Nyheder

Nyheder og artikler

 • Newsec klar med kundevendt kurs og vækstambitioner

  7. marts 2019, Newsec A/S For Newsec bød 2018 på et kursskifte med ny ledelse, en stærkere kundeorientering og fokus på samlede løsninger til markedet.
 • Skal vi blive eller flytte? - Overvejelser inden virksomheden flytter

  7. marts 2019 Når en virksomhed først har besluttet at flytte, er der som regel ønske om, at det skal gå hurtigt. Men i dagens marked, hvor vi har lav tomgang og høj efterspørgsel, undervurderer de fleste virksomheder ofte, hvor lang tid processen tager.
 • Morten Jensen udnævnt til ny adm. direktør for Newsec Advisory

  6. marts 2019 Morten Jensen er udnævnt til administrerende direktør for Newsec Advisory i Danmark. Han er tiltrådt pr. 1. marts 2019 og erstatter dermed Henrik Lyngskjold, der efter 12 succesfulde år har ønsket at forlade sin stilling.
 • Newsec byder velkommen til MIPIM 2019

  5. marts 2019 Når MIPIM snart løber af stablen, er det 30. gang, at verdens største ejendomsmesse afholdes i Cannes – denne gang med temaet Engaging the future, hvor de næste 30 år er i centrum med fokus på bæredygtig udvikling og stabil økonomisk vækst.
 • Selskabshandler - finansiering med udskudt skat

  4. marts 2019, Newsec Advisory A/S På ejendomsinvesteringsmarkedet har vi, de seneste år, set en stigning i selskabshandler. Det gælder især de større ejendomstransaktioner, hvor ejendommene således overdrages ved salg af det bagvedliggende selskab, som ejer ejendommene.
 • En elefantastisk Carlsberg-villa solgt til dansk investor

  1. marts 2019, Newsec Advisory A/S I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger er et stykke Danmarkshistorie, der fortæller om det nye bykvarters fortid som bryggeri og giver området en helt særlig atmosfære.
 • Tilgængelighed og udbud er vigtigt for industri- og logistikejendomme

  27. februar 2019, Newsec Advisory A/S Adgang og tilgængelighed er vigtigt for produktionslogistik og lagerfaciliteter. Store logistikejendomme, tæt på de større byer, er højt efterspurgte.
 • Fra bioteknologi til byggestyring på Baldershøj i Ishøj

  27. februar 2019, Newsec Advisory A/S Salg af domicilejendom i Ishøj tog fart efter Newsec Advisory overtog salget af ejendommen sidste år. Trods et komplekst marked for industri- og logistikejendomme i Storkøbenhavn stod sælger fire måneder senere med flere bud på hånden.
 • Ruko afleverer nøglerne til Gladsaxe Klip & Buk

  26. februar 2019, Newsec Advisory A/S Ruko, som er ejet af det globale selskab ASSA ABLOY AB, har valgt at samle deres produktionshaller i Sverige, hvorfra de kan servicere hele Skandinavien. Med hjælp fra Newsec Advisory fik Ruko-domicilet på Marielundvej i Herlev nye ejere.
 • Erhvervs- og transportområdet eksploderer i Køge

  21. februar 2019, Newsec Advisory A/S De sidste 15-20 år har Skandinavisk Transport Center arbejdet på at skabe en logistik- og transportklynge i Køge. Rent geografisk og infrastrukturmæssigt ligger Køge suverænt til at servicere de 1,5 mio. konsumenter, der bor i Hovedstadsområdet nord for Køge.