• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Vores forretningsområder

Investment Management

Vi fungerer som en lokal repræsentant eller partner for investorer. Vi står til rådighed med et unikt ekspertteam inden for både Investment Management og Asset Management, som varetager og sikrer, at din portefølje klarer sig godt i hele ejerperioden. Vi kan blandt andet hjælpe i forbindelse med opkøb, investment management, asset management og frasalg.

Læs mere her

Property Asset Management

Vi tilbyder komplet porteføljeforvaltning og kan hjælpe dig med alt lige fra praktisk teknisk service til strategisk analyse og planlægning. Vi benytter os af gennemprøvede og strukturerede processer for at sikre en effektiv og sikker forvaltning. Vi kan blandt andet hjælpe med asset management, økonomistyring, kommerciel og teknisk forvaltning samt teknisk service.

Advisory

Vi tilbyder skræddersyet og højt specialiseret rådgivning til ejendomsejere og lejere. Vores lange og brede erfaring betyder, at vi kan tilbyde mange forskellige ydelser, uanset om du ønsker at blive klogere på aktuelle markedstendenser og -data, ønsker assistance i forbindelse med opkøb eller frasalg af en ejendom eller vil have opdateret værdiansættelsen af din portefølje. Områderne omfatter Capital Markets, Valuation, Research & Strategic Analysis, Corporate Real Estate, Executive Search & Interim Solutions and Public Affairs.

Energiomstilling

Vi tilbyder finansiel og strategisk rådgivning inden for vedvarende energi og infrastruktur. Vi kan bl.a. assistere i forbindelse med M&A (sælger- og køberside), rådgivning om kapitalfremskaffelse og -strukturering, elkøbsaftaler (PPA'er) og offtake-strukturering.

Læs mere her

Digital Accelerator

Vi hjælper ejendomsejere med at holde sig ajour med den digitale omstilling af deres ejendomme. I forbindelse med den digitale omstilling spiller ejendomme en central rolle i den intelligente og bæredygtige by i alt lige fra energisystemer til logistik, leverancer og mobilitetstjenester.

I den digitale ejendom er der fokus på at etablere et sikkert teknisk netværk og en overvågningsinfrastruktur, der integrerer med eksisterende bygningsautomatiseringssystemer og laver en digital kopi og datamodel af ejendommen.

Læs mere her