Nyheder

Nyheder og artikler

 • Newsec Advisory får ny hjemmeside og mæglersystem

  27. oktober 2020 Grundlaget for den nye hjemmeside har ifølge Newsec Advisory, været under udvikling siden foråret 2020. Processen er forløbet efter tidsplanen og hjemmesiden er lanceret primo oktober.
 • Ordnung åbner eksklusivt kontorhotel i ATP-ejet ejendom

  20. oktober 2020 Newsec Advisory har igen formidlet en genudlejning i ATP’s portefølje, denne gang i en tre-partforhandling hvor den tidligere lejer, 3Shape, havde valgt at udvide tættere på sit hovedkontor i Holmens Kanal.
 • Newsec ansætter ny administrationschef

  1. oktober 2020 Newsec Property Asset Management har pr. 1. oktober ansat Nicolas Delbing som ny administrationschef i den nordiske ejendomsforvalters afdeling for investeringskunder.
 • Coronapandemiens indvirkning på ejendomsbranchen

  16. september 2020 Transaktionsvolumen i Norden og Baltikum udgjorde 15,9 mia. EUR i de første seks måneder af 2020, hvilket er 10 pct. under det historiske gennemsnit. Volumen har primært været drevet af det svenske marked.
 • Cem Arslan, Newsec Advisory

  Newsec Advisory ansætter ny Seniorrådgiver

  14. august 2020 Cem Arslan, tidligere salgschef og teamleder for IWG, tiltræder 17. august 2020 stillingen som seniorrådgiver og teamleder for afdelingen Corporate Solutions.
 • Udenlandske investorer søger til det nordiske marked

  15. juli 2020 Trods Covid-19 situationen, så er de udenlandske investorer ikke bange for at investere i det nordiske marked. Ifølge undersøgelsen, forventer 68% af investorerne at rejse mere kapital til ejendomsinvesteringer i løbet af de næste 6 måneder.
 • Dantaxi får nyt hovedkontor

  10. juli 2020 Newsec Advisory har udlejet 1.880 kvm. i Bagsværd til nyt hovedsæde for Dantaxi. Som led i ejendommens grønne profil etableres et solcellesystem på taget, der leverer strøm til huset og til taxiselskabets mange el-biler.
 • Citywalk

  7. juli 2020 Hos Newsec elsker vi byer, og vi er stolte over, at vi som Full Service Property House bidrager til udviklingen af attraktive og blomstrende byer og bymiljøer.
 • TDC får endnu en kommunal forvaltning i Telefonhuset.

  03. juli 2020 Newsec advisory har udlejet 1.500 m² i stueetagen til fitnesscentret REPEAT. Men de ledige arealer konverteres primært til kontor og med en central og synlig beliggenhed, tæt på 2 metrostationer og til en rimelig leje og totaløkonomi, var udlejning til offentlig anvendelse ikke overraskende.
 • Newsec vil styrke nye løsninger til kunder

  19. marts 2020 Newsec kom positivt ud af 2019 med et overskud på 3,8 mio. kr., og har skabt et godt afsæt til at tilbyde nye løsninger, som er vigtige for ejendomsforvalterens kunder.