Nyheder

Nyheder og artikler

 • 22 ekslusive lejligheder på toppen af BLOX

  20. september 2018, Newsec Datea A/S BLOX er Københavns nye vartegn ved havnefronten midt i København og et samlingspunkt for arkitektur, design og nye idéer.
 • Newsec vokser i Danmark gennem yderligere opkøb

  19. september 2018, Newsec Datea A/S Den 1. oktober 2018 bliver Salling Ejendomsadministration en del af Newsec Property Asset Management i Danmark (Newsec Datea) og vokser dermed med godt 400 kunder og omtrent 40 medarbejdere.
 • En nordisk kærlighedshistorie

  19. september 2018, Newsec Det seneste nummer af Newsec Property Outlook analyserer data om nordiske og internationale investorer. Dataene viser tydeligt, at indenlandske investorer oplever stigende konkurrence fra deres nabolande.
 • Newsec åbner kontor i London med tidligere JLL direktør i spidsen

  19. september 2018, Newsec Newsec udvider den nordisk-baltiske familie med et London-kontor. Efter en hurtig ekspansion i Norden og Baltikum i løbet af de sidste to år, er turen kommet til London, hvor man ønsker at etablere en britisk tilstedeværelse. Det engelske kontor skal ledes af Richard Angliss, der har mere end 30 års erfaring inden for ejendomsbranchen og formelt var leder af Property & Asset Management for JLL i EMEA.
 • Euromoney kårer Newsec til bedste ejendomsrådgiver i Norden og Baltikum

  17. september 2018, Newsec Det internationale finansmagasin Euromoney rangerer, i sin årlige undersøgelse, Newsec på toppen som det bedste rådgivningsfirma i Norden og Baltikum.
 • En Bella Bellissimo Beliggenhed for Business

  12. september 2018, Newsec Advisory A/S Midt imellem Københavns savanner, Amager Fælled og Kalvebod Fælled, Københavns Lufthavn og City ligger Bellakvarter sammen med erhvervskvarteret Bella Business. Her byder der sig en sjælden mulighed for virksomheder, der ønsker at have Københavns centrum, motorvej, metro og lufthavn inden for få minutters rækkevidde – samtidig med at være en del af et levende og internationalt bymiljø.
 • Detailbranchen styrer mod flere oplevelser

  30. august 2018, Newsec Advisory A/S Voksende turisme, økonomisk højkonjunktur og stigende privatforbrug bidrager til vækst blandt butikker, restauranter og caféer, hvor der, især i København, er stor aktivitet.
 • Tre velholdte Veluxejendomme udbydes nu til salg

  28. august 2018, Newsec Advisory A/S I Københavns bakkede baghave, Bagsværd, udbydes tre indbydende VELUX ejendomme til salg i udbygget erhvervskvarter.
 • transaktionsmarkedet er fortsat stærkt

  3. september 2018, Newsec Advisory A/S De udenlandske og institutionelle investorer foretrækker langsigtede investeringer i store porteføljer og udviklingsprojekter.
 • Flyt virksomheden til fremtidens hotspot

  24.august 2018, Newsec Advisory A/S Går virksomheden med flyttetanker eller har I brug for et nyt domicil om to år? Så er det nu, I skal tjekke fremtidens kontor ud i Greater Copenhagen Yards. Denne business campus, med udsigt til det naturskønne Vestvolden i Storkøbenhavns Brøndby, er på flere måder gearet til fremtiden for både store og små virksomheder med sit innovative og gennemtænkte koncept. Her bliver begrebet work-life-balance løftet til et helt nyt niveau, hvor samspillet mellem den fleksible kontorindretning, fælles faciliteter og leisure er genopfundet på en ny formel.