• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Boligejendomme

Boliger er et område, der berører de fleste mennesker, og det er et segment, der fortsat tiltrækker investeringer. Uanset om du ønsker at investere i beboelsesejendomme, administrere dine beboelsesejendomme eller udvikle dine beboelsesejendomme, har vi et indgående markedskendskab og kan give dig den indsigt, du har brug for.

Vi kan hjælpe dig med teknisk service og ejendomsservice med fokus på et højt serviceniveau. Vores teknikere bestræber sig altid på at skabe velfungerende rammer for beboerne til at leve deres daglige liv.

Newsec tilbyder en bred vifte af ydelser – lige fra praktiske tekniske kompetencer til strategiske analyser, planlægning og komplet porteføljeudvikling. Vi kan også hjælpe dig med at udnytte fordelene ved digitalisering og finde de rigtige løsninger.

Bygninger er en vigtig del af en bæredygtig byudvikling. Ved at maksimere den effektive brug af energi, vand og materialer bliver bygninger og byggeri en vigtig brik i bekæmpelsen af klimaforandringer og ressourceknaphed og i at bidrage til et bæredygtigt samfund.

Boligudlejning

Newsec er blandt landets førende på boligudlejningsmarkedet og administrerer en lang række af boliglejemål i hele Danmark. På vores udlejningsportal kan du se, om du kan finde dit kommende hjem. Du kan også blive skrevet på venteliste.


Som lejer i Newsec får du en fast kontakt, der følger dig fra du flytter ind i lejemålet, til du flytter ud igen, så du altid ved, hvem du skal henvende dig til, når du har spørgsmål til dit lejemål eller din lejekontrakt. Du kan også finde svar på dine spørgsmål på vores sider "Til dig om lejer".