Nyheder

Nyheder og artikler

 • Medicinalvirksomhed indtager kalvebod brygge

  30. marts 2021 Den store domicilejendom på Kalvebod Brygge 35-37 har fået ny lejer. Det er den danske medicinalvirksomhed Abacus Medicine, der flytter fra deres hovedkontor på Vesterbrogade til havnefronten i København V. Forude venter en totalrenovering af de 5.600 kvadratmeter, der er ejet af Dades og udlejet af Newsec Property Asset Management, der også har bygningen under forvaltning.
 • Thomas Kempf

  Newsec-direktør skifter til facility service-branchen

  16. marts 2021 Administrerende direktør i Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Thomas Kempf, træder ved udgangen af marts ned fra direktørstolen efter knap tre år i spidsen for den danske del af den nordiske ejendomsforvalter.
 • Valuarvurdering andelsbolig

  Mere gennemsigthed med de nye vurderingsregler

  1. marts 2021 Andelsboligforeninger kan ikke længere benytte sig af den offentlige vurdering til at fastsætte deres andelskrone.
 • Thomas Kempf

  Newsec øger omsætning og sætter fart på nye løsninger

  25. februar Newsec Property Asset Management Denmark A/S kom trods coronakrisen ud af 2020 med et overskud på 5,3 mio. kr. efter skat. Blandt indsatsområderne i 2021 bliver øget lejerservice og hjælp til investeringskunder med at indfri deres bæredygtigheds- og klimamål på ejendommene.
 • Ny Seniorrådgiver til Corporate Real Estate

  22. februar 2021 Søren Voss er pr. 8. februar 2021 ansat som seniorrådgiver i Corporate Real Estate hos Newsec Advisory. Søren er uddannet jurist, og har bl.a. erfaring fra en række kommercielle roller hos CBRE Global Workplace Solutions og A.P. Møller-Mærsk.
 • stigende behov for rådgivning i forbindelse med værdiansættelsen

  Newsec udvider Vurderingsafdelingen

  05. februar 2021 Der er tale om Cand.merc. (FIR) Peter Sand, Ejendomsmægler MDE og Diplomvaluar, samt Finans BA Philip Andersen, Ejendomsmægler MDE. Begge kommer med solid erfaring fra tilsvarende stillinger.
 • Robin Rich: Head of Research

  Ny Head of Research ansat hos Newsec Advisory

  28. januar 2021 Robin Rich (Cand. Polit), tiltrådte d. 04-01-2020, som ny Head of Research hos Newsec Advisory.
 • Newsec skal hjælpe Danica Ejendomme med at nå ambitiøse klimamål

  6. januar 2021 Danica Ejendomme er netop kommet med en ny bæredygtighedsstrategi og markante klimamål. I den forbindelse har Newsec Property Asset Management det seneste år hjulpet Danica Ejendomme med at skabe datagrundlaget for strategien.
 • Kontorlejemål flyttes til Carlsberg Byen

  Estée Lauder Companies flytter hovedkontoret mere centralt

  23. december 2020 Virksomheden skal bo midt i det historiske centrum af bryggerikvarteret. Ejendommen er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter og døbt ”Mineralvandshuset”.
 • Newsec Advisory Rapporter

  Det Danske Ejendomsmarked Efterår 2020 – Digitalt!

  24. november 2020 Newsec Advisory er nu klar med en spritny udgave af Det Danske Ejendomsmarked. Og for første gang er udgivelsen udelukkende digital, hvilket vi håber er til gavn for både læseoplevelsen og miljøet