Nyheder

Nyheder og artikler

 • Selskabshandler - finansiering med udskudt skat

  4. marts 2019, Newsec Advisory A/S På ejendomsinvesteringsmarkedet har vi, de seneste år, set en stigning i selskabshandler. Det gælder især de større ejendomstransaktioner, hvor ejendommene således overdrages ved salg af det bagvedliggende selskab, som ejer ejendommene. Der er flere gode grunde til, at selskabshandlerne er blevet populære, men det er vigtigt samtidig at være opmærksom på faldgruberne. I denne artikel giver vi dig overblikket over fordele og ulemper.
 • En elefantastisk Carlsberg-villa solgt til dansk investor

  1. marts 2019, Newsec Advisory A/S I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger er et stykke Danmarkshistorie, der fortæller om det nye bykvarters fortid som bryggeri og giver området en helt særlig atmosfære. En af kvarterets fredede bygninger, kendt som Det Grå Hus, har Newsec Advisory for nylig solgt til ejendomsinvestor Lars Fogh, der vil foretage en gennemgribende istandsættelse fra kælder til kvist og, med respekt for de smukke bygningsdetaljer, indrette et unikt kontormiljø. Adressen er den særegne, Bag Elefanterne 1 – grundet beliggenheden ved den ikoniske Elefantport, på grænsen til Frederiksberg.
 • Tilgængelighed og udbud er vigtigt for industri- og logistikejendomme

  27. februar 2019, Newsec Advisory A/S Adgang og tilgængelighed er vigtigt for produktionslogistik og lagerfaciliteter. Store logistikejendomme, tæt på de større byer, er højt efterspurgte. Ejendomme med kort afstand fra lageret til kunden, uanset om det er B2B eller B2C, gør det muligt for virksomheder at tilpasse sig hurtigt til forandrede forbrugsmønstre og krav.
 • Fra bioteknologi til byggestyring på Baldershøj i Ishøj

  27. februar 2019, Newsec Advisory A/S Salg af domicilejendom i Ishøj tog fart efter Newsec Advisory overtog salget af ejendommen sidste år. Trods et komplekst marked for industri- og logistikejendomme i Storkøbenhavn stod sælger fire måneder senere med flere bud på hånden.
 • Ruko afleverer nøglerne til Gladsaxe Klip & Buk

  26. februar 2019, Newsec Advisory A/S Ruko, som er ejet af det globale selskab ASSA ABLOY AB, har valgt at samle deres produktionshaller i Sverige, hvorfra de kan servicere hele Skandinavien. Med hjælp fra Newsec Advisory fik Ruko-domicilet på Marielundvej i Herlev nye ejere.
 • Erhvervs- og transportområdet eksploderer i Køge

  21. februar 2019, Newsec Advisory A/S De sidste 15-20 år har Skandinavisk Transport Center arbejdet på at skabe en logistik- og transportklynge i Køge. Rent geografisk og infrastrukturmæssigt ligger Køge suverænt til at servicere de 1,5 mio. konsumenter, der bor i Hovedstadsområdet nord for Køge. Med udvidelsen af Køge Havn og den fremtidige åbning af Femern Bælt-forbindelsen er Skandinavisk Transport Center på vej til at blive Danmarks mest betydningsfulde logistikklynge.
 • Jordforurening – mareridt eller investeringsmulighed?

  30. januar 2018, Newsec Advisory A/S Jordforurening er en showstopper. Så længe forureningen ikke er undersøgt, skaber den usikkerhed og kan lamme enhver købs- eller salgsproces. Men mødet med jordforurening kan ofte gå fra at være negativt til at blive positivt gennem et 5-trinsforløb.
 • Newsec Advisory udvider partnerkredsen

  30. januar 2019, Newsec Advisory A/S Jesper Jensen og Anders Hornskov Jakobsen er pr. 1. januar 2019 indtrådt i partnerkredsen for Newsec Advisory, der er blandt landets største ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme.
 • Hvor skal kontorstolen stå i 2019?

  29. januar 2018, Newsec Advisory A/S I 2018 så vi en eksplosiv vækst i kontorhoteller og coworking spaces i Danmark, der ser ud til at fortsætte i 2019 og ind i det næste årti. Det nye og interessante er, at tendensen har udviklet sig fra kun at have iværksættere og små virksomheder for øje til nu også at tiltrække større virksomheder med op til 50 ansatte. Hvorfor? Dét ser vi nærmere på i denne artikel, hvor vi belyser tre tendenser, der forklarer kontormarkedet anno 2019 og frem.
 • 2018 blev det næstbedste investeringsår nogensinde

  16. januar 2018, Newsec Advisory A/S Der er fortsat høj aktivitet på ejendomsinvesteringsmarkedet trods et mindre fald i forhold til året før. Det vurderer Newsec Advisorys ejendomsrådgivere på baggrund af transaktionsvolumen for 2018. Den samlede omsætning for året landede på 72-76 mia. kr.