Newsec
Ejendomme

publikationer


Newsec Ejendomme - marts 2018

Velkommen til årets første udgave af vores kvartalsmagasin om markedet for erhvervsejendomme, Newsec Ejendomme. I tillæg til et stort udvalg af ejendomme til salg og udlejning inden for Kontor, Produktion, Lager & Logistik, kan du i denne udgave blandt andet læse om:

Kunsten at integrere off- og online markedsføring
Vi lever i en tidsalder, der bliver stadigt mere digital. Samtidig med at dagbladene, over de seneste år, har mistet mange abonnenter på de trykte aviser, er flere annoncører begyndt at tvivle på effekten af dagbladsannoncering. Men vi skal passe på ikke at ryge i digitaliseringsfælden og kun satse på at være tilstede online. Hos Newsec har vi gode erfaringer med printannoncer, direct mails og andre offline markedsføringstiltag – og særligt i kombination med online markedsføring. Vores erfaring bakkes op af flere eksperter og undersøgelser på området, der netop fremhæver den rette integration mellem offline og online markedsføring som den, der giver størst effekt.

Ejendomsbranchen bliver virtuel
Forestil dig, at du på nettet har udset dig drømmehuset ved eksempelvis Roskilde Fjord, og din bedre halvdel er på konference i New York. Hvad gør man så, når tiden kan være en afgørende faktor? Det er intet problem med et par Virtual Reality-briller, som man kobler sin smartphone til for derefter at træde ind i huset og besigtige det sammen fra hvert sit kontinent.

Fem flade fra Martin Thorborg
I dette interview deler serieiværksætteren Martin Thorborg ud af sine gode råd om, hvordan du kan optimere din forretning på nogle simple parametre. På ægte Thorborgsk vis får du her fire ud af fem flade og et venligt spark bagi til at gøre tingene bedre – uanset om du er direktør for et stort firma, ejer af en webshop eller et lille pizzeria.

Outlook: Investeringsmarkedet – tilbageblik, udsyn og et kig i krystalkuglen
Det danske ejendomsinvesteringsmarked har de seneste ti år været på en hård rejse uden sidestykke i historien, men siden 2014 er skuden vendt 180 grader således, at vi nu ser en tydelig hockeystav tage form. Hvilke faktorer skyldes det? Og hvordan ser investeringsklimaet ud for 2018? Administrerende direktør i Newsec, Henrik Lyngskjold, kommer her med sin analyse.

Vi håber, at magasinet og indholdet falder i din smag. Hvis du har spørgsmål eller forslag til emner, vi skal belyse, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.

God læselyst!

Mette-Louise Meng

Associeret partner, marketingchef, cand.ling.merc.
Silkegade 8, 1113 København K

Kontaktdata Klik her, hvis jeg skal kontakte dig
Kontakt os
Jeg kontakter dig
x

Kontakt os

Mette-Louise Meng

+45 27 83 84 36 mette.meng@newsec.dk

Jeg kontakter dig

Oplys dine kontaktdata og jeg kontakter dig inden for 48 timer.