Om os

Newsec - the Full Service Property House in Northern Europe

Newsec – the Full Service Property House i Nordeuropa – tilbyder ejendomsejere, investorer, lejere og foreninger en bred vifte af ejendomsadministration og rådgivning.

Newsec blev grundlagt i 1991 og er i dag et partner-ejet selskab med 2.000 medarbejdere fordelt på syv markeder i de nordiske og baltiske lande. Newsec forvalter ejendomme for cirka 447 milliarder kroner og tegner årligt lejekontrakter for cirka 1 million kvadratmeter. Samtidig udfører vi transaktioner for cirka 37 milliarder kroner og værdiansætter ejendomme til en underliggende værdi af over 1.300 milliarder kroner.

 

Takket være store volumener, lokal tilstedeværelse og bred og dyb indsigt i forskellige virksomheder har Newsec en unik viden om ejendomsmarkedet i Nordeuropa.

Newsec har en eksklusiv samarbejdsaftale med BNP Paribas Real Estate, som er en førende international ejendomsrådgiver med 150 kontorer i 30 lande. Samarbejdet giver gode muligheder for markedsføring af projekter over landegrænserne og en direkte adgang til udenlandske virksomheder, som ønsker at investere eller etablere sig i Danmark.

Property Asset management

Newsec er et af de største ejendomsforvaltningsselskaber i Danmark. Vi er et Full Service Property House og tilbyder alle typer af services inden for ejendomsadministration og Property Asset Management.

Advisory

Newsec Advisory er en af branchens absolut største ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle aspekter af ejendomsbranchen. 

0
Foreninger
0
Boliger
0 +
Investorer
0
Salg/udlejning, år

Vil du arbejde hos Newsec?

Hos Newsec bliver du en del af en innovativ og entreprenant virksomhed, som konstant stræber efter at udvikle vores tilbud, vores medarbejdere og vores organisation. Vores medarbejdere har uvurderlige færdigheder, et stort engagement og møder sammen udfordringer for at opnå de bedste resultater. Newsec har et veldefineret værdigrundlag, hvor medarbejderen udgør hjertet af virksomheden.

Hvad sker der hos Newsec?

Læs de seneste nyheder.

NEWSEC – THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE 

Newsec tilbyder ejendomsejere, investorer og lejere et komplet udvalg af tjenester inden for ejendomsforvaltning og rådgivning. Vi er opdelt i to serviceområder:

Newsec Property Asset Management er et af de største ejendomsforvaltningsselskaber i Danmark. Vi tilbyder alle typer af services inden for ejendomsadministration, Asset Management, udlejning og bygherrerådgivning.

Newsec Advisory er en af branchens største ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle aspekter af ejendomsbranchen.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Søger du Newsec brand guidelines?

Læs Newsecs design manual