Nyheder

Nyheder og artikler

 • Nu er det første P-hus i Bellakvarter åbnet

  12. november 2018, Newsec Advisory A/S Bellakvarters første P-hus, som ligger ud mod Ørestads Boulevard, er åbnet 1. november 2018 – med indkørsel fra den nye Dea Trier Mørchs vej i Bellakvarter og senere også med indkørsel fra Ørestads Boulevard. Parkeringshuset vil, udover at være offentligt tilgængeligt, servicere Bellakvarter og det nye erhvervsområde Bella Business, som Newsec Advisory skal udleje.
 • Få nøglen til Rukos velholdte domicil

  12. november 2018, Newsec Advisory A/S Ruko, der er ejet af ASSA ABLOY, har siden 1930 lagt navn til de fleste danskeres hovednøgle. Grundet centralisering, flytter Rukos produktion af halvfabrikata fra Marielundvej 20 i Herlev, hvor virksomheden har haft til huse siden 1960.
 • Newsec Datea er Danmarks største foreningsadministrator

  5. november 2018, Newsec Datea A/S Newsec Datea får stadig flere foreningskunder og står i dag for administrationen af 1.300 andels- og ejerforeninger.
 • Proptech – trusler eller muligheder?

  5. november 2018, Newsec Advisory A/S PropTech, der er en sammentrækning af Property og Technology, er et begreb, der endnu ikke er meget udbredt, men som spås at få betydelig indflydelse på ejendomsmarkedet i fremtiden. Et eksempel på en global virksomhed der allerede har kombineret ny teknologi med ejendomssektoren, er Airbnb, og af danske PropTech-virksomheder kan blandt andre nævnes startups som Brickshare og RentSafe, der henholdsvis er en online platform for crowdfunding af ejendomme og en slags Trustpilot for boliglejere og -ejere. PropTech er med dets nye teknologiløsninger på én gang både lovende og truende for den etablerede ejendomsbranche. Det handler om at gribe mulighederne, inden de griber en.
 • Fortsat god aktivitet i investeringssegmentet

  30. oktober 2018, Newsec Advisory A/S Aktiviteten på markedet for investeringsejendomme er fortsat høj. Mens der har været færre transaktioner på over 1 milliard kroner de tre første kvartaler af 2018, sammenlignet med samme periode sidste år, har vi set flere transaktioner over 500 millioner kroner. Omsætningen af ejendomme er stadig relativt høj sammenlignet med årene 2014, 2015 og 2016, hvilket, ligesom 2017, er et resultat af mange internationale investorer.
 • Aktuelle tendenser på investeringsejendomsmarkedet

  29. oktober 2018, Newsec Advisory A/S Newsec Advisory inviterer i samarbejde med BNP Paribas Real Estate til let brunch og morgenmøde om ejendomsmarkedets udvikling lokalt i København, nationalt i Danmark og internationalt i Europa, herunder med fokus på udvikling i lejeniveauer og investeringsafkast. Tilmeld dig morgenmødet her, som foregår i Mogens Dahl Koncertsal, tirsdag d. 27. november .
 • Få et skræddersyet domicil i det nye Bella Business

  26. oktober 2018, Newsec Advisory A/S Københavns nye erhvervsområde Bella Business ligger, sammen med Bellakvarter, naturskønt midt mellem frodige Amager Fælled, lufthavnen og City. Netop nu har virksomheder på udkig efter nyt domicil en unik mulighed for at få en bygning, der passer til netop deres profil og behov. Thomas West Jensen, partner i Vilhelm Lauritzen Arkitekter, fortæller om muligheder og fordele ved at komme med om bord inden det første spadestik.
 • Hvad bruger man en ejendomsrådgiver til?

  4. oktober 2018, Newsec Advisory A/S Hos Newsec Advisory anerkender vi, at de store revisions- og advokathuse er i stand til at gennemføre større transaktioner, men vi ser dem ikke som konkurrenter. Tværtimod sætter vi stor pris på det nødvendige samarbejde, hvor vi gør brug af hinandens forskellige specialistviden og kompetencer.
 • Newsec Datea og DADES indgår ny samarbejdsaftale

  3. oktober 2018, Newsec Datea A/S Newsec Property Asset Management i Danmark (Newsec Datea) indgår ny kontrakt om Full Service administration af DADES’ samlede ejendomsportefølje. Der er tale om en af de største aftaler inden for ejendomsadministration i Danmark.
 • Med nye ejere går Postgaarden en spændende fremtid i møde

  2. oktober 2018, Newsec Advisory A/S Den velkendte ejendom, Postgaarden, i Lyngby har efter et halvt århundrede i samme families ejerskab fået nye ejere – og de har store planer for stedet. Newsec Advisory har været rådgiver for sælger gennem hele salgsprocessen.