• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

ProBo

Foreningens kommunikation samlet ét sted

Newsec tilbyder ProBo som jeres forenings digitale og professionelle kommunikationsplatform.

Med ProBo er alt det, der er vigtigt for foreningens bestyrelse og beboere, samlet ét sted - og kan tilgås 24/7.

ProBo er tryg og sikker kommunikation, bedre dokumenthåndtering og bilagsgodkendelse samt masser af anvendelige features skræddersyet til andelsbolig- og ejerforeninger. Det er alt sammen med til at gøre livet i foreningen og bestyrelsesarbejdet meget nemmere.

Nedenfor har vi samlet en række videoer, hvor du kan lære meget mere om, hvordan man benytter ProBo, og hvilke fordele det giver både bestyrelsen og alle medlemmerne i jeres forening.

Bedre overblik
Nem håndtering af bilagsgodkendelse og udlæg. Visning af foreningens dokumenter og økonomiske data.

Hurtig og sikker kommunikation
Beboerboks til sikker kommunikation internt i foreningen. Udsendelse af nyheder til alle beboere.

Fleksible værktøjer
Opgavestyringsværktøj til vicevært, bookingsystem til faciliteter og egen forenings-hjemmeside.

Oprettelse og logind

Såfremt du ikke har modtaget en invitation på din e-mail, skal du skrive til support@prosedo.dk, så sørger de for at invitere dig.

Har du allerede en bruger, kan du logge dig ind her: https://probo.dk/login/ med din egen e-mailadresse samt din personlige kode.

Videovejledninger

Du kan er se videovejledninger som kan give dig en introduktion og forståelses af ProBo. Du kan her finde følgende vejledninger: Oversigt, informationsider, afstemning, beskeder, booking, brugere, dokumentarkiv, gallerier, kalender, møder (digital generalforsamlinger), nyheder, opslagstavle og serviceopgaver.

Længere nede på siden kan du se videovejledninger for bestyrelsesmedlemmer. Her er der videoer til hvordan man som bestyrelsesmedlem administrer hjemmesiden, administrer sider, bestyrelsesmedlemmer, bilagsgodkendelse, sms og økonomiske data.

Oversigt

Siden "Oversigt" giver et godt overblik over aktiviteterne i jeres ProBo. På "Oversigt" vises de oplysninger du har brug for og indholdet er tilpasset alt efter om du er logget på beboer, med bestyrelsesrettigheder eller som vicevært.

Informationssider

ProBo indeholder en række punkter, der er klar til brug og opdateret direkte fra administrationens side. Tit har en ejendom dog også behov for information tilpasset lige præcis ejendommens forhold. Her kommer punktet "Informationssider" på banen. Informationssider er de sider, som bestyrelsen har oprettet og som er skræddersyet til lige præcis din ejendom.

Afstemninger

En afstemning kan være rigtig praktisk at anvende i mange situationer. Skal en stor gruppe tage en demokratisk beslutning, kan en online afstemning være en praktisk måde at gøre det på. Med ProBo har bestyrelsen mulighed for nemt at oprette en afstemning - og alle oprettede brugere modtager automatisk en mail og kan hurtigt tage stilling til et spørgsmål.

Beskeder

Beskederne er kommunikationskanalen til og mellem beboerne. Beboere kan skrive til andre oprettede beboere, bestyrelse, administrator og evt. vicevært - og bestyrelsen kan skrive til beboerne. Modtager af en besked får automatisk notifikation på e-mail om nye beskeder.

Bookinger

ProBo indeholder et komplet bookingsystem, der kan håndtere digital booking af en række af ejendommens faciliteter. Det kan f.eks. være fælleslokale, vaskemaskine, borehammeren eller klapstolene. Bestyrelsesmedlemmer og vicevært kan oprette faciliteter, som efterfølgende kan bookes af alle oprettede brugere i ejendommen.

Brugere

Det vigtigste i ProBo er brugerne! Jeres beboere inviteres automatisk, når blot deres e-mail er tastet. Klik på "Brugere" og på knappen "Inviter". Der står "Inviter" ud for de brugere, der ikke allerede tidligere har modtaget en invitation. Jo flere i din ejendom, som bruger ProBo, jo lettere kan I kommunikere sammen og jo lettere kan beboere tilgå ejendommens dokumenter, læse nyheder fra bestyrelsen, modtaget SMS om akutte forhold vedrørende ejendommen m.m.

Dokumentarkiv

Overblik og adgang til alle ejendommens nøgledokumenter som f.eks. indkaldelser, referater, husorden og vedtægter. Administrationen opdaterer og vedligeholder dokumenterne og du får automatisk notifikation, når nye dokumenter tilføjes, så du slipper for at skulle holde øje selv.

Gallerier

Et galleri gør det nemt at uploade og dele fotos fra din tablet eller computer. Galleriet får fotos til at se godt ud, og det er let at bruge for alle. Galleriet er designet til at være et flot sted at fremvise fotos og det er et nyttigt værktøj, der er nemt at bruge. Billeder kan uploades og deles direkte fra mobilen og det er gjort let at arrangere og fremvise billeder.

Kalender

ProBo indeholder en kalender, hvor ejendommens begivenheder let deles med de oprettede brugere. Der kan automatisk sendes notifikation om begivenheder til brugerne.

Møder (digitale generalforsamlinger)

Med Møder kan digitale generalforsamlinger (og digitale bestyrelsesmøder) håndteres. Administrator opretter generalforsamlingen i ProBo, ejere/andelshavere får sendt dagsordenen inkl. link til afstemning og alt fungerer f.eks. også fra mobiltelefonen.

Nyheder

Bestyrelsesmedlemmer kan dele ejendommens nyheder let og hurtigt! Overblikket bevares ved, at nyhederne automatisk grupperes med nyeste først. Når en nyhed er oprettet, sendes den automatisk og øjeblikkeligt til de oprettede brugere i ejendommen. Se mere i videoen her nedenfor.

Opslagstavle

ProBo stiller en digital opslagstavle til rådighed! Beboerne kan skrive opslag til alle andre i ejendommen. På den måde spares en masse tid og bøvl med at holde styr på emailadresser undgås - og bestyrelsen kan lade beboerne betjene sig selv.

Serviceopgaver

Her kan du se, hvordan din forening har mulighed for at tilknytte en serviceperson, fx. en vicevært, i din forening. Når personen er tilknyttet kan beboerne i ejendommen melde fejl og mangler ind til vedkommende.

Videoer for bestyrelsesmedlemmer

Administrer hjemmeside

Brugervenligt hjemmesideprogram helt uden kodning og integreret i ProBo. Start i dag og få en hjemmeside med 99.9% oppetid. Én nem skabelon og mange andre brugere, sikrer effektivt og velafprøvet system. Ubegrænset plads på hurtige servere og naturligvis med design, der passer til den "dims" du tilgår ProBo med. Se også videoen "Administrer sider" for information om optimalt udbytte af hjemmesidemodulet.

Administrer sider

Bestyrelsesmedlemmer opretter og redigerer informationssider. Siderne kan vises for alle via den offentlige hjemmeside tilknyttet ProBo, de kan vises kun for beboere under "Informationssider" eller de kan være tilgængelige kun for bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelsesmedlemmer

Brugere med en bestyrelsesrolle kan tilgå punktet 'Bestyrelsesmedlemmer'. Her findes oversigt over den aktuelle bestyrelse og man kan her også bl.a. varetage sin lovpligtige ID-legitimation, justere om man vil være bilagsgodkender eller ej - og holde øje med, at samtlige bestyrelsesmedlemmer er oprettet som bruger af ejendommens ProBo.

Bilagsgodkendelse

Med punktet "Bilagsgodkendelse" klarer bestyrelsen godkendelse af bilag let, hurtigt og sikkert. Som bestyrelse slipper I for fysisk at indsamle godkendelser og fordi godkendelse går hurtigt, mindskes risikoen for rykkergebyrer. Bestyrelsesmedlemmer sender bilag til bestyrelsens godkendelse og det godkendte bilag kommer automatisk - og øjeblikkeligt - til administrator, der så sørger for betaling og bogføring, når bilaget er godkendt jf. vedtægterne.

SMS

Bestyrelsen kan sende SMS til brugerne af deres ejendoms ProBo. Enten til alle med et mobilnummer eller udvalgte. SMS virker på alle mobiler og har høj tilgængelighed, da mobiltelefon ofte er med os og inden for rækkevidde 24 timer i døgnet.

Økonomiske data

ProBo gør det nemt, sikkert og let tilgængeligt for bestyrelsesmedlemmer at få overblik over ejendommens økonomi. Alle posteringer kan ses og evt. bagvedliggende bilag kan hentes. Visningen kan eksporteres som Excel og bestyrelsen definerer selv visningens periode.