Nyheder

Nyheder og artikler

 • Fortsat god aktivitet i investeringssegmentet

  30. oktober 2018, Newsec Advisory A/S Aktiviteten på markedet for investeringsejendomme er fortsat høj. Mens der har været færre transaktioner på over 1 milliard kroner de tre første kvartaler af 2018, sammenlignet med samme periode sidste år, har vi set flere transaktioner over 500 millioner kroner. Omsætningen af ejendomme er stadig relativt høj sammenlignet med årene 2014, 2015 og 2016, hvilket, ligesom 2017, er et resultat af mange internationale investorer.
 • Aktuelle tendenser på investeringsejendomsmarkedet

  29. oktober 2018, Newsec Advisory A/S Newsec Advisory inviterer i samarbejde med BNP Paribas Real Estate til let brunch og morgenmøde om ejendomsmarkedets udvikling lokalt i København, nationalt i Danmark og internationalt i Europa, herunder med fokus på udvikling i lejeniveauer og investeringsafkast. Tilmeld dig morgenmødet her, som foregår i Mogens Dahl Koncertsal, tirsdag d. 27. november .
 • Få et skræddersyet domicil i det nye Bella Business

  26. oktober 2018, Newsec Advisory A/S Københavns nye erhvervsområde Bella Business ligger, sammen med Bellakvarter, naturskønt midt mellem frodige Amager Fælled, lufthavnen og City. Netop nu har virksomheder på udkig efter nyt domicil en unik mulighed for at få en bygning, der passer til netop deres profil og behov. Thomas West Jensen, partner i Vilhelm Lauritzen Arkitekter, fortæller om muligheder og fordele ved at komme med om bord inden det første spadestik.
 • Hvad bruger man en ejendomsrådgiver til?

  4. oktober 2018, Newsec Advisory A/S Hos Newsec Advisory anerkender vi, at de store revisions- og advokathuse er i stand til at gennemføre større transaktioner, men vi ser dem ikke som konkurrenter. Tværtimod sætter vi stor pris på det nødvendige samarbejde, hvor vi gør brug af hinandens forskellige specialistviden og kompetencer.
 • Newsec Datea og DADES indgår ny samarbejdsaftale

  3. oktober 2018, Newsec Datea A/S Newsec Property Asset Management i Danmark (Newsec Datea) indgår ny kontrakt om Full Service administration af DADES’ samlede ejendomsportefølje. Der er tale om en af de største aftaler inden for ejendomsadministration i Danmark.
 • Med nye ejere går Postgaarden en spændende fremtid i møde

  2. oktober 2018, Newsec Advisory A/S Den velkendte ejendom, Postgaarden, i Lyngby har efter et halvt århundrede i samme families ejerskab fået nye ejere – og de har store planer for stedet. Newsec Advisory har været rådgiver for sælger gennem hele salgsprocessen.
 • 22 ekslusive lejligheder på toppen af BLOX

  20. september 2018, Newsec Datea A/S BLOX er Københavns nye vartegn ved havnefronten midt i København og et samlingspunkt for arkitektur, design og nye idéer.
 • Newsec vokser i Danmark gennem yderligere opkøb

  19. september 2018, Newsec Datea A/S Den 1. oktober 2018 bliver Salling Ejendomsadministration en del af Newsec Property Asset Management i Danmark (Newsec Datea) og vokser dermed med godt 400 kunder og omtrent 40 medarbejdere.
 • En nordisk kærlighedshistorie

  19. september 2018, Newsec Det seneste nummer af Newsec Property Outlook analyserer data om nordiske og internationale investorer. Dataene viser tydeligt, at indenlandske investorer oplever stigende konkurrence fra deres nabolande.
 • Newsec åbner kontor i London med tidligere JLL direktør i spidsen

  19. september 2018, Newsec Newsec udvider den nordisk-baltiske familie med et London-kontor. Efter en hurtig ekspansion i Norden og Baltikum i løbet af de sidste to år, er turen kommet til London, hvor man ønsker at etablere en britisk tilstedeværelse. Det engelske kontor skal ledes af Richard Angliss, der har mere end 30 års erfaring inden for ejendomsbranchen og formelt var leder af Property & Asset Management for JLL i EMEA.