Newsec
Ejendomme

publikationer


Newsec Ejendomme - maj 2018

Velkommen til forårets anden udgivelse af vores kvartalsmagasin om markedet for erhvervsejendomme, Newsec Ejendomme. I tillæg til et stort udvalg af ejendomme til salg og udlejning inden for Kontor, Produktion, Detail, Lager & Logistik, kan du i denne udgave blandt andet læse om:

Vi udvikler byen sammen
København boomer, og byen er ved at falde over sig selv med kraner og byggeprojekter mange steder. I Newsec Advisory har vi fornøjelsen af at se bykvarterer blive til på nært hold. Vi samarbejder med tre forskellige byudviklere om at udleje erhvervsområderne i deres nye bykvarterer, og i denne artikel stiller vi skarpt på tankerne bag de tre forskellige masterplaner og hvilke magiske ingredienser, der skal til for at skabe en velfungerende bydel.

Københavns grønne byudvikling
Dagens byudviklere, som for eksempel Solstra, Skanska og Carlsberg Byen der er portrætteret i ovenstående artikel "Vi udvikler byen sammen", har et stort fokus på bæredygtighed og grønne byrum, men grundtanken om at gøre plads til rekreative områder i Storkøbenhavns og Københavns byudvikling har eksisteret i mange år.

Markedet skriger på industriejendomme og byggejord – særligt i Storkøbenhavn
Tiden kan ikke være bedre end nu til at sælge din industriejendom eller -grund. På landsplan ligger tomgangen på historisk lave 2,3%, og i Storkøbenhavn ligger den på 4,1%. Udbuddet er derfor lavt samtidig med, at efterspørgslen er stor og renterne lave, hvilket gør det oplagt at sælge, eftersom priserne presses op af et utålmodigt marked.

Outlook: Renters indflydelse på ejendomsafkast
Mange markedsaktører forventer rentestigninger inden for de kommende år, hvilket kan få indvirkning på ejendomsinvesteringsaktiviteten. Derfor sætter vi, i denne artikel, fokus på renters indflydelse på ejendomsafkast.

Vi håber, at magasinet og indholdet falder i din smag. Hvis du har spørgsmål eller forslag til emner, vi skal belyse, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.

God læselyst!

Mette-Louise Meng

Associeret partner, marketingchef, cand.ling.merc.
Silkegade 8, 1113 København K

Kontaktdata Klik her, hvis jeg skal kontakte dig
Kontakt os
Jeg kontakter dig
x

Kontakt os

Mette-Louise Meng

+45 27 83 84 36 mette.meng@newsec.dk

Jeg kontakter dig

Oplys dine kontaktdata og jeg kontakter dig inden for 48 timer.