Nyheder

Nyheder og artikler

 • Euromoney kårer Newsec til bedste ejendomsrådgiver i Norden og Baltikum

  17. september 2018, Newsec Det internationale finansmagasin Euromoney rangerer, i sin årlige undersøgelse, Newsec på toppen som det bedste rådgivningsfirma i Norden og Baltikum.
 • En Bella Bellissimo Beliggenhed for Business

  12. september 2018, Newsec Advisory A/S Midt imellem Københavns savanner, Amager Fælled og Kalvebod Fælled, Københavns Lufthavn og City ligger Bellakvarter sammen med erhvervskvarteret Bella Business. Her byder der sig en sjælden mulighed for virksomheder, der ønsker at have Københavns centrum, motorvej, metro og lufthavn inden for få minutters rækkevidde – samtidig med at være en del af et levende og internationalt bymiljø.
 • Detailbranchen styrer mod flere oplevelser

  30. august 2018, Newsec Advisory A/S Voksende turisme, økonomisk højkonjunktur og stigende privatforbrug bidrager til vækst blandt butikker, restauranter og caféer, hvor der, især i København, er stor aktivitet.
 • Tre velholdte Veluxejendomme udbydes nu til salg

  28. august 2018, Newsec Advisory A/S I Københavns bakkede baghave, Bagsværd, udbydes tre indbydende VELUX ejendomme til salg i udbygget erhvervskvarter.
 • transaktionsmarkedet er fortsat stærkt

  3. september 2018, Newsec Advisory A/S De udenlandske og institutionelle investorer foretrækker langsigtede investeringer i store porteføljer og udviklingsprojekter.
 • Flyt virksomheden til fremtidens hotspot

  24.august 2018, Newsec Advisory A/S Går virksomheden med flyttetanker eller har I brug for et nyt domicil om to år? Så er det nu, I skal tjekke fremtidens kontor ud i Greater Copenhagen Yards. Denne business campus, med udsigt til det naturskønne Vestvolden i Storkøbenhavns Brøndby, er på flere måder gearet til fremtiden for både store og små virksomheder med sit innovative og gennemtænkte koncept. Her bliver begrebet work-life-balance løftet til et helt nyt niveau, hvor samspillet mellem den fleksible kontorindretning, fælles faciliteter og leisure er genopfundet på en ny formel.
 • Kammertonen fandt vej til Carlsberg Byen

  23. august 2018, Newsec Advisory A/S Om du er til Beethoven, Debussy eller Duke Ellington, kan du være heldig, at der strømmer sød klavermusik ud fra stueetagen i Bohrsgade 7. Her, i Carlsbergfondets prisvindende ejendom ”Forskerboligerne”, er Pianoteket nemlig ved at flytte ind med flygler og klaverer. Newsec Advisory har hjulpet Carlsbergfondet med at finde den musikalske lejer til det nyopførte showroom.
 • Arbejdspladsen står midt i paradigmeskifte

  22. august 2018, Newsec Advisory A/S Vi står midt i et ret markant paradigmeskifte, hvad angår fremtidens arbejdspladser og den indflydelse, som den teknologiske udvikling har herpå. Det mener Gitte Andersen, Global Head of Workplace Management & Design hos konsulentvirksomheden Signal Arkitekter.
 • Thomas Kempf ny chef for Newsec Datea

  21. august 2018, Newsec Datea A/S Newsec har indgået aftale med Thomas Kempf som ny chef for Newsec Property Asset Management i Danmark.
 • I logistik er tilgængelighed et nøgleord

  21. august 2018, Newsec Advisory A/S Markedet skriger på industriejendomme og byggejord – særligt i Storkøbenhavn – hvilket er en udfordring for mange virksomheder, som ønsker at etablere sig tæt på hovedstaden. Vi har derfor spurgt Paul Dhami, fra Copenhagen Capacity, der er ekspert i supply chain management og logistik, om hvilke problematikker det rejser, men også hvilke muligheder der er for at kompensere for det manglende udbud.