• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Energy Transition

Vi tilbyder strategisk rådgivning om markedet for vedvarende energi og hjælper med overgangen til rene energikilder i Nordeuropa.

Newsec har lang erfaring med energiomlægning på tværs af flere vedvarende energikilder som land- og havvind, sol, vand, biobrændsel og lagring i elnettet. Siden 2007 har Newsec ydet rådgivning i forbindelse med cirka en tredjedel af al installeret vindkraftkapacitet i Norden.

Ved at yde strategisk rådgivning til en bred vifte af markedsaktører på både købs- og salgssiden er vores ekspertise blevet udnyttet i store dele af udbygningen af vedvarende energi i Nordeuropa.

Ved at skabe mulighed for flere kilder til vedvarende energi fremskyndes omstillingen af den gamle energiinfrastruktur, hvilket er en afgørende forudsætning for den igangværende energiomstilling og spiller en vigtig rolle i håndteringen af de globale klimaforandringer.

Vi er en specialiseret rådgiver inden for de finansielle og strategiske aspekter af vedvarende energi og infrastruktur. Vores unikke erfaring med at integrere M&A, egenkapital, elkøbsaftaler og gældsprocesser maksimerer værdien og afkastet af investeringer i den globale energiomstilling.

Omid Ashrafi

Omid Ashrafi
Managing Director & Managing Partner, Energy Transition
omid.ashrafi@newsec.com
+46 708 44 30 62

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig for at få opdateringer og relevante nyheder fra Newsec. Vi vil ikke kontakte dig oftere end nødvendigt.

Hold dig opdateret på ejendomsmarkedet

Tilmeld dig og modtag Newsec Advisorys nyheder om erhvervs- og investeringsejendomme, markedsrapporter og seminarinvitationer på e-mail.

Newsec Advisory News