Building Performance Management

I tæt samarbejde med dig

Bygherrerådgivning i Newsec har kommercielt fokus på udvikling og optimering af vores kunders ejendomme og arealer, herunder totaløkonomisk og teknisk vurdering af mulighedsstudier.

Vi tilbyder rådgivning i de tidlige faser omkring eksisterende ejendomme og nybyggerier i samarbejde med vores administration af investeringsejendomme, som giver kvalificeret beslutningsoplæg for dig som bygherre.

Eksperter i renovering

Vores force som bygherrerådgiver er vores tætte samarbejde med Newsecs øvrige afdelinger. Vi analyserer, programmerer og leder processer i forhold til udvikling, konvertering og renovering af ejendommene inden for de tekniske, økonomiske og tidsmæssige rammer.

Vores mission er at levere en strategisk og værdiskabende bygherrerådgivning i tæt samarbejde med Asset Management i Newsec, så vores rådgivning og udvikling af ejendommen også kan mærkes på driften og afkastet af jeres investering.

Lad os tage en dialog og vende udfordringerne til et spændende projekt.

  • Positivt økonomisk afkast Newsec rådgiver med fokus på at opnå den størst mulig besparelse på bundlinjen og største gevinster på toplinjen.
  • 1.000 byggeprojekter om året Newsec gennemfører cirka 1.000 byggeprojekter årligt, herunder indretning af 150.000 m2 butik og kontor.
  • Strategisk og værdiskabende bygherrerådgivning I tæt samarbejde med Asset Management i Newsec.

Jeg vil gerne kontaktes

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser inden for projekt, bygherrerådgivning samt drift og vedligehold.

Thomas Hejde Afdelingsdirektør Direkte +45 45 26 02 56