• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Digital Accelerator

Digitalisering er en forudsætning for en bæredygtig byggeindustri og muliggør databaseret omkostningsstyring og retningslinjer for investeringer.

Digitalisering af fast ejendom

Digitalisering af bygninger og byggeri/ejendomssektoren er både en økonomisk nødvendighed og en vigtig forudsætning for at nå de globale bæredygtighedsmål.

Fra energisystemer til logistik, leverancer og mobilitetstjenester kan Newsec levere rammerne for planlægning, specificering og opførelse af en digital bygning. Vi bruger eksisterende teknologier og gennemprøvede platforme og udvikler en digital strategi, der tager højde for hele det digitale økosystem.

Vil du gerne kunne udnytte alle de fordele, der er ved at digitalisere din ejendom? Mangler du tid og ressourcer til at få det bedste ud af digitaliseringen, træffe de rigtige beslutninger og vælge de rigtige tekniske løsninger?

Med vores infrastruktur og overvågningsløsninger får ejendomsejere databaserede analyser med overblik over omkostninger og energiforbrug, forbedringspotentialer samt muligheder for effektiv batteri- og opladningsinfrastruktur.

For at forenkle overvågning og effektiviseringstiltag laver vi en digital tvilling, en digital kopi og datamodel af en ejendom.

Christoffer Börjesson

Christoffer Börjesson
Managing Director, Digital Accelerator
christoffer.borjesson@newsec.com
+46 70 274 00 05

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig for at få opdateringer og relevante nyheder fra Newsec. Vi vil ikke kontakte dig oftere end nødvendigt.

Hold dig opdateret på ejendomsmarkedet

Tilmeld dig og modtag Newsec Advisorys nyheder om erhvervs- og investeringsejendomme, markedsrapporter og seminarinvitationer på e-mail.

Newsec Advisory News