan dykke ned i de relevante data, herunder finansdata, ejendommens stamdata og lejerinformation. Vi opbevarer og behandler altid vores data efter gældende GDPR-regler og lovgivning.

Erfaring og rådgivning

I Newsec er vi blandt de få, der er specialiseret og tilbyder Indleje som ydelse. Vi var blandt de første til at introducere Indleje i Danmark, og gennem årene har vi forbedret, udviklet og optimeret produktet.

Kort fortalt får I med Newsec en stærk international partner med full service kompetencer, der kan sikre effektiv administration af jeres lejemål, mindske sårbarheden ved interne funktioner og give jer stærkere rapportering og benchmarks.

Ønsker I at høre mere om Indleje, og hvad vi kan tilbyde jer, så kontakt os. 

 • Erfaring og rådgivning I Newsec er vi blandt de få, der er specialiseret og tilbyder indleje som ydelse.
 • Viden og ekspertise Gennem Newsecs størrelse og kompetencer er vi i stand til at tilbyde jer en professionel og sikker varetagelse af jeres lejemål og lejevilkår.
 • Lovgivning og data Vi har erfaring med at administrere og være ajour med den gældende lovgivning på tværs af landegrænser.

Jeg vil gerne kontaktes

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser inden for ejendomsadministration.

Stinus Andersen Head of Financial Management Services Direkte +45 45 26 86 20