Ejendomsservice

Vi passer på din ejendom, som var den vores egen.

Newsec har stor erfaring og ekspertise inden for drift af ejendomme.

Newsec tilbyder Technical Services med et højt serviceniveau. Vores ejendomsfunktionærer arbejder i shoppingcentre, erhvervs- og boligejendomme og stræber hele tiden efter at skabe rum, der fungerer i dagligdagen.

Vi arbejder med gennemsigtighed og vil være nemme at komme i kontakt med. Vi tror på, at en tæt dialog med vores kunder og lejere hjælper os med at fokusere på de rigtige ting og finde de mest effektive løsninger. Ved hjælp af skræddersyede teams, et højt niveau af teknisk ekspertise og den bedste service, kan vi arbejde med dig i forbindelse med et bestemt projekt eller hver dag året rundt.

Opsyn med ejendommen

Inspektøren sikrer et godt samarbejde med ejendomsfunktionærerne, der arbejder ude på ejendommene. Ejendomsfunktionærerne kan være ansat i Newsec, men kan også være ansat i et selvstændigt servicefirma, som ejendomsejer indgår aftale med. Vi står for en årlig tilstandsvurdering af ejendommen og udarbejder budgetter for ejendommens vedligeholdelse for at undgå uforudsete udgifter til reparationer og nyanskaffelser. 

Lejerne i centrum

Vores bygningsdrift har et kommercielt fokus, hvor lejeren og lejerens medarbejdere er i centrum. Det betyder, at vi fastlægger vores drifts setup på baggrund af mål- og kvalitetsanalyser, undersøgelser af tilfredsheden blandt lejere, driftsdata fra tidligere år samt generelle økonomiske nøgletal.

Byggeteknisk Rådgivning Læs mere
Energi og indeklima Læs mere
Asset Management Læs mere

Jeg vil gerne kontaktes

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om drift af ejendomme.

Thomas Hejde Afdelingsdirektør Direkte +45 45 26 02 56