• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Vores vision, værdier og brand

Vision (og mission) – Transforming real estate, and beyond

Hvad betyder "Transforming Real Estate, and beyond"? Hos Newsec søger vi altid unikke og forskellige perspektiver for at kunne skabe et mere fuldstændigt billede. Det højner kvaliteten af de ideer, vi deler med hinanden, med vores kunder og med samfundet mere generelt.

Vores fodaftryk er inden for fast ejendom og energiinfrastruktur, som er tæt forbundne områder, der har en markant påvirkning på mange af de nuværende globale udfordringer.

Som verdens mest værdifulde type aktiv spiller fast ejendom en vigtig rolle for menneskers velbefindende og produktivitet og for byers og samfunds evne til at fungere, og ikke mindst spiller det en afgørende rolle på vejen mod en mere bæredygtig og energieffektiv fremtid.

Newsec’s rolle i denne sammenhæng er at hjælpe vores kunder og deres interessenter med at omstille og fremtidssikre deres aktiviteter. Det betyder, at vi ser på bygninger og byggeri generelt for at finde relevante synsvinkler på energi, infrastruktur, logistik, digitalisering og meget mere. Vi forstår, at de områder, der betyder noget for vores kunders forretning, også betyder noget for verden.

Newsec har sin oprindelse i Nordeuropa, men er global/paneuropæisk i omfang. Vores serviceydelser spænder fra forvaltning af ejendomme til rådgivning inden for fast ejendom og energiinfrastruktur til kapitalforvaltning.

Transforming real estate, and beyond omfatter:

  • Engaging people handler om, hvordan vi får det bedste frem i hinanden for at trives, vokse og udføre vores arbejde i topklasse.
  • Embracing tomorrow handler om vores fremadrettede tilgang til at være førende og en drivkraft indenfor, hvad end fremtiden måtte bringe af klimaforandringer, energi, levedygtige miljøer og meget mere.
  • Expanding knowledge handler om at udvikle og styrke vores kompetencer samtidig med, at vi udveksler og deler viden med vores samarbejdspartnere og kolleger.