Building Performance Management

I tæt samarbejde med dig

Bygherrerådgivning i Newsec Datea har kommercielt fokus på udvikling og optimering af kundernes ejendomme og arealer, herunder totaløkonomisk og teknisk vurdering af mulighedsstudier.

Vi tilbyder rådgivning i de tidlige faser omkring eksisterende ejendomme og nybyggerier i samarbejde med vores administration af investeringsejendomme, som giver kvalificeret beslutningsoplæg for dig som bygherre.

Eksperter i renovering

Vores force som bygherrerådgiver er vores tætte samarbejde med Newsec Dateas øvrige afdelinger. Vi analyserer, programmerer og leder processer i forhold til udvikling, konvertering og renovering af ejendommene inden for de tekniske, økonomiske og tidsmæssige rammer.

Vores mission er at levere en strategisk og værdiskabende bygherrerådgivning i tæt samarbejde med Asset Management i Newsec Datea, så vores rådgivning og udvikling af ejendommen også kan mærkes på driften og afkastet af jeres investering.

Lad os tage en dialog og vende udfordringerne til et spændende projekt.

  • Positivt økonomisk afkast Newsec Datea rådgiver med fokus på at opnå den størst mulig besparelse på bundlinjen og største gevinster på toplinjen.
  • 1.000 byggeprojekter om året Newsec Datea gennemfører cirka 1.000 byggeprojekter årligt, herunder indretning af 150.000 m2 butik og kontor.
  • Strategisk og værdiskabende bygherrerådgivning I tæt samarbejde med Asset Management i Newsec Datea.

Jeg vil gerne kontaktes

Henrik Jagd Nissen Afd. direktør - Building Performance Management +45 45 26 05 34 / 28 91 60 21