Hurtigt salg - god pris

Newsec Datea tilbyder et nyt produkt, som letter bestyrelsens arbejde i de situationer, hvor foreningen skal varetage salget.

Har foreningen besluttet sig for at sælge et restlejemål og lade det overgå til andelsbolig? 

Eller har foreningen måtte ekskludere et medlem og står nu over for et tidskrævende eksklusionssalg? 

Newsec Datea tilbyder et nyt produkt, som letter bestyrelsens arbejde i de situationer, hvor foreningen skal varetage salget. Vi kalder det ”Nøglerne i hånden”-princippet. 
Produktet er enkelt; bestyrelsen sørger for at aflevere boligens nøgler til Newsec Datea, der i samarbejde med ejendomsmægleren, sørger for alt andet – bortset fra bestyrelsens underskrifter på aftaledokumenterne, naturligvis. Nøglerne kommer så retur, når den nye andelshaver skal overtage.

Newsec Datea har valgt at samarbejde med Home for så vidt angår hovedstadsområdet og Danbolig Niels Hald på Amager, Østerbro, City, Frederiksberg og Roskilde samt danbolig Niels Halds 2 erhvervs afdelinger i København og Roskilde. Og har via aftalen sikret en pris for formidlingen af salget. Som ejer/andelshaver er der nu også mulighed for at opnå rabat på salæret til ejendomsmægleren, når du gør brug af Danbolig til dit eget salg.

Læs mere uddybende herunder:

Salg af din bolig hos Home

Salg af din bolig hos Danbolig

Eksklusionssalg via Danbolig

Har du lyst til at høre mere?

Kontakt Emilie Bendixen Holm på telefon 45 26 05 74 eller ebh@newsec.dk.