Nyheder

Nyheder og artikler

 • Kammertonen fandt vej til Carlsberg Byen

  23. august 2018, Newsec Advisory A/S Om du er til Beethoven, Debussy eller Duke Ellington, kan du være heldig, at der strømmer sød klavermusik ud fra stueetagen i Bohrsgade 7. Her, i Carlsbergfondets prisvindende ejendom ”Forskerboligerne”, er Pianoteket nemlig ved at flytte ind med flygler og klaverer. Newsec Advisory har hjulpet Carlsbergfondet med at finde den musikalske lejer til det nyopførte showroom.
 • Arbejdspladsen står midt i paradigmeskifte

  22. august 2018, Newsec Advisory A/S Vi står midt i et ret markant paradigmeskifte, hvad angår fremtidens arbejdspladser og den indflydelse, som den teknologiske udvikling har herpå. Det mener Gitte Andersen, Global Head of Workplace Management & Design hos konsulentvirksomheden Signal Arkitekter.
 • Thomas Kempf ny chef for Newsec Datea

  21. august 2018, Newsec Datea A/S Newsec har indgået aftale med Thomas Kempf som ny chef for Newsec Property Asset Management i Danmark.
 • I logistik er tilgængelighed et nøgleord

  21. august 2018, Newsec Advisory A/S Markedet skriger på industriejendomme og byggejord – særligt i Storkøbenhavn – hvilket er en udfordring for mange virksomheder, som ønsker at etablere sig tæt på hovedstaden. Vi har derfor spurgt Paul Dhami, fra Copenhagen Capacity, der er ekspert i supply chain management og logistik, om hvilke problematikker det rejser, men også hvilke muligheder der er for at kompensere for det manglende udbud.
 • 18.000 kvadratmeter portefølje solgt tre uger efter kuldsejlet projekt

  17. august 2018, Newsec Advisory A/S Et forlist projekt om et kombineret shoppingcenter og boligkompleks i Husum i København førte til, at en udvikler opsagde en fire år lang optionsaftale på en portefølje af fem erhvervsejendomme. Derefter gik en lynproces i gang, hvor Newsec Advisory i løbet af tre uger fandt frem til en ny køber.
 • McDonald's i Norden vælger Newsec som nordisk partner

  Newsec Advisory A/S Tidligere i år meddelte Guy Hands, development licensee for McDonald’s i Sverige, Danmark, Finland og Norge, og hans team at de har planer om en historisk ekspansion i Norden. Planen er at vokse med 100 nye restauranter på fem år og 200 indenfor de næste ti år. For at realisere vækstplanerne, er Newsec valgt som strategisk partner til at lede den fremtidige ekspansion og udvikling.
 • Attraktiv portefølje fordelt på tre selskaber

  10. oktober 2018, Newsec Advisory A/S Newsec Advisory har i øjeblikket adskillige ejendomsporteføljer i udbud. Én af dem er denne yderst interessante portefølje bestående af 12 ejendomme fordelt på tre selskaber, som overtages ved køb af porteføljen. Derudover tilbydes en attraktiv investeringspakke på non-recourse vilkår, og en udskudt skat på 7,1 millioner kroner følger med i købet, hvilket begrænser kravet til egenkapital.
 • Sticks'n'sushi flytter in på Kanalvej

  14. maj 2018, Newsec Datea A/S Newsec Datea præsenterede for få måneder siden boligprojektet Kanalvejshusene på Kanalvej i Kgs. Lyngby med 145 stilfulde lejligheder og plads til restauranter og butikker i stueetagen.
 • Ændringer i Newsec Datea

  2. maj 2018, Newsec Datea A/S Flemming Engelhardt stopper som administrerende direktør i Newsec Datea.
 • Newsec Datea skal stå for ny Banedanmark-bygning

  24. april 2018, Newsec Datea A/S Newsec Datea med i team, der har vundet opgave med at opføre og drive ny kontorbygning i Ringsted som OPP-projekt.