Nyheder

Nyheder og artikler

 • Jordforurening – mareridt eller investeringsmulighed?

  30. januar 2018, Newsec Advisory A/S Jordforurening er en showstopper. Så længe forureningen ikke er undersøgt, skaber den usikkerhed og kan lamme enhver købs- eller salgsproces. Men mødet med jordforurening kan ofte gå fra at være negativt til at blive positivt gennem et 5-trinsforløb.
 • Newsec Advisory udvider partnerkredsen

  30. januar 2018, Newsec Advisory A/S Jesper Jensen og Anders Hornskov Jakobsen er pr. 1. januar 2019 indtrådt i partnerkredsen for Newsec Advisory, der er blandt landets største ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme.
 • Hvor skal kontorstolen stå i 2019?

  29. januar 2018, Newsec Advisory A/S I 2018 så vi en eksplosiv vækst i kontorhoteller og coworking spaces i Danmark, der ser ud til at fortsætte i 2019 og ind i det næste årti. Det nye og interessante er, at tendensen har udviklet sig fra kun at have iværksættere og små virksomheder for øje til nu også at tiltrække større virksomheder med op til 50 ansatte. Hvorfor? Dét ser vi nærmere på i denne artikel, hvor vi belyser tre tendenser, der forklarer kontormarkedet anno 2019 og frem.
 • 2018 blev det næstbedste investeringsår nogensinde

  16. januar 2018, Newsec Advisory A/S Der er fortsat høj aktivitet på ejendomsinvesteringsmarkedet trods et mindre fald i forhold til året før. Det vurderer Newsec Advisorys ejendomsrådgivere på baggrund af transaktionsvolumen for 2018. Den samlede omsætning for året landede på 72-76 mia. kr.
 • Detail 2019 - 4 tendenser der har afgørende betydning for detailbranchen

  15. januar 2018, Newsec Advisory A/S På tærsklen til et nyt årti, befinder detailmarkedet sig i en hidtil uset transformationstid, hvor teknologi og nye, innovative aktører disrupter forbrugsmønstre og baner vejen for en helt ny shoppeadfærd. Forbrugernes forventninger til brands og retailere er konstant stigende, og i en tid hvor onlinehandel og click & collect har vundet indpas på at være nemt og bekvemmeligt, er det butikkernes fornemmeste opgave at integrere det digitale univers og gøre det fysiske møde mellem forbruger, produkt og service til en særlig god oplevelse – for der vil fortsat være brug for fysiske butikker. Vi sætter her fokus på fire tendenser, der ruller ind over detailmarkedet.
 • Iværksætterkultur og projektansættelser øger behovet for co-work

  4. december 2018, Newsec Advisory A/S Kontorhoteller og coworking spaces er i eksplosiv vækst og indtager en stadigt større bid af kontormarkedet. Den danske iværksætterkultur og stigende fokus på projektansættelser, samt behov for fællesskaber og fleksibilitet er nøgleordene til at forstå udviklingen.
 • Fortsat stor efterspørgsel på kontormarkedet

  30. november 2018, Newsec Advisory A/S Alt fra store domiciler over klassiske kontorlokaler for små og mellemstore virksomheder til kontorhoteller og co-working områder, er i høj kurs for erhvervslivet, og efterspørgslen efter alle typer af kontorlokaler har været voksende i takt med den økonomiske fremgang og det øgede antal arbejdspladser de sidste par år.
 • Newsec Advisory formidler salget af 89.000 m² Silvan-portefølje

  27. november 2018, Newsec Advisory A/S Newsec Advisory blev i starten af 2018 udpeget til at rådgive den tidligere ejer af DT Group, Ferguson Nordic Holdings, om værdioptimering og exitstrategi for deres ejendomsportefølje i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Newsec har gennem sin grænseoverskridende platform, og med støtte fra alliance-partner BNP Paribas Real Estate, gennemført salget af 40 individuelle ejendomme. De forskellige transaktioner er gennemført inden for de sidste otte måneder, hvoraf den danske portefølje af Silvan byggemarkeder udgør den sidste større transaktion af Fergusons skandinaviske aktiver.
 • Logistikvirksomheder vil gerne ligge tæt på de større byer

  26. november 2018, Newsec Advisory A/S Adgang og tilgængelighed er vigtigt for produktionslogistik og lagerfaciliteter. Store logistikejendomme, tæt på de større byer, er i høj efterspørgsel.
 • Underholdning, gode oplevelser og kvalitet skal sikre detailbranchen

  21. november 2018, Newsec Advisory A/S Oplevelser, underholdning og kvalitet er tre faktorer, der skal sikre detailejendommes overlevelse. Den voksende turisme kombineret med økonomisk højkonjunktur og stigende privatforbrug giver vækst blandt restauranter, caféer og shoppingcentre, og klassiske butikker der satser på kvalitet og service vokser faktisk i et ellers presset detailmarked.