• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Hvad gør os unikke

Passion for colleagues and clients – Vores filosofi om værdier og kultur

Vi tror på, at tilfredse og engagerede medarbejdere giver tilfredse kunder. Vi er en vidensbaseret virksomhed, og det er vores medarbejdere, der møder kunderne og yder dem service hver dag. Derfor er vores kolleger kernen i vores forretning. Vi er stolte af vores høje medarbejdertilfredshed og af, at vores teams både består af senioreksperter, såvel som unge medarbejdere, der har en lang række forskellige baggrunde. Hos Newsec bliver du en del af et team, hvor vi alle har én ting til fælles – Passion for Colleagues and Clients.

Passion for Colleagues and Clients definerer vores filosofi og vores adfærd over for hinanden og vores kunder. Vores kolleger har stor viden og ekspertise, og de brænder for deres arbejde og påtager sig udfordringer for at opnå de bedst mulige resultater. Vi er en innovativ og entreprenant virksomhed, der konstant forsøger at forbedre vores ydelser, vores kolleger og vores organisation. På tværs af markeder er Newsec i mange år blevet kåret som en af de bedste arbejdspladser.

Vi forsøger at sikre, at vores kolleger vokser og udvikler sig og bestræber os på at tilbyde kontinuerlige videreuddannelse. I løbet af din karriere hos os, tilbyder vi dig en lang række udviklingsmuligheder og kurser. Vi værdsætter høj faglighed og holdånd.

Vi er overbeviste om, at en mangfoldig sammensætning af baggrunde og perspektiver fører til bedre løsninger og resultater. Det er vores rettesnor i det daglige arbejde.

Vi påvirker menneskers dagligdag og former morgendagens samfund

"Vi påvirker menneskers dagligdag"

"Rådgivning inden for verdens største investeringsområde"

"Vi er en del af omstillingen til vedvarende energi"

"Vi er førende inden for digitalisering af ejendomsbranchen"

"Vi styrer os selv og vores kunder i retning af en bæredygtig fremtid"

Vi udvikler og styrker dig

Hos Newsec bliver du en del af en markedsførende, dynamisk og hurtigt voksende virksomhed i en branche under stor forandring. For fortsat at være succesfulde mener vi, at det er vigtigt at skabe muligheder for, at du løbende kan udvikle dig og blive bedre.Du vil blive en del af højt engagerede teams og kolleger, hvor alle har mulighed for at påtage sig et stort ansvar allerede fra første dag.

Vi opfordrer vores kolleger til hele tiden at dygtiggøre sig, og vi mener, at størstedelen af læringen finder sted gennem arbejdet. Øvelse, feedback og coaching er afgørende for læringsprocessen. Derudover er det en del af det at vokse hos Newsec at lære ved løbende at påtage sig nye ansvarsområder med den rette støtte. Vores vision er at være den mest udviklende og berigende arbejdsplads for alle vores medarbejdere.

Vores organisation har et veldefineret værdigrundlag, hvor medarbejderen er i centrum. Vores værdier og kultur tilskynder til udvikling, samarbejde og netværk på tværs af vores forretningsområder og geografiske områder. At være på 7 markeder inden for mange forskellige forretningsområder og -funktioner åbner muligheder for at dele best practice, viden og åbner for brede karrieremuligheder.

Ved hjælp af Newsec Academy udvikler vi løbende vores kolleger gennem uddannelse. Lige fra onboarding til specialist- og lederuddannelse, mentoring og coaching – vi tilbyder relevant uddannelse gennem hele din karriere hos os.