• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Forvaltning og udvikling af ejendomme

For at sikre langsigtet værdiskabelse og bæredygtig brug af en ejendom er effektiv ejendoms- og aktivforvaltning afgørende.

Forvaltning og udvikling af ejendomme

Newsec tilbyder en bred vifte af ydelser inden for porteføljeforvaltning og kan hjælpe dig med teknisk, kommerciel og finansiel forvaltning samt strategisk analyse og planlægning. Vi benytter os af gennemprøvede og strukturerede processer for at sikre en effektiv og sikker forvaltning. Vores opgave er at gøre det nemt og profitabelt for dig at være ejendomsejer.

Investorer ser i stigende grad også på ikke-finansielle faktorer, ESG, i deres analyser for at identificere væsentlige risici og potentielle vækstmuligheder. Hvis du ønsker, at din ejendomsinvestering skal være i gode hænder, kan Newsec tilbyde sikker, langsigtet og værdiskabende forvaltning, styrke dit bæredygtighedsarbejde og sikre tilfredse lejere.

Med Newsec’s omfattende erfaring og regionens største ekspertteam ser vi ejendomsforvaltning i et bredere perspektiv, uanset om det drejer sig om kontorer, butikslokaler, industriejendomme eller boliger. Vi samarbejder med dig om at sammensætte løsninger, der imødekommer dine specifikke udfordringer og langsigtede mål.

Kontakt os herunder for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt

Investment Management

Thomas Grauslund Nielsen

Partner, Head of Institutional Investors, Capital Markets

+45 28 92 23 27thomas.nielsen@newsec.dk

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig for at få opdateringer og relevante nyheder fra Newsec. Vi vil ikke kontakte dig oftere end nødvendigt.

Hold dig opdateret på ejendomsmarkedet

Tilmeld dig og modtag Newsec Advisorys nyheder om erhvervs- og investeringsejendomme, markedsrapporter og seminarinvitationer på e-mail.

Newsec Advisory News