20. september 2018, Newsec Datea A/S

BLOX er Københavns nye vartegn ved havnefronten midt i København og et samlingspunkt for arkitektur, design og nye idéer. Den markante bygning rummer blandt andet Dansk Arkitektur Center og kontorfællesskabet BLOXHUB – og nu er det også muligt at bo i BLOX.

Boliger med unik indretning

På de øverste etager i ejendommen udbyder Newsec Datea 22 unikke boliger til udlejning. De nye lejligheder er i størrelsen 120 kvadratmeter og op til 200 kvadratmeter og har alle adgang til egen tagterrasse med storslået udsigt til Københavns Havn og byens tage. 

De moderne boliger er tegnet med tanke på lysindfald, rummelighed og ikke mindst personlighed, da de alle er forskelligt indrettet. Boligerne indeholder ét badeværelse samt ét eller to gode værelser foruden det store, kombinerede køkkenalrum og stue. 

Et levende hus midt i København

BLOX er tegnet af den verdensberømte hollandske arkitekt Rem Koolhaas og er tænkt som et levende hus med mange brugere og udadvendte funktioner. Foruden arkitekturcentret, mindre virksomheder og restaurant med udeservering rummer bygningen også fitnesscenter, legeplads og et fuldautomatisk, underjordisk parkeringsanlæg med plads til 350 biler.

BLOX ligger midt i det historiske København mellem Langebro og Den Sorte Diamant og er omgivet af åbne pladser, en gangbro over Frederiksholms Kanal og den kommende cykel- og gangbro Lille Langebro mellem BLOX og Christianshavn.

Foruden udlejningen af de 22 lejligheder står Newsec Datea også for den løbende ejendomsadministration af BLOX samt drift og vedligehold af den nye bygning, som er opført af Realdania.

Management & Udlejning